49

Анонимен

преди 6 години

"Несериозно е дори да си мислим, че можем да скрием цяла София при евентуална заплаха. Според плана действащите скривалища са направени така, че да има във всеки административен район място, където да бъдат настанени хора, от които зависи градът да не се парализира. Има, разбира се, места и за цивилното население. "Само важните хора от властта ще се крият в скривалищата. Няма никакво място за плебса. Разбрахте ли от гениалното изказване?

48

Анонимен

преди 6 години

Усещам, че както обикновено - във всички войни, в които е участвала България, отново ще вземем най-неправилната позиция и ще застанем на страната на тези, които ще изгубят войната. Това винаги е ставало заради недалновидни политически решение. Така ще стане и сега, защото при война е ясно кой ще я спечели. Наполеон и Хитлер си счупиха зъбите, сега са наред новите меки китки от запада. Кофтито е, че ние пак ще го изядем, както винаги.

47

Анонимен

преди 6 години

Да ви обясня какво ще стане с Българската Армия при война с Русия.. Офицери в момента са протестанти , католици и извратеняци, това не е православна и българска армия . И това се знае кой допускат да учи за офицер деца от мормонски и баптиски семейства като в Украйна. Войската ще убие офицерите ..

46

Ужас

преди 6 години

Ще има война!

45

Анонимен

преди 6 години

Ще се мре явно.

44

Анонимен

преди 6 години

Кой ще ни напада? или има пари за усвояване. Увоихме от асфалта, санирането, сега нова дупка .Във всеки случай Русия няма да ни нападне, а за Турция сега не сме проблем.

43

Анонимен

преди 6 години

нещата не вървят никак на добре

42

Анонимен

преди 6 години

Самолети не купиха, остава ни да се крием.

41

Ф.С.В.

преди 6 години

Ще има бомбоубежища за баровци и за бедняци ) ХМ !! - Това е положението) а за хора над 60г - няма да има бомбоубежища) - И най накрая ще приключим Здравната Реформа ) и Пенисонната реформа ) и Демографският проблем няма да го има - защото просто и НАС НЯМА ДА НИ ИМА ))

40

Анонимен

преди 6 години

Братя българи стане ли война ние с Руснаците няма да се бием , почваме направо американските бази и посолството на САЩ , започва партизанска война .. Не е Русия тази която разпалва войната а САЩ..

39

Анонимен

преди 6 години

Бомбоубежищата бяха срещу нападения от Великобритания и САЩ през Втората световна и през Студената война.

38

Козяк 16

преди 6 години

Стягайте ги,щото ако не слушкате пак ще ви бомбим като през 1943г...

37

ужас

преди 6 години

Сега ли е момента да създава паника у хората,то е ясно че бомбаубежища та са съсипани и ограбени и няма да помогнат.

36

Badkata

преди 6 години

Бат Бойко се изхвърля като чекийка на мокър кирпич. По-тъпо и провокативно нещо не можа да измисли. Дай да плашим хората. А бомбоубежищата в Пловдив, Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Плевен -тях ще ги проверяваме ли ? Или няква тънка шопска далаверка с ремонтче се замисля. Не че реално има няква опасност... Д3йва тапета ти...

35

Анонимен

преди 6 години

Интересно по кое време са строени всички тия бомбоубежища? И защо ли се сещам за приказката "Всичко което Построих вие не можете да го боядисате"

34

Анонимен

преди 6 години

И да има бомбоубежища те са планирани за 200 000 жители, не за всичките пришълци в София. Просто са правени в онова време с гражданството и разпределенията, нормално. Ред в тях ще се хваща както в детските. По-интересно ми е как след стещата с пашата започват да летят някакви турски самолети над Гърция, започваме ние да си проверяваме бомбоубежищата. Странно съвпадение

33

Анонимен

преди 6 години

Слава на Бога , откога я чакам тази война да убия 5-6 американеца , заедно с българските предатели.. Само този който е готов във всеки един момент да умре , е достоен да живее...

32

Берлин

преди 6 години

Всичко е ясно. Очакваме братски огън от Путин и насилствено присъединяване на БГ към РФ.

31

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли как Герб и САЩ и ни тикат към война..

30

Анонимен

преди 6 години

До До АнонименТези скривалища Борисов ли ги построи. Аман от хора с амнезия. Напротив - ето какво и как сте построили, другарю /не че сме играли на топка, но от мен да мине/