110

Митев

преди 6 години

До 7777Да. Прав сте. Приемам критиката ( не съм г-жа Радева)

109

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се чудила как би стоял комбинезон на бидон и каца.

108

Тоалетите ли!?

преди 6 години

Проблем е когато сте направили избор за брак ДА...защото ако се бяхте допитали до Библията щяхте да разберете, че Бог не е с вас. Проблем е че този модел за създаване на семейство в обществото е много голям проблем за християнството....особено когато се утвърждава от управляващи държавата хора.

107

Пешо пише

преди 6 години

То от селянин не се става цар. Трябва да имаш ген за тази работа. Демек твоите предци трябва да се натрупвали интелектуални знания, а не да са пасели животни по къра. Но в митовете на БКП всеки може да стане цар. Както те твърдяха, че свинаря Ивайло станал цар, да ама не било така. Да, може да са царе, но на някое село, а не на цялата държава.Представете си ги на мегдана или просто си пуснете филма Шменти-капели легендата на Въргала. Там в хотел мисля Българан образът на шефката е сходен.

106

До Храната

преди 6 години

Много сте прави имайки предвид, че за християните това са най- строгите пости. Добре е журналистите да се поразровят по тази тема.

105

Анонимен

преди 6 години

Г-жа Радева визуално и интелектуално е прекрасна! Калнките от герб да вървят по дяволите.

104

И това е ни е пример

преди 6 години

"П.С. Модните корифеи и стайлинг специалистите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне защо работи предимно в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!" След това изказване, мога да си направя пълна оценка за патиотизма ви госпожо Радева,дори на големия български празник предпочитате да хвалите чуждото и чужди политици, като Томас Джеферсън

103

ХРАНАТА!

преди 6 години

А мен ме интересува какво е било менюто по време на Великите пости; всички са вярващи- г-жа Йотова дори коленичи пред патриарх Кирил, той пък трябва да е много стриктен и дори да тримири: та ме интересува какво са гощавали във Военния клуб и патриарх Кирил, ако не е бил там, а с друга компания.( 1.04. е католич.Великден- и те постят)

102

7777

преди 6 години

Казва се нерде Ямбол , нерде Стамбул.(къде е Ямбол,къде е Стамбул). Без значение, тук друго е интересно , България по конституция няма първа дама , отделно , че тя и няма вид на такава.

101

Анонимен

преди 6 години

Начинът й на изразяване е толкова нелеп, недодялан и агресивен като визията й.

100

Анонимен

преди 6 години

Няма по-зли хора от жените

99

Анонимен

преди 6 години

Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се помежду си?

98

Пешо пише

преди 6 години

Малко анализ на снимката:В средата е Президента, в ляво Метресата на Президента, в дясно Излишния. Да не говорим за начина на хващане на чашите с тези дебели пръсти като за полето. Да не говорим, че чашите са от дебело стъкло като за селска кръчма.

97

Митев

преди 6 години

До АнонименДама?! Много жени изобщо не са ДАМИ. За да си ДАМА се иска стил, излъчване, финес. ( да изброявам ли още?) Женският пол не ги прави дами. Както е казал народа : Негде Ямбол, негде Стамбул!!!

96

johny

преди 6 години

Радио-театърът представя;----Бидони в дантели!

95

Теду Александрова

преди 6 години

Хубава е роклята...Но Деси е леко глуповата жена....недодялан език има...Президента си пада явно по недодялани жени.

94

Та

преди 6 години

какво казвате стана с ЧЕЗ?

93

Анонимен

преди 6 години

не бре, пишат 2-3и тикви със заплащеане, и няколко заблудени

92

Пешо пише

преди 6 години

. Нещо като римейк на филма Мисия Лондон. Препоръчвам, сценаристите на филма да следят внимателно движението на внучките на бай ***. Ще стане страхотна комедия - мисия Президент

91

Анели

преди 6 години

Госпожа Президентшата като иска да я оценява човекът до нея - да стане домакиня и само той да си я гледа! Тя е лице на цял един народ и е редно да се държи и облича както трябва а не като някоя селска тетка (каквото всъщност е)! И вместо да се прави на остроумна и да напада хората които са й отправили критики - да вземе малко да се осъзнае че се излага ( и в частност излага всички българи)! Очеизвадно е че стайлинга й е кръгла 0! За другите й качества никой нищо не говори! Аман от наглост!!!