36

ист

преди 6 години

Българите сме изчезващ вид. Трябва закон за опазването ни, както има закон за опазване на изчезващи растения и животни. Законът не трябва да се прилага от българския съд, а съд от бяла държава. Досещате се защо.

35

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам как и що е било. Но, подкрепям доктора за ситуацията каквато и да е. Човека си е действал правилно. Що дири някакъв си Плъх в чужд дом по нощите. Плъховете са вредни и трябва да се изтребват.

34

Krom

преди 6 години

И ето, че в сутрешните блокове Бай *** взе да плаши с война. Нещо като да речем .. Косово, или пък - Бронкс? Дали някой "политически отговорен" да не обърне внимание накрая на изнагляването на това долно племе? И още нещо. Ако милата ни Държава си бе свършила работата и този долен рецидивист беше там, където му е мястото - в затвора, щеше да си е жив и здрав. Толкова по този въпрос.

33

Българин

преди 6 години

Гледам тука има някои коментиращи, как защитават мишката, ли беше плъха ли беше.Сако ще кажа едно, крадеца си е крадец, и вече дотам стигна престъпността, че самите крадци станаха супер нагли, независимо от какъв етнос са. Като е така, има 2 варианта, разпускаме съда и ставаме като в дивия запад, колиме се и се бесиме насред улицата, или просто въвеждаме смъртна присъда за кражба, дори и на 5 лв. Незнам какво е станало в случая, но плъха не му е чиста работата в 2 през ноща. Така че е ок..

32

анонимен

преди 6 години

Това е само върхът на айсберга , проблемите ще стават се повече . Не е виновен нито доктора ,нито плъха ! Никаква политика и интеграция за малцинствата от като е почнала нашата българска ,, демокрация"! Държавността я няма ,отсъства от всичко, проблем след проблем във всички сфери ! До кога ? Докато мълчим и мишкуваме !

31

Анонимен

преди 6 години

Наглеждам един имот, хората идват през лятото! По коледните и новогодишни празници някакви разбили катинара и отнесли това онова! Първо се ядосах и мислих да отивам да спя там, белки прекарам някой! Като помислих, нямам право да стрелям, собствениците и те не искат, не информирахме и полицията, защото частния имот според тях си е твоя грижа.Те отговаряли само за обществените сгради и ред!

30

MaйMyнaтa

преди 6 години

Ако пуснат докторчето от ареста ще, трябва да пуснат и българскиот Роналдо.Абе да ги пускат всичките, къв е проблемот

29

Циник

преди 6 години

Докато у нас има nnpocтаци като този крещящия с коментар 27 и още няколко други лyмneна като него -5 ромите ще продължават да изнагляват..да крадат...да пребиват децата ни... и да грабят последните стотинки от пенсионери по селата!Не в жилището ... даже и джебчийките по пловдивската главна отдавна трябваше да са наказани по този ултимативен начин!Качиха ни се на главите!Храним ги да ни грабят и насилват!

28

Мафана Захуйе

преди 6 години

Ще бъда много огорчена, ако осъдят доктора, но пък съм изключително доволна ,че Плъха е отишъл на гости при Свети Петър.

27

до 32

преди 6 години

А защо не е застрелял някой друг от плъховата етнография бе, приятел! Защото не ходи да тараши там по нощите и да изкара акъла на хората! Не етнографията е определяща тук, а плъховщината! В тъмното докторът според теб вижда ли етнография или един вреден дивеч?

26

Анонимен

преди 6 години

ЖЕНА МУ Е МНОГО СВЕСНА! ТЯ НЕ ИЗЛЪГА НИТО ВЕДНЪЖ!!! СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ ТОЯ БРАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЩОТО ЖЕНА МУ ВЕЧЕ ЗНАЕ ДОБРЕ КЪДЕ ГО Е УБИЛ СЪС САМОДЕЛКАТА СИ!

25

Анонимен

преди 6 години

Като гледам жената на доктора как е притеснена и съсипана и как нагли са близките на плъха, ще рече, че не Плъха е убит, а Докторът! Ония повече са нагли и ядосани, че не е могъл да донесе плячка както друг път, отколкото да са натъжени!Едни *** съсипват живота на свестни хора и след това крещят за право и отмъщение! Напаст! Хе, да отиват на някой остров и там да се развъждат!

24

Анонимен

преди 6 години

До Въпроси?Входната огнестрелна рана на Плъха къде е?В гърдите или гърба?

23

Оран Гутанян

преди 6 години

Сутринта гледахте ли интервюто с жената на плъха ? Тя каза, че плъха бил отишъл да ползва тоалетната на доктора. Нямам думи срещу такава наглост.

22

Анонимен

преди 6 години

Такива случае ни показват на какъв натиск е подложена полицията в БГ, този го намериха на втория ден, преди време намериха един труп на ром , убит някъде из напоителните канали, без камери и записи и пак намериха убииците, а когато е обратно- никакво правосъдие.

21

Анонимен

преди 6 години

Значи, нападателят те намушква, ти падаш, прескача те и бяга! Нападението е прекратено, нямаш право да стреляш в гръб! Моля! Къв груй дири там в 02.00 ч. след полунощ! Те неговите..... само това повтарят - ,,Няма право да го убива за кражба!''' А-уууууу! Значи имаш право да търпиш и толкова!

20

Анонимен

преди 6 години

До ninaВ КЪЩА ЖИВЕЕ БАБА ТИ!ЕДНИ СТАТИИ ПИШАТ КЪЩА ДРУГИ ПИШАТ БЛОК! ЖЕНА МУ ЖУЛИЕТА ДИМИТРОВА КАЗА, ЧЕ В АПАРТАМЕНТА ИМ НИЩО НЕ Е ЧУЛА ДА СТАВА КОЙТО Е ЗАПЕЧАТАН В МОМЕНТА!!!ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ИМА В НЕТА!НЕ ТЕ ОБИЖДАМ САМО ЗАЩОТО ЗНАМ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШАТ В НЕГА ЖУРНАЛЯТАА!

19

Въпроси?

преди 6 години

- Къде е вторият нападател, имало ли е такъв?- Къв е този гараж извън двор, да не е открит паркинг с ламарина?(общинска собственост - няма право да стреля, законен ли е този гараж?)- На кой е оръжието?- Ако са били двама, никой без оръжие няма да ги преследва- Имало е близък контакт, на кой е ножът? - доктора е търсил близък контакт, ако не се е самонарил- Защо е чакал цял ден? подготвял е свидетели от "благодарни пациенти, колеги, свидетели"??- Има ли жалби в полиция, че е грабен 3 пъти

18

Анонимен

преди 6 години

До али 16: Альоуууууу ти още ли мислиш и вярваш, че това в България е ПЕАВОСЪДИЕ????? Блаженни са вярващите!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Гледайте видеото, в което жената на Плъха казва, че тоя хубостник влезнал там на уринира а не да прави обир. На наглостта трябва да се противодейства безкомпромисно и ударно.