109

юбералес

преди 6 години

Сапунът ''монархо-фашизъм'' е единственото средство за измиването на кръвта от ръцете на болшевиките.

108

Това е истината

преди 6 години

Европа ще ни храни, НАТО ще ни брани, а от нас се иска ЕДИНСТВЕНО да бъдем твърди антикомунисти! Това е истината! мухахахааа!

107

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли , защо България е била 500 години под турско робство , защото сме злобни и глупави. Едните викат правилно са убивали партизаните , а другите викат правилно са убивали фашистите . Никога не е правилно да се убиват хора за политическите си възгледи , но това за нас не важи. Ние нямаме цености като , образование ,морал , състрадание , честност, почтеност . Ние имаме - аз да съм добре и не ми пука за другите .

106

Анонимен

преди 6 години

Когато не съм на кеф,гледам клипчета с вожда при срещата му с чужди политици.Разсмиват ме в началото,но после ми става тъжно.Това ли сме заслужили и до кога ще ни подлагат на изпитания.

105

юбералес

преди 6 години

До АнонименОсъдените на смърт от ''режима на Виши'' във Франция са 20 души. Самият Петен е осъден на доживотен затвор и умира на 95 годишна възраст през 50-те.

104

Анонимен

преди 6 години

Каквото е било,да се изучава от историята,но не написана от днешните пишман историци.Който се интересува-мат,рял има.Който е ***-и да му обясняваш,няма да разбере.Сега има много по-важни неща,но що ли,не ни се решават.Щото ний сме си добре.Вий му мислетеДокога!???

103

Бай Ставри

преди 6 години

Този режим го плюят синове и дъщери и внучки на родители баби и дядовци членове на БКП партийни секретари и партизани интересно защо

102

Анонимен

преди 6 години

До Един полу-неграмотен Нещо си се объркал не е вярно, че ги няма. Сега ни управлява един друг полуграмотен гербав комунист дето вардеше същия този полуграмотен който ни управлява преди това.

101

Анонимен

преди 6 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, просяци, просяци, ама 10 пъти по-добре от руснаците.

100

ЖИВКОВ ПОЛУГРАМОТЕН

преди 6 години

ръководеше БЪЛГАРИЯ през най-успешните и години. Сега един НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН човек БОРИСОВ пролжава да закопава БЪЛГАРИЯ в ТИНЯТА след ПРЕВРАТА 1989

99

Анонимен

преди 6 години

Компютрите на България са плод на индустриален шпионаж.Така и така след 1989г нямаше да ги има.А най-високата смъртност в света на евроатлантическа България през 2018 година плод на какъв шпионаж е?

98

Анонимен

преди 6 години

Членовете на БКП и партийни секретари от Герб какво казват по въпроса много ми е интересно

97

Анонимен

преди 6 години

Факт е че всички държави минали през социализъм догонват нормалните. Тия които бяха по близки с върхушката на СССР сега са и по зле. Проблема при нас е че позволяваме тия дето ни "строиха" социализма да ни "строят" демокрацията. Не е късно за лустрация!

96

Анонимен

преди 6 години

"Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността"Ама ча'ай ся, дай да се разберем, нали беше комунизъм, какъв социализъм, и как се е провалил, нали сега България е беднв и мизерна защото ни управляват комунистите, какво се е провалил?

95

КОМУНИЗМЪТ

преди 6 години

все още броди из главите на поета-комунист СПАС-ГЪРНЕТО, най-известен с опитите си като кмет на ПЛОВДИВ да бута Альоша. И на Комуниста Борисов основател на ПАРТИЯТА-ЧОВЕК - ГЕРБ

94

БСП за смях

преди 6 години

Комунистите Родината разграждат, комсомолците след тях вървят, със Путиновите пари преяждат, но под знамена червени вечно ще заспят!

93

Анонимен

преди 6 години

Какво прочетох за режимът на Виши във Франция.Цитат: След края на войната Петен и Лавал и около 20 000 французи са осъдени на смърт от т.нар. висш съд по правосъдието за държавна измяна, т.е. за колаборационизъм с Третия Райх и силите на Оста.В България колко са? Май недостатъчно, след като наследниците на фашистите в България отново надигат глава.

92

БСП-жалка

преди 6 години

На БКП стандартите бяха леви. На БКП внуците са десни.

91

Гриша Ганчев

преди 6 години

Да накараш БСП-ар да си признае, че е двуличник, е като да накараш чорбар да си признае, че е от Литекс. На глас не се прави, но всички го знаят.

90

до 70

преди 6 години

Компютрите на България са плод на индустриален шпионаж.Така и така след 1989г нямаше да ги има.