100

Анонимен

преди 6 години

Джендърите в Сибир ,на топло!

99

колега ,

преди 6 години

До Анонимен 96 ако ми обясниш , що е то "социален пол " или " нестериотипни полове "и аз ще ти дам съответните текстове за гейовете и т.н

98

Анонимен

преди 6 години

Както винаги коментиращите в този сайт показват пълна липса на запознатост с материята. После ако се чудите защо няма референдуми в тази държава, ами няма как да има след като населението и е толкова ГЛУПАВО, че не може дори да разбере темата му. Жалка загубена нация това сте.

97

Владо

преди 6 години

До Анонимен 87Като ти гледам правописа,се съмнявам честно нещо изобщо да си чел през живота сиИ да ти уточня нещо...че *** е баща ти,не аз...щом е направил ***,като теб

96

Анонимен

преди 6 години

Въпроса за мен е само едни, за какво ни е тази конвенция? Да не домашното насилие да е разрешено в България? Какъв точно ефект се търси с приемането на тази конвеция?

95

Анонимен

преди 6 години

До Да си разбралНИКЪДЕ В ТОЗИ ТЕКСТ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ОБРАТНИ ***!

94

Понти

преди 6 години

Това със защитата на жените с някви конвенции е поредната бутафория имитираща дейност. В Бг мъжа си е мъж - пие ракия, бие, стреля, и никаква конвенция не може да промени това.

93

7777777777

преди 6 години

До Анонимен 74 в интерес на истината - не гледам в нета е пълно с неща - филми , инфо и т.н - така успявам да контролирам какво да гледам И все пак - никога не бих гледал или пуснал на едно дете нашенските реалити предавания примерно- то си е пълна порнография

92

Анонимен

преди 6 години

Освен промиването на детските мозъци с учебни програми за "нестереотипни полове" е предвидено и на всеки талибан, довлякъл се от пещерите, да му бъде осигурена защита и убежище, стига да заяви /да излъже/, че е с нестандартен пол. Докъде ще стигне Европа така и ние с нея?!?!

91

Анонимен

преди 6 години

До апелАз съм го чел покажи ми къде пише за геове и ***

90

Православен

преди 6 години

Герберите сега, ще почнат подривно с натиск и заплахи и пари да убеждават депутатите да гласуват за джендърите. Борисов, Захариева и сие да мислят как ще се оправдават когаро рано или късно застанат пред Божия съд. Само ако знаете колко евтино продадохте душите си на рогатия.

89

Анонимен

преди 6 години

Много е важно да репресира по всякакъв възможен начин хетеросексуалния бял мъж, да се наказва тежко и безкомпромисно, защото той е големия враг. Много е важно мъжеството във всичките му форми да се изкорени и всички да станем розови пеперудки. Много е важно да унищожим традиционното семейство и да се превърнем в общество на гейове и фригидни амазонки. Общо взето това са ни приоритетите и трябва да възпитаваме децата си в духа на новите деградантски ценности.

88

Василев

преди 6 години

До АнонименТочно тази религия кара мюсюлманките да раждат непълнолетни, да ходят забрадени, да не се образоват, и да възпитават младите роми към нас българите!!!И как да няма връзка изобщо изповядването на религията с възпитанието и конвенцията!!!Ти ако не виждаш връзка, умните хора виждат връзка!!!Конвенцията дава такива права на жените и може да бъде тълкувана по съвсем различен ъгъл, тя задълбочава противоречията в едно общество , а не решава проблеми като насилието!Агент Патерсън!ЦРУ!!

87

Анонимен

преди 6 години

НИКЪДЕ В КОНВЕНЦИЯТА НЕ СТАВА ДУМА ЗА ГЕОВЕ И ТЕМПОДОБНИ! ВЗМЕТЕ Я ПРОЧЕТЕТ СМЕШНИЦИ БАЛКАНСКИ! ЖАЛКАТА БАЛКАНСКА ***! НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС!

86

апел

преди 6 години

До Анонимен 82 pastir.org/istanbulska-konventsiya-2011-palen-tekst/ - на български https://rm.coe.int/168046031c - на английски прочети я и спри с глупостите !!!

85

Хаха

преди 6 години

Соро-соидите удариха на камък тук.България сега е една от малкото държави които отказват да озаконят педерасттията. Значи все още народа ни е жив и има бъдеще.

84

Анонимен

преди 6 години

Най смешното е че против конвенцията грачат най много хора които като чуят Азис, нещо им трепва и почват да връткат ханш и да щракат с пръсти. Та до по долу питащия... Ако имаш приятели турци или сърби питай тях защото техните държави са я ратифицирали. Иначе у нас *** да искаш. Наште "патреоти" как и да ги завъртиш все *** пред теб.

83

Анонимен

преди 6 години

До ВладоПордения *** който няма идея за какво става дума в конвенцията..

82

Анонимен

преди 6 години

До Да се разбралПитам защото нямаш идея за какво става дума и това е крайно очевидно. Никъде в тази конвенция не става дума за геове и тн. Балкански офце такива! Вземи я прочети!

81

Владо

преди 6 години

После....ще Трябва да правим и трета тоалетна....за джендърите....и съблекални за тях....и в документите да си пишат..."Какъв пол сте?...Ами *** съм".Не знам кой болен мозък иска да променя света...Децата се раждат момичета или момчета....това е.Като започнат да се раждат ***...ще му мислим пакТе утре може да искат да се самоопределят и като... вампири,Батмани и т.н.