119

Анонимен

преди 6 години

Преди време един си беше обзавел килията луксозно с плочки, фаянс и всички екстри и нищо не последва като реакция от управляващите.. Но айде пак ще гласуваме за същите какво да ги правим, те за друго не стават освен да управляват държавата.

118

Анонимен

преди 6 години

Пет пъти прочетох това, което е казал мвр-то Радев и петте пъти останах с отворена уста.Каскетаджийте които слезнаха от горите след девети да управляват са недостижима класа и интелект в сравнение със сегашните "умници".Няма нито едно професионално назначение на високо ниво в нито една институция и това си личи отдалеч.Ако целуваш ръката и пантофът на Баце,с основно образование ще вземеш ЧЕЗ,с Рабфак ще те издигнат за президент,с тапия за учител по физическо ще станеш вицепремиер.

117

Анонимен

преди 6 години

А не... Ще седи и ще ви гледа!

116

АНТИ

преди 6 години

Няколко милиона мишлета,живеят ден за ден в Беге-то,криминалните си щъкат под небето,а всичко под килима е заметено.

115

Дръндер

преди 6 години

"За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга" След това какво да кажа? "Човешките грешки според Цачева са в това, че има категорична заповед кои са разрешените за внасяне вещи в затвора. Тя съобщи, че се извършва ежедневен контрол за това от дежурните." А след това? Човешка грешка е че има заповед? Абе и двамата министри са *** или слабоумни!

114

Анонимен

преди 6 години

МВР ШЕФА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОБЛЕМИТЕ В ЗАТВОРИТЕ И ПРЕСТЪПНОСТТА НА НАДЗИРАТЕЛИТЕ!!!ВСЕКИ С ДОЖИВОТНА ИСКА ДА ИЗБЯГА :D----------------------ЗА УВОЛНЕНИЕ СА НАЧАЛНИКА НА ЗАТВОРА И ТЕЗИ КОИТО НАДЗИРАТЕЛИ НЕ СА СПАЗИЛИ ПРАВИЛАТА !!!И МИНИСТЪРА Е ЗА ОСТАВКА НО ТЯ Е ЛЕВИЯ КРАК НА БУДА И НАДАЛИ ЩЕ Я ПОЛУЧИМ ТАЗ ОСТАВКА!

113

Българин

преди 6 години

Някога избягаха от Алкатрас, та няма да избягат от този курник в София!

112

Така де

преди 6 години

Взети са необходимите мерки, но те избягаха :) представям си ако не бяха взели мерки, сигурно целия затвор щеше да избяга... Циркът наречен България продължава ....

111

До 101

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата Държава ?Има !Терминал заминаващи !

110

Дон Цеци

преди 6 години

Хайде сега и ти и чичо Цецка след тях .... Далече , много далече от софрата .....Некадърници !!!!

109

Анонимен

преди 6 години

Ами да си докараме някой експерт от братята американци да ни покаже как да си организираме демократично затворите.Гледал съм по филмите им как такива престъпници ходят с вериги по краката и ръцете.

108

Анонимен

преди 6 години

Защо тези двамката не са държане на вериги в мазето на затвора? Ето това е важният въпрос? Кой е отговарял за тях? Защо след като са знаели че организират бягство единият се е разхождал като баш началник из целият затвор? Защо им е разрешавано свиждане след като са имали данни за бягство? Какъв е тоя телевизор в затвора? В телевизора може да са сложи и нож и пистолет това знаят ли го нашите селян-дурски управници? Освен оръжие може да се сложи и дрога. Оставки на цялата селяндурска пасм.ина!

107

Niki

преди 6 години

WILD WILD WEST !welcome to BULGARIA

106

Борисов

преди 6 години

в вижте някой клошар около затвора или чистачката и ги обвинете за бягството и да я приключваме. Работа ме чака по североюжните Балкани.

105

Анонимен

преди 6 години

В тази държава - да си престъпник! Лежат си вътре синковците, след като са ни ограбили, убили някого от нас. Лежат си на топло, без кожуси, храним ги, лекуваме ги. Възстановяваме ги физически и психически. Да закрепнат, та като излязат, да са по-продуктивни. Те това ни е демокрацията! Свобода и права за престъпниците. Бавна мор за честните и отрудените! Подайте си другата буза. Покайте се, работливи и кротки българи!

104

Анонимен

преди 6 години

До 11В затвора хем не работят, хем ги хранят абе голям живот си живеят $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Да, така е - и то на наши разноски - балъците, дето работят.............

103

Komentator

преди 6 години

Държавата на изненадите: Знаехме, че ще избягат, но се изненадваме, че избягаха! Знаеме, че ще вали сняг, но снегът винаги ни изненадва.

102

Анонимен

преди 6 години

Еее това вече не трябваше да го казва,защото човек губи всякаква надежда и вяра живеейки на тази територия. Значи имали информация,че опасен убиец иска да бяга и въпреки това, той е на общ режим и получава пратки,които очевидно не се проверяват.Що за хора сте вие, които управлявате институции и държава? Такава аматьорщина и дебелизъм няма в нито една държава от развитият свят! Честно казано аз изгубих всякаква надежда,че ще видя България като нормална държава.

101

Анонимен

преди 6 години

Некадърно управление, некадърна полиция, некадърни надзиратели.Само организираната престъпност, мафията и затворниците ни са на топ ниво.

100

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНАДЗИРАТЕЛИТЕ реват за заплати - така се върши работа - вкарано оръжие и възможност да се избяга - виновни ли са, аааааааааааааааааааа КАКВО Е ТОВА БЕ ХОРА