141

морски

преди 6 години

Недейте да плачете, че ще им изземат хотелите !Толкова милиони са изпрани, а хотелите са само средството ...

140

Демокрацията

преди 6 години

България - икономика на мpъсните чаршафи! Сезонни сервитьори, миячи, чистачи, камериерки и други -ки услуги.

139

Анонимен

преди 6 години

3000лв на сезон е заплатата

138

БГ Работодател

преди 6 години

Така е, по 3 хилки даваме.., но за целия сезон, и накрая като ги глобя 2 им давам хиляда лева за цялото лято. Нали им плащам спането в мизерното бунгало, а и ядене им е без пари.

137

Спасявайте младите

преди 6 години

Имаме огромен опит в практическо обучение на младежи вкл от всякакви малцинствени групи.Младежите минали обучение в армията и ГУСВ в момента работят по важни обекти в цял свят.Обучени за месец като водачи на МПС,багеристи,кранисти усвояват бързо и завинаги професиите..

136

Анонимен

преди 6 години

Сянка на птицаНад късните плажове слиза,Бяга, подобно на палав хлапак, бризаПясъчни спомени ронят се пак,Вече усещам предесенен знак,Слънцето бавно загръща сеВ облачна риза.Все по-студена е всяка вълна,Ала надежда има една...Ах, морето! Ах, морето!В мен остава...Но навярно е което ме спасява.

135

ИМа начини

преди 6 години

има нужда от намаляване престоя в училищата. ООН отчете официално че основна причина за острия демографски срив в БЪлгария е ненужния престой в средните училища.11 и 12 клас са напълно излишни.Ползват се за ЗАТЪПЯВАНЕ И РАЗБОЛЯВАНЕ на родени за човешки родители момчета и момичетаМладежи в университета на свободно обучение са много по здрави от принудените да седят пред камери деца в средните училища

134

Анонимен

преди 6 години

Хиляда човека на писахме, че надница са парите за един ден. Какво чакате. Няма ли редактор. Уволнете ги тия неграмотни журналисти.

133

Анонимен

преди 6 години

За успокоение на мутрите ще кажа, че вече в Украйна, в Русия и Молдова вече върви турбо анти-реклама в сайтовете за работа в туризма! Няма да намерята мечтаните евтини балъци! Ще се ръзите батки, ще се ръсите яко когато почнат да ви изземат хотелчетата поради фалит!

132

Хотелиер комунист

преди 6 години

Най голямата трагедия е - че няма балъци вече - цццццц

131

Анонимен

преди 6 години

В България няма работодатели, има само измамници!

130

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 126Ни са притеняваййййй! За щастие държавата е пълна с такива уни като теб. Къде ти е хотелчето??? Ааааа нямаш. А някакво бизнесче поне???? Нямаш. Ами слагай минуси ...това не променя положението

129

РусенецЪ

преди 6 години

Смешно ми е. Наема ме за системен администратор с обещание за 4500 лева чисти в Албена. Точно след един месец не си получих парите. Точно тогава, с ден закъснение си бих камшика. Точно един месец след това Вени фалира. Разпродадоха му имотите. Та така :) Аз загубих 4500 лева, а той имоти за около милион :)

128

Анонимен

преди 6 години

най- голямата трагедия,е че няма хора за бачкане

127

Веско

преди 6 години

"образовани и можещи хора, които говорят чужди езици, които са възпитани и интелигентни" - е туй не се постига от днес за утре с чалга и фейсбук.Апропо- НАДНИЦА 3000 лв не може да има в момента. Тук въпроса даже не е за чужди езици ами проблеми с българския.

126

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата започна. Ако предлагаха тези пари на месец, щеше да има опашка пред хотелите им. Познайте защо пак ще реват, че няма кой да работи през лятото. Радвам се, че хората го разбраха и спряха да работят като роби за без пари. Нека да печелят само коректните работодатели. За мутрите и тарикатите - фалит!

125

бай х

преди 6 години

а къде ви е персонала от миналото лято господа ,,хОтелиери,,

124

Анонимен

преди 6 години

Накрая на сезона удръжки по 5-6 хил лв на човек, са липси и счупено и нещата си идват на мястото.

123

Анонимен

преди 6 години

Нека отново сравним нещата - в Гърция - 1500 евро рецепционист на месец за 6 месеца, но извън сезона на всеки, който работи на сезонна работа получава помощ в размер на 550 евро месечно!!!!! Говорете ми български мутраци! Не става така! Не става!

122

Анонимен

преди 6 години

бакшиша не е заплата