19

Анонимен

преди 6 години

Не искам да изглеждам като пръччката на снимката!

18

Анонимен

преди 6 години

И тези са като гейовете, страдат от липса на внимание и подскачат за да ги видят, че съществуват. Кой какво яде и какво е.е си е негова работа, не се бъркайте в живота на другите!

17

Анонимен

преди 6 години

Извратените искат да насадят *** философията, веганите искат насила да ни направят тревопасни, политиците искат да сме празноглави и ако може - изобщо да не ядем, докторите искат да сме болни, че да пием лекарства, монополистите искат да плащаме без да потребяваме ....Абе, що не си ***** родителката и да ни оставите на мира!!!

16

Пламена

преди 6 години

Не мога да резбера, защо трябва някой да си налага мнението и вкусовите предпочитания. Като им е толкова модерно и здравословно, да си хрупат грудките и соята. Аз ям месо, обичам да ям месо. Отглеждам си пиленца, за да ги ям. Хапваме и прасенца, агънца, теленца... Някой на тех да им се кара за бруталното клане на краставици и дини? НЕЕЕЕ... тогава, нека бъдем цивилизовани и всеки да си взема необходимите, за неговия организъм вещества, както намери за добре. Не ни стигат гей парадите...

15

Мен

преди 6 години

Тия гомньовци ако смятат да развалят всеки празник така няма да стане. Ще ми гризнат скоро кубинките от телешка кожа.

14

Анонимен

преди 6 години

Стига сте им давали ефир на тези. Протеста им беше 10-15 човека най-много. На никой не му пука. Да ядът каквото искат стига са заниамвали останалите. Няма да им се получи най-много някой бой да изядът.

13

Анонимен

преди 6 години

Тея па кои са да кажат кой какво да яде както не им се бъркаме на техните щуротии така и те да си траят

12

български октопод

преди 6 години

Ути разсъждава доста примитивно - веганите били агресивни? Ха - ха!Според Ути Пешо сумиста, Трактора, избягалите двама затворници от цсз са вегани, а не месоядни? Държавата ни се управлява от сатрапи, бракониери и масони от дс. Някой ден ще настъпи световен глад и може Ути да стане веган... Още първобитните хора са убивали животни и Ути явно си мисли, че още сме в тази епоха...

11

Анонимен

преди 6 години

Всяка крайност е неприятна и донякъде опасна .Също с възрастта намалих консумацията на месо,но не казвам , че това трябва да е законно положение.А соята някак не ми е вкусна.

10

Анонимен

преди 6 години

Веган:Против сме убийството на животни,Но сме готови да УБИВАМЕ ХОРА заради идеите си!Има нещо сбъркано в тази философия, не мислите ли?

9

Анонимен

преди 6 години

Само четирима ли протестираха? При цялото това внимание което им се обръща, очаквах да са повече.

8

Мен

преди 6 години

Кой ще съди животните които избиват други животни?Нали сте чували за кръговрата на светъ .

7

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се чудила когато на един истински веган му се роди дете дали го кърмят (щото и на теория, и на практика кърмата е животински продукт)? И ако да - с какво го хранят в невръстна възраст?

6

Анонимен

преди 6 години

Това е психиатричен проблем.Изградени сме от белтъчини и се храним с такива.Недостигът на витамини и микроелементи, аминокиселини, които се съдържат в месото, зареждат организма. Веганът прилича на 16-ти пол - слаботелесен и блед, немъжествен, вял и безцветен...Заешкото не се препоръчва в големи количества, защото не съдържа микроелементи и "изнася" такива от човешкия организъм.Не можеш да се месиш в традицията набита и в църквата.Бог взел дара на Авел - агне и Кайн убил Авел.

5

Анонимен

преди 6 години

Не ги разбирам тия вегани. Като почнат да говорят как се убивали животинки, как се сготвяли после...МИ МНОГО ВКУСНО ГОВОРЯТ ТЕЯ ХОРА, КАК ДА НЕ ЯМ МЕСО?

4

Анонимен

преди 6 години

забравни?И аз искам всичко да се забравни особено някои от т.нар журналисти

3

Лекар от София

преди 6 години

Веганството е признато и класифицирано от Световната здравна организация като психично заболяване. Няма защо да се говори с тях, просто трябва да се лекуват! Най важното е, да им се отнемат навреме децата, защото ги съсипват поради заболяването си!

2

da de

преди 6 години

kojto nqma v glavata si go tursi otvunna vegaanite im kriv svetut, 4e imat li4ni problemi i gi i3ostrqt s ne3dravosloven na4in na zivot. Navremeto da si vegetarianez be6e 4est, 3a6toto ne vseki ima disziplina. Sega vegetarianzite se i3rodiha v nenuzni dra3niteli natrapva6ti vreden na4in na zivot. Vsi4ko tova dava otrazenie na psihikata. Predi vegetarianez be6e samo kojto se 3animava6e s joga, sega-kup zadni 3a vnimanie. vmesto da otidat na psihiatur opitvat da promenqt prirodni 3akoni

1

Анонимен

преди 6 години

Циркаджии и то добре платени.Някой трябва да отвлича вниманието на матряла докато го крадат.