119

до 121

преди 6 години

Евала, пич! Перфектно казано!

118

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха, как му се вика на този дето тръгва с готовия капитал,с готов построен и подарен бизнес,пише си законите,експлоатира и накрая пак потъва?

117

Завоевател

преди 6 години

Ето така се превзема държава:1. Купуваш политиците на съответната държава.2. Строиш фабрики и заводи, за които знаеш, че няма местна работна ръка за тези заплати.3. Купените политици ти приемат закон за внос на работна ръка под предлог развитие на бизнеса и повече приходи за държавата.4. Оставяш местните да се оправят с новодошлата ***, а ти бичиш кинти.

116

Чао не до скиф

преди 6 години

Не разбрахте ли бе, терминали 1 и 2, вие си емигрирайте, тук ще се напълни с хора, които ще обичат тази земя, за разлика от вас

115

Работодател

преди 6 години

Стоката на местния пазар на труда е некачествена. Наемам само вносна стока.

114

Анонимен

преди 6 години

Целта е арабските клети мигранти, да ни ги натресат като уж кандидати за работа! Пореден скандал от управляващите!

113

Анонимен

преди 6 години

На нашите нещастни работодатели ще им кажа , какъвто ви беше социализЪма , такъв ви е и капитализЪма. Това е защото 90 % от т.н. работодатели са комунисти-социалисти , които от кражби сега са станали капиталисти. С такива хора никога няма да стане нещо добро в България .

112

Анонимен

преди 6 години

Наемам индийци и виетнамци, тия "българи" с опит и ценз да емигрират one way, че само пречат

111

До 111

преди 6 години

Нашите се занимават с разни неясни конвенции...

110

Анонимен

преди 6 години

Не е ли по-добре да изнасяме "индийци"? В страната е пълно с безработни българи, готови и на нискоквалифициран труд! Кои партии в нормалните държави се занимават с това? Къде са нашите?

109

Анонимен

преди 6 години

Виетнам е бързо развиваща се страна с традиции в селското стопанство. През 1989 година страната преструктурира икономиката си от планова в смесена пазарна икономика със социалистическа ориентация. Оттогава насам Виетнам е сред най-бързо развиващите се държави в света, а този период остава известен като дой мой Обновлението. След 2000 започва и процес на силно интегриране към световната икономика включително и приемането на страната в Световната търговска организация

108

Анонимен

преди 6 години

На 40 г. съм с опит и ценз. Изпратих над 50 св-та, не ми се обадиха дори за интервю. С връзки си намерих ужасна държавна работа. Винаги съм работила в частният сектор преди това. Така мечтаната за много хора държавна работа за мен беше ад, интриги, кафета, работа от време на време и заплата 600 лв. При съпругът ми ситуацията беше същата. Съкратиха го. На 42 е стар за меж. ком., искаха до към 30 г. и да не са от София, защото били по-мотивирани. Клиентите още му се обаждат. Ние вече сме в чужбина

107

Анонимен

преди 6 години

Нашите пишман работодатели представа си нямат какво е в Индия и как им се работи . Първо да отидат и да видят как кравите се разхождат по улиците , а индийците клякат на улицата и си вършат работата като кравите. И това чудо ще ти работи. Нашите нещастни работодатели гледат само колко малко пари трябва да дадат и друго не ги интересува.

106

Анонимен

преди 6 години

Аз съм убеден, че ще има индийци и виетнамци, които наистина ще дойдат.Обаче целта им на идване няма да е за да работят тук. Просто България ще се превърне в гара разпределителна за Западна Европа!

105

Анонимен

преди 6 години

Странно казмам това е геноцид .И съм изтрит .Защо ме трият ?Геноцид е българите да сме принудени да емигрираме .Не е човешко българи да емигрираме когато генофонда е в критично състояние да се налага на емигрираме .Дрънкат небивалици търсели се кадри .

104

Анонимен

преди 6 години

Селските Чорбаджии не разбраха кога им избягаха сиромасите.Честно казано и на мен вече труд в БГ ми се струва доста самоубийствена мисия.Работиш с отпадъка на трудовия пазар ,работиш за капсолованни във времето "чорбаджии" да не казвам другото и пълното им име.И на цялата тази "високо" доходна работа едно нищо накрая.Приходи 0 ,здраве 0 ,удоволетвореност от трудът 0,персонално развитие и кариера 0,полза за държавата 0.Само да вземете и закона за минимално ЕС възнаграждение да спазвате!

103

Анонимен

преди 6 години

:)))))))) Средната заплата във Виетнам е над 800 лв. в наши пари, но цените там са много по-ниски. Кой луд ще дойде тук за 500 лв.

102

Ай Ай Ай, Папугай!!!

преди 6 години

Само си представям как някой от Индия или Виетнам идва на гурбет тук и му дават заплата 510 лева, от които за квартира в София трябва да даде 250 за стая в която да живее. С останалите 260 лева ще трябва да се храни, да се облича, да си плаща битови сметки.И накрая ще дойде Топлофикация и ще му каже... "Шшшш, алоооо, ти живееш в панелка в която се краде парно. Плащай 180 лева тоя зимен месец, само защото ти минават тръби през стаята."Остават 260-180=80лв. Да яде и да прати на жената и децата!

101

Циник

преди 6 години

Колегата няколко поста по-долу ви го каза!Своеобразен геноцид!За българските двупръсточели мутраци - вече сте неудобни!!!Искате огромната сума от 205? минимална заплата за 1 месец работа!Ми неудобни сте - ще ви заменят!

100

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам да работя с виетнамци и индийци, нека си купуват и къщи и земи тук, "българите" избягаха