16

петков

преди 6 години

До ПетровВ Аушвиц са избити 3,000,000 евреи,от които 5,000,000 деца!

15

Анонимен

преди 6 години

Никой от нас не знае какво го чака утре, а животът е толкова кратък. Затова нека бъдем Човеци, колкото и трудно да е това в наше време и нека не забравяме, че на другите също им е трудно и не ги съдим прибързано. Мир и любов, хора!

14

българина

преди 6 години

за награда че спасихме 45 хил, евреите пратиха сащ да ни окупират с 4 бази, подменят българите с ци ани чрез еврейски фондации, шалом гласува за истанбулската конвенция, а в израел тя няма как да мине, взеха едната ракета сс23 а ние духаме супата, едмонд ротшилд иска да ни унищожи до 2030г заради веселина, въобще хубави неща ни причиняват. след 50 г ако има жив българин ще напише че спасението е било грешка, но вече е късно

13

АНТИ

преди 6 години

Тежка карма имат евреите,защото разпнаха Исус !

12

Анонимен

преди 6 години

Как се заражда нацизмът? Антисемитите ще кажат, че Шикългрубер е чел Талмуда, но там където пише евреи е чел германци. Не подкрепям нито едното, нито другото. Всяка раса, всеки народ е достоен за уважение и всеки човек, независимо какъв е, стига да не е джендер също заслужава уважение и хуманност. Днес си примерно французин, но утре може да се преродиш като руснак или турчин или македонец. Бил си мъж, утре можеш да се преродиш като жена. Правиш някакво нарушение и рулетката се завърта.

11

Анонимен

преди 6 години

Евреите бяха малко, трябваше и ц.и.га.ни.те да са в пещите!

10

Анонимен

преди 6 години

Има една книга "Аn year in Treblinka" - има я в интернет, от очевидец, пише че българските евреи които идвали били много добре охранени и носели много храна и провизии, и надзирателите им завиждали за това и за тях пускали бавно газта да умират бавно, и цяла нощ в лагера се чували стенанията на задушаващите се български евреи. Тази книга е била използвана за доказателстви при Нюрнбергксия процес. Е такива са им всичките доказателства за Холокоста.

9

Анонимен

преди 6 години

Защо евреите през цялата човешка история са били подлагани на гонения и на омраза? На какво се дължи това? Мъчно ми е защото това са хора. Но в същото време може би има нещо демонично в този народ щом е бил толкова мразен векове наред? И днес те управляват света.

8

Петров

преди 6 години

Само в Аушвиц са избити над милион евреи. 300 000 деца. Повод за гордост за марша на Луковите глави.

7

Анонимен

преди 6 години

Исторически доказан факт е, че близо половон милион души - цивилни, насилствено изпратени в нацистките трудови лагери без никаква вина - са умряли от болести и от глад особено накрая на войната когато съюзниците блокират всички логистични пътища за снабдяване в Германия. По-голямата част от тези половин милион невинни жетви на нацизма са били евреи.

6

Петров

преди 6 години

Няма по документирано престъпление от Холокоста. Само в България и други зомбирани от САЩ страни той е повод за гордост защото най много са избити евреи от СССР.

5

Анонимен

преди 6 години

Защо в Германия, Франция, Холандия, Австрия в тези и други демократични страни са вкарали в затворите толкова много професори, жунралисти, писатели, общественици и ученисамо защото техните научни резултати от изследванията на Холокоста не съвпадат с общоприетата верския? Нали там има свобода на словото, или?

4

Snorky

преди 6 години

Хитлер е избивал евреи само няколко години, евреите обричат на глад останалите хора стотици години...е, кои са жертвите?!?!?!

3

Петров

преди 6 години

Вижте първия коментар и после кажете че в България е нямало (че и сега има) нацизъм. няма източно европейска страна в която нацизма да не е национална идеология. На това разичтат новите ни господари - американците.

2

Анонимен

преди 6 години

Когато историята се забрави, се повтаря.

1

АНТИ

преди 6 години

Нашите предци са спасили българските евреи,сега за благодарност, чифутитe вземат територията(земята) ни.