17

Поредният мегапроект

преди 6 години

На един мегапрост милиционер!

16

Нова АЕЦ не е нужна

преди 6 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

15

Анонимен

преди 6 години

Това ще е нещо като с катарските инвестиции - много шум за нищо. От време на време Борисов хвърля такива ПР-димки, от които после никога нищо не произтича. Мисля, че с руските инвестиции приключихме когато ги преметнахме за Белене и Южен поток. Разтакавахме ги с години, докато руснаците разберат, че реализирането на проектите е свързано с благословията на големия брат оттатък океана. Сега едва ли пак ще влязат в същата пиеса.

14

КОМУНИСТ

преди 6 години

Белене трябва да е единствено БЪЛГАРСКА, държавна ! Всичко друго, всякакви схеми, инвестиции частни и чуждодържавни на тези ***..и е ДОЗАРОБВАНЕ

13

далаверата Белене

преди 6 години

Агент Гоце от Сирищник, Румен Петков(пикаещият във фонтани), пелтека Стойнев, "дългият инкасатор" Румен Овчаров и бившия червен министър Петър Димитров плачат за затвора във връзка с далаверите около Белене, защото откраднаха милиони, а не построиха нищо. И сега руските под.логи отново точат лиги за нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

12

Либералист

преди 6 години

Само колко е безличен и в тази ситуация чехъла на Генерал Деси .... мъкааааа!

11

Оруел

преди 6 години

Путин едва ли знае ,че е говорил с нашия, сигурно някакво комюнике са му изпратили. Колегата е прав, първо обща атомна с турци, после и обща територия! ОСТАВКА!

10

Грешка!

преди 6 години

"По време на разговора Борисов е разказал на Путин за акцента на Българското председателство върху Западните Балкани изграждане на транспортна и дигитална свързаност в региона, както и развитие на електроенергийната и газопреносната инфраструктура."ГРЕШКА!Путин има друга мечта за България - да бъде бедна и зависима. Сега ще се опитва всячески да пречи на тези проекти.

9

Анонимен

преди 6 години

Общо взето тоя нашия ***.т пак е станал за смях. Какъв идио. трябва да си че да позволиш на територията на страната ти да има ОБЩА атомна централа ! Само помислете ! ОБЩА атомна централа на наша терирория ! Не българска а балканска ! Нашата територия е обща вече. Ако стане авария на нас ни се е.. мам.. а иначе всички ще дърпат евтин ток без да печелим от това.

8

Поправка

преди 6 години

България не омаловажава ролята на Русия за освобождението си през 1878. Факт е, че никога досега не е обругаван паметник на тези хора (с изключение на комунистите, които изтриха думата "Цар" от паметника на цар Освибодител. Но после го възстанови).Това, в което България се съмнява обаче, че хората, избили царското семейство и децата на офицерите от 1878, имат правото да идват тук и изобщо да говорят по тази тема!Това е много важна поправка!

7

бай х

преди 6 години

... а кога ще се обади тръмП .. да обсъди българо -американския бизнес

6

Анонимен

преди 6 години

СЕГА ЩЕ ПРОДАВАМЕ РУСКИ ГАЗ НА УКРАЙНА, ЩЕ ИМ ДАДЕМ ПРАВОСЛАВИЕ, А МОЖЕ И АЗБУКА ДА ИМ ДАДЕМ, ЧЕ СЪВСЕМ СА ПОДИВЕЛИ НАПОСЛЕДЪК.

5

Булгар

преди 6 години

Малко късно,ама дано да е от полза добре прати сокола да лети с крилете на любовта дано замете *** под килима че доста се у..а

4

Анонимен

преди 6 години

украинците сами се прецакаха, ние не сме виновни

3

Анонимен

преди 6 години

Не им щем ни меда ни жилото на руснаците.

2

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, Гинка ще купи реакторите.

1

Анонимен

преди 6 години

ОБЩО ВЗЕТО НЕЩАТА СЕ НАРЕЖДАТ.