217

Анонимен

преди 6 години

ЦЕЛИЯ ЛЕНД ЛИЙЗ Е 3% ОТ РЕСУРСИТЕ, ИЗПОЛЗВАНИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА. Няма да го повтарям пак. Иначе, ако ще лъжем, мога да го докарам и 0.3%. Мога и по - малко. Но истината е, че е 3%. И 95% от тея 3% са отишли при британците, които НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ОСТРОВА ПРЕДИ РУСНАЦИТЕ ДА ТРЪГНАТ НА ЗАПАД. И дори тогава са излезли единствено с помощта на САЩ... А на практика Хитлер е успял да си сложи само половината стъпало в Русия. Ако не вярваш, погледни карттата ;))) Нещо като да настъпиш прага...

216

Блядките са

преди 6 години

НеблагодарнициВместо да целуват гъзо на САЩ че го отърва от Хитлер , те решиха да воюват със САЩПълни ***!24567

215

Зозо

преди 6 години

До руснакаНещо в цифри за помощта от САЩ за Сталин?!Нещо технологии, метали, храна?!

214

Великия Гитлер

преди 6 години

Ни даде България на три морета!Сесесере ни открадна Мскедония и я даде на ТитоМуй за Русия !

213

Анонимен

преди 6 години

От изток единственото хубаво нещо, коетъо идва е държавата България. Щото ако не бяхъа дошли от изток сега щеше да се водиш провинция на султанат, жена ти щеше да носи фередже, а ти щеше да се кланяш на турците за правото да им бършеш за***дни***ците. Както в момента правиш, обаче с американците ;)))

212

руснака

преди 6 години

До ЗозоСАЩ влизат като длъжници на европейските страни, а излизат като кредотиори, защото нямат една битка проведена на тяхна територия освен Пърл Хабър, за която не спират да реват като телета пред крава. Влизат само поради икономически интерес! напрактика не помагат с нищо! Единствено подпомагат Англия, която без тях щеше да фалира и да се разпадне и изчезне от каратат на Европа, ако Сталинград не беше спасен на тази ужасна цена за да се започне контра офанзива и да влязат в Берлин. Чети !

211

Анонимен

преди 6 години

А прословутите англичани, въпреки всичкия Ленд Лийз дори не успяват да напуснат острова докато Сталин не тръгва на запад... Ако поне 50% от ленд лийза беше отишъл за руснаците, войната щеше да свърши още 43 година... Но САЩ са се надявали Хитлер да смаже Сталин. Но уви, "Надежда всяка тука оставете"... :)))))

210

Истината

преди 6 години

От Изток единственото хубаво нещо, което идва е СлънцетоСталин, сесесере, теро-раша са деяния на Сатаната!

209

Анонимен

преди 6 години

Без пшомощта на САЩ цяла Европа щеше да говори руски в момента. Вероятно Англия и САЩ също. А края на войната срещу Хитлер щеше да се проточи с около година и жертвите от всички страни щяхга да са с поне 10% повече. А германците вероятно щяха да изчезнат като нация.

208

Анонимен

преди 6 години

Ленфд Лийза е 95% за англичаните и като цяло е представлявал 3% от ресурсте, нужни във войната. Което е нищо. Естествено, благодарение на него са умрели няколко милиона по - малко. Това вкчва не само руснаци, но и всякакви, включително и американци. В знак на благодарност руснаците решават проблема на американците с квантунската армия почти без загуби. А американците за 1 убит японец са давали 1.3 убити американци и много техника. Тоест, руснаците са си върнали дължимото с ОГРОМНИ лихви.

207

Зозо

преди 6 години

Без помощга на САЩ, Сталин щеше да дуа супата!

206

Дидо

преди 6 години

Да живее велика Русия. Благодарим ти маршал Жуков

205

Зозо

преди 6 години

Даже Фюрера не се е оправил с джендърете... :((((((((((((((((

204

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ тогава е имало *** да провалят идеята! Не можа Фюрера да ги изчисти!

203

Анонимен

преди 6 години

До Експерто Втората световна война я зяпочна Мюнхенското съглашение с парчадосването на Чехословакия .Че и Полша прилапа областа Тешин.

202

Зозо

преди 6 години

ЕС е измислен от Борман 1941г. Почва да крие пари, злато и документи. Лично казва: "Като не можем с война, ще ги превземем с продукция и фирми"Сименс, Адидас, Порше, Фолксваген, Ауди.............. Честито!

201

ох

преди 6 години

тая руска пропаганда сме я слушали до втръсване

200

Зозо

преди 6 години

И все пак Фюрерът беше прав!А БГ *** си знаят.... /Глад, лабут и санкции до дупка/

199

Анонимен

преди 6 години

Най-грандиозната и велика битка в човешката история.По мащаби,по значение и по последствия.Единодушно признато от всички историци.Но тука разни специалисти се опитват да я омаловажават.И ругаят победителите.Наистина много смешно и гротестно.Все едно българско футболистче да се смее на Лео Меси

198

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли???....мдаааа, верно еееее