31

Йовков

преди 6 години

"Грешна беше тази жена,но беше"и нагла,безочлива, и душевно нечистоплътна!

30

Анонимен

преди 6 години

До Конкретно за БСПЗащо Нинова ще го прави?Защо не го направиха вашите патриоти или вождът ви?Патриотите, дето гласувахте за тях, дадоха едни 20лв на пенсионерите, а обещаха пенсии 300лв, а своите заплати ги направиха 3000лв.За ГЕРБ няма нужда да пиша.От МВФ ви казват да вдигнете драстично МРЗ, вие наобратно ЕРП-тата си разпределяте помежду си, за народа среден пръст.Накрая Корни да се откаже от заплатата си. С кви очи го искате?

29

Лъвско Сърце__

преди 6 години

Най-важните години за България са 1877-1878. От там насетне деленията на комунисти, фашисти, земеделци и тн. са пълни лигавщини.....

28

ognyanz

преди 6 години

До Обективен: Ти ток от Техноимпекс ли получаваш? Всеки може да си купи акции от някоя фирма, но енергоснабдяването на една трета от Бъллгария е нещо по сериозно. Ако примерно след месец спре тока в София и тази Гинка от Пазарджик каже: "Нямаме кадри", (или "нямаме пари") тогава какво правим?

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Ще проветрят и всичко ще приключи.

26

Конкретно за БСП

преди 6 години

Другарката Нинова защо не протестира когато вдихат заплатите на народните избранници? Като са толкова социално загрижени и идеологично настроени защо не кажат че ще се задоволят с 1500 лв заплата? С такава заплата може да се живее у бегето , а като се има предвид че депутатие ползват и безплатни апартаменти, могат споконй да преживяват с 1500 лв. Щом един полицай или военен прежиевява с 1000. При бай Тишо заплатите на депутатите си бяха колкото на другите работеши.

25

Анонимен

преди 6 години

До обективенТехноимпекс е придобит по време на "масовата приватизация" на Костов! Кой носи отговорност? Нинова/Гинка или Костов/Борисов? Първо проучете после пишете!

24

Анонимен

преди 6 години

Сидеров - премиер!

23

АРШИН

преди 6 години

До ОбективенЗа дела в техноимпекс Корнела се е бръкнала сас 70000 долара.А само палатчето МУ в калифорния е 359 МИЛИОНА долара.Отдек надек и откъдя накъдя?

22

Анонимен

преди 6 години

еххх тази нинова, все ще намери какво да каже.. щяхме да станем за смях пред европейците... ако България отдавна не беше заприличала на тъжна комедия с привкус на индийско - турска сапунка. Боже опази

21

До 20

преди 6 години

Сделката ще се финансира от БАКБ. Който още не е разбрал или не знае чия е, може да си провери в Нета. А Борисов просто е един лъжец. Треторазряден селски тарикат. Обаче българите харесват именно такива. Затова са и там, където са.

20

Анонимен

преди 6 години

да пита и Иван Костов завряния зет, какво да прави и дали познава Иван Игнатов Костов от Пазарджик.

19

Обективен

преди 6 години

Защо Кака Корни може да си купи Техноимпекс, а Кака Гинка да не може да купи ЧЕЗ?Не е ли това прилагане на двойни стандарти?!

18

Анонимен

преди 6 години

Междувременно ръководството на Българската банка за развитие потвърди официално в съобщение до медиите, че банката не е одобрявала кредитиране и не е издавала банкова гаранция в сделката по продажбата на активите на ЧЕЗ и покупката им от страна на българската компания "Инерком".------------Опааа, стана интиресно!

17

Анонимен

преди 6 години

При всички случаи, сделката за ЧЕЗ яко мирише. Толкова силно мирише, че направо си смърди.

16

Анонимен

преди 6 години

Браво, Корни! Мачкай крадливите смрадливи Суджуци. Нека цяла Европа го види колко са корумпирани.

15

До Анонимен 10

преди 6 години

Въпроса е не каква нацианалност е фирмата, а кой стои зад нея. Менажирането на слъбчеви панели е едно , а менажирането оргнизация обслужеаща милиони е съвсем друго. Трябва има закон че стратегически бивши държавни предприятия със заем да не могат да се купуват. Кака Гинка я боли чантата сега ако стане нещо с инвестицията, защото ще задели някой и друг милион и след това може да си бие камшика към Хаваите.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Грешиш не само БСП ами и обикновенните хора са недоволни и не защото преминава в частни ръце , а за начина по който това става. Кой ще и даде на тази Гинка заем от 320 милиона евро , та активите и за 50 милиона лева нищо не покриват . Или ще ипотекира ЕРП-то , което означава , че тя няма да го владее реално. Айде стига сте оправдавали престъпните действия на някой хора !!!

13

Василев

преди 6 години

Питайте Дедо от Мадрид, той е големия приватизатор на държавнте ерепета???!!!Агент Гуийн Феликс!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Абе тая дали бие мъжа си? Тя затова е против Конвенцията.