32

тъпчо

преди 6 години

И защо не се допълнят нашите закони, а искат да се приеме тази наднационална конвенция?С какво повече ще защитава жените и децата тази конвенция?Имаме: Конституция и НК+Закон за защита от домашно насилие;Закон за защита от дискриминация;Закон за закрила на детето и правилник за прилагане;Закон за равнопоставеност на жените и мъжете;Европейска конвенция за правата на човека.Защо и на кого му е притрябвала Истанбулстата? Какво е новото и различното? Социален пол - тук е заровено кучето!

31

Иванов

преди 6 години

Четейки Библията, там Бог говори чрез Мойсей на еврейте и ги изпраща на война срещу народите населяващи Обетованата земя да ги унищожат, защото тези народи са служили на други богове и са вършели мерзости с което са разгневили Твореца и Той ги е осъдил на изтребление.Някой много настоятелно иска да ни тласне да вършим същите мерзости за да разгневим Бога и да си заслужим ***. Това не трябва да бъде допуснато на никаква цена, дори да се стигне и до сблъсъци с тиквите.

30

Анонимен

преди 6 години

На състезание по борба в свободен стил жени Али се чувства жена и се търкаля с мазните каки по тепиха и никой не може да му каже точка, понеже той се чувства жена. Лошото е че набарва между краката друг Али, който се чувства жена, но пък си има мъжки полови първични белези. Но пък важното е е се чувстват жени.

29

Анонимен

преди 6 години

Значи казвам, че моя пол се нарича "джинджиктоплектсуфлектор" и искам хората от моя пол да се пенсионират с поне 5 години трудов стаж и 25 години навършена възраст., освен това да се водят самотни майко-бащи и да ни се полагат помощи.

28

П.Петров

преди 6 години

2020г.Депутат от ГЕРБ се връща ненадейно от командировка и хваща жена си и комшията на калъп върху кухненската маса. Учтиво по европейски се извинява и казва:-Много се извинявам, че ви прекъсвам, но ще може ли да се преместите в спалнята. Аз само ще направя чайче, ще намажа филийки с конфитюр, ще измия чиниите и ще изляза на терасата да си лъскам рогата, за да не ви смущавам. Пък като свършите ще си поговорим.

27

Анонимен

преди 6 години

Жените ще се развеждат за най-малката караница или че е погледната накриво и децата ще живеят без бащи.

26

Анонимен

преди 6 години

Тук е конвенцията: https://rm.coe.int/168046031cТова беше големият проблем досега:gender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities andattributes that a given society considers appropriate for women and men;Понеже дори и с много въображение тук трети пол, не може да се октрие се измислят всякакви други глупости. Това, че има такива индивиди като коментиращия е очаквано, ама да ги канят по телевизията ......

25

Анонимен

преди 6 години

Хем е срещу насилието хем насила трябва да се подпише.

24

Анонимен

преди 6 години

Хем е срещу насилието хем насила трябва да се подпише.

23

Вуте

преди 6 години

Мислим, да се джендръсам на жена, оти се пенсионират по рано.

22

Анонимен

преди 6 години

Рим се самозатрива защото изпада в *** състояния и не е имало кой да прави деца. В същото време ордите от варвари са прииждали. В последствие варварите превземат Рим и от джендърите нищо не остава. В момента се наблюдава същото. Джендърите са еврокомисарите, а варварите са прииждащите орди от мюсюлмани и африканци. Многополовата култура е самоубийствена за всяка цивилизация.

21

Анонимен

преди 6 години

Аве ей страхливци, ако не можете да откажете, тогава си вървете, и да дойдат дуги, които могат !!! Щом маса европейски държави не са я ратифицирали, и ние можем !

20

аз

преди 6 години

Пак се чете без да се мисли. Въпросната 4 точка е Statemen of Equality. Демек равенство и вътре са споменати всички възможни отклонения. Казва се, че всички хора трябва да са равни пред закона независимо от пол, ориентация, раса, дата на раждане и каквото се сетите. И да, аз смятам, че транссексуалните също трябва да са равни пред закона, както и *** и пр. Какво не е редно всеки човек трябва да има равни права.

19

Polska

преди 6 години

Има два пола. Мъж и жена. Останалото са глупости, които противоречат на природните закони. Колкото по-рано го приемете, скъпи феминисти, толкова по-добре за вашето душевно здраве!

18

ззз

преди 6 години

"А защо просто не си оправят превода? И не добавят някакви ограничения?"АМИ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ!!!Дреме им на тях за жените! Важно е да си наложат жендър политиката, а останалото е камуфлаж за бaлъците!Ако ако беше грешка на превода щяха да я оправят за 30 секунди, да ама НЕ и сега се увърта и суче и накрая ще я приемем БЕЗ УГОВОРКИ!

17

Анонимен

преди 6 години

Даже и джендер идеологията е вече с двоен стандарт щото за спорта един мъж ако се обяви за жена и да се състезава така- има право, но му мерят тестостерона и трябва да е в точни граници за да го признаят за "жена". Джендер, джендер ама ако е за някаква далавера и има кинти пак не става, пак не е само социален пол, а се иска и яка биология.

16

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАНе се изказвай Странджа неподготвен.Ти зачислен при ГЕРБ си да работиш.Пишеш еднакво прости коментари,опорни точки отГербави другари.

15

Анонимен

преди 6 години

Прочете последното изречение на доктора в статията. Много си ПРАВ доктор Михайлов - нека да е взрив, но да видим дали наистина ще доведе до очаквания резултат - първо да се допитат до "тъпия" си напод, а после да я подписват разни .

14

Анонимен

преди 6 години

Още чакам някой да покаже текст в които пише за даден трети или четвърти пол и нещо свързано със закон ? До тук 10 дена само празни приказки.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Ами прочети я. По точно опитай да я прочетеш. Напиши в GOOGLE Истанбулска конвенция и готово. 32 страници с алинеи и параграфи, 90% неразбираеми за обикновения човек. Имало и някакъв разяснителен документ от 64 страници, но нямам мерак да го търся. Оригиналът е на Английски и Френски и на тези оригинали се подписва. Това е защото това е документ приет от Съвета на Европа, който не е структура на ЕС. Затова е Истанбулски. Можеше да е Московски или Белградски. Разлика няма.