83

Анонимен

преди 6 години

До Колевевала за коментатра!

82

Анонимен

преди 6 години

,,Попа му се накара..''! А Борисов го хвалят! Кой е руския слуга? И турския, и всякакъв!

81

Анонимен

преди 6 години

ДРУГАРЮ ГАДЕВ КАЖИ МУ ТИ КАТО СЕ ВИДИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ АКО СЕ ВИДИТЕ,ИНАЧЕ МОЖЕШ КОЛЕНОПРЕКЛОННО ДА ПОМОЛИШ БАЩИЦАТА ТИ В КРЕМЪЛ ДА ГО ПОМОЛИ ТУРЦИЯ ДА НЕ СЕ МЕСИ В БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВО САМО НА ПРОСИЯ И НЕЙНИТЕ ПОПОВЕ,НАЛИ ТАКА ДРУГАРЮ РУБЛЬОВ/в долари или евро/ а.к.а ГАДЕВ!!!Гад...ина такава!!!КОЙ СИ ТИ БЕ С ТЕБЕ ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ СРЕЩИ МЕЖДУ ПРЕМИЕРА И ЕС,КОЙ СИ ТИ БЕ???ТИ НЕ СИ ШЕФ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ АЛОО другарю Фърчилков!!!

80

шоп

преди 6 години

Тъпотиите на Корнелия само сриват имиджа на Радев. Той нали е свикнал жени да го командват само сумти като някой плъх. Срещата е на Европейско ниво и въпросите за България нямат място там. Когато се срещнат те двамата с Ердоган (ако успее пилотчето да се дореди за такава среща), тогава да поставя каквито иска въпроси.

79

до 73

преди 6 години

Светът си е същият,какъвто е бил винаги.Силният определя правилата с тоягата,така е вървял, така и ще върви.А България е на този хал заради такива "умници"като теб,които искат да са в поза партер цял живот.

78

Анонимен

преди 6 години

Защото, Петя, всички трябва да постъпват така! Това е знак и никой не е укротил диктатор като се е огъвал пред него.Докато белите станат световни!Среща, но не тук! За пълзене си има специално определена метреса и тя се справя добре!

77

Колев

преди 6 години

Абе Радев,абе президентче,тебе един поп се смаза,съсипа,смачка,стъпка,а ти мълча и стоя мирно,козирува----СРАМ,ПОЗОР,РЕЗИЛ! Ако беше Борисооооов...ужас...щеше да го изгони с шутове тоя див поп! А ти....????...СРАМ,СРАМ,СРАМ!

76

Бойко Борисов

преди 6 години

Радев и Борисов са толкова разкрачени и двамата... Национално унижение, уж водещите ни политици не знаят накъде да се завъртят и само мънкат и увъртат.

75

Анонимен

преди 6 години

Вижте как робското надделява! Мишки сме! Не се чудете защо преди 600 години на наша територия няма никаква известна битка и след това последни от балканските народи зорлем ви освободиха! Чак когато се разбра, че ще има България, мишоците изпълзяха из дупките си, прогониха опълченци, поборници, съратници на Ботев и Левски, и управляват до днес.Е, като агенти на Запада, разбира се!

74

Анонимен

преди 6 години

Радев е в шах хем трябва да подлизурничи пред Путин хем трябва да се прави на натовец и да гони руски депломати. В крайна сметка какво измисли? Борисов кажи на Турция да не ни се меси. Дори не знае в какво му се меси Турция.

73

Анонимен

преди 6 години

На посещението на Ердоган май само Борисов се радва...

72

Петя

преди 6 години

Радев, ти си президент,,,,,ами покани в това си качество президента Ердоган.Защо отказа среща с него, а ще ходиш извън България да си говориш с него. И защо министър председателя ще задава твоите въпроси на срещата във Варна? И докога Нинова ще ти подсказва как да се изказваш, какво да казваш и как да се настройваш към тези, които са гласували за теб, а ти държиш на 700 000 комунисти или социалисти?

71

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 72 (Ради),Той попа му се накара, ти чакай да каже нещо на Путин!

70

Анонимен

преди 6 години

Бенковски е казал - ,,А Русия - нека тя заповяда!''

69

Анонимен

преди 6 години

При наличието на тези европейски *** като Тусек и Юнкер, никак не е трудно Ердоган и Бойко да изглеждат велики мъже и политици!

68

Ради

преди 6 години

Добре ще е да има смели политици и Бойко да каже на Ердоган да не се бърка и да не тъгъва по наши територии,но и Радев да каже на Путин да не се меси и води тая хобридна война тука!

67

Анонимен

преди 6 години

Радев, колко руски банддипломати ще изгониш от България?

66

Анонимен

преди 6 години

Сутринта перспективен анализатор по Водещата телевизия изрече, че дипломатическото изкуство на Бойко било, че който да му поиска Ердоган, ние му го предаваме готов, вързан в чувал! Гюленист - терорист, чувал - джип - Какпитан Андреево - зандан! Гърците са лоши дипломати!

65

Анонимен

преди 6 години

Като се знае къв военен е ...неиска той да му казва : ))) Бахтии излагация ...целия свят чака срещата ...тоя пак вътрешни скандали търси. Срам и позор си ти.

64

Анонимен

преди 6 години

Нещата са много прости. Пред народа ВСЕКИ диктатор се фука. Сега във Варна като му обещаят ПАРИ ще изпълни.Така е и с ПУТИН беше. НО Беше . СЕГА за него ПАРИ няма. И трябва да се оправя сам.