119

Анонимен

преди 6 години

И преди, и сега, от империята на злото - само зло !Дай Боже да няма бъдеще ! Амин !

118

Бай Димо

преди 6 години

По-добре разделени! Спомням си войната в Босна и кланетата в Сребреница. Ужас!Представям си сърболята как щяха да беснеят като се цепим от тях и да искат още изконни български територии.Спомнете си кой ни заби нож през 1885 година.

117

WTF?!??!

преди 6 години

Как България ще става част от Сърбия бе вие луди ли сте. Ходете се прегледайте.

116

Само да питам

преди 6 години

До 125Ти само ми обясни през 2034 дали ако Сърбия е Европредател и ние сме в една федерация това ще е по-гадно или по-добре И защо в статията е написано кот които гадно е да сме в една федерация (през 1948) а след това ще е готино

115

Всезнайко

преди 6 години

Незнам ама Тито е най-великия ком лидер в историята. Запомнете го това! И му прочетете биографията. Ще разберете защо всички сърби го боготворят до ден днешен! Ще ви кажа само, че в Югославия, за разлика от останалия соц блок, границите са били отворени и хората са обикаряли свободно цял свят! Имало е западни заводи! Българите са ходили да си купуват дрехи и обувки от там. Титова Югославия си е била велика сила и уредена страна, уважавана както от Изтока, така и от Запада! Нищо общо с бг

114

Мразя омразата!

преди 6 години

Чудя се на кого му трябва да измисля все нови и нови поводи да се караме и да се мразим. Дали това е третият пол, дали Белене (тази вечер), дали 16-та република, дали имало ли е фашизъм в България, сега БГСФРЮ? Половината от тези неща нямат отношение към сегашния ни живот, но енергията отива в парата и свирката вместо в съзидателен труд. Някой има интерес да отклонява особено младите умове встрани от пътя. Колко младежи излязоха да протестират против заема от 1 милиард на Орешарски. А сега?????

113

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 6 години

Много анти българска риторика взехте да бълвате тролчета. Като не ви изнася Терминал 1. Тука е БеГе и всичките сме гадни коп.елета. Никой няма да вЪ съжали. За България или добро или нищо

112

Щирлиц

преди 6 години

Боже опази!България като част от Сърбославия...Дано никога повече не припарват до властта такива и.ди..о.ти,които да правят опит за сърбизиране на България.

111

Само да питам

преди 6 години

120 и 121Ето едни малко по-смислени и без пристрастни без емоции коментари

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Ако Фердинанд и демократите не бяха нападнали Сърбия и Гърция в 1913 г., сега България щеше да има и Одрин и Македония и Беломорието. Така че Димитров се оказва прав че неутралитет е бил най-правилен тогава и запазване на всичко от балканския съюз с Гърция и Сърбия.

109

до 108

преди 6 години

Знае ли човек. Но имай предвид че Сърбия са си били като империя. От цяла Югославия са прибирали, всички хубави заводи са строени в сръбско. Затова почна и отцепването а държави. Словенците бачкаха най-много, а не им оставяха нищо.ПС: Каква е тази мания за България на три морета?Ние не можем да стопанисваме това което имаме, а искате да се грижим за още толкова.

108

Анонимен

преди 6 години

Сърбите винаги са били пред назе. Даже и по-малко под робство са биле. За Г.М. няма какво да кажа, каквото било било. Важното е, че сега сме европейската сомалия и никой не ни бръсне за слива

107

ЦК на БКП

преди 6 години

Стане ли дума за комунизъм 10 страници коментари :D

106

ДО 109

преди 6 години

НЯМА ДУМА НЕМАМ ИМА НЯМАМ ИЛИ ПРЕДПОЧИТАШ НА СЕВЕРНО СЛАВЯНСКИ НЕМА В УКРАИНА КЪДЕТО СА ПОГРЕБАНИ КОСТИТЕ НА ХАН АСПАРУХ СКРИЙ СЕ ШОПКИНЬО ДЪРВЕНО ПАВЕ .НЯМА РАСА МАКЕДОНЦИ ...ЖИВЕЕШ В ИЗМИСЛЕН СВЯТ БЯГАЙ НА ПСИХОЛОГ ....

105

Само да питам

преди 6 години

До 114Но Димитров преди 50 години и Юнкер и Борисов 2018 (цели на европредседателството) гонят горе долу в вай-обще линии едно и също нали? - Югославия (Сърбия+Македония) и България (ЕС) в една федерация

104

Анонимен

преди 6 години

До Само да питамБил е комунист като Сталин и затова го мразят. Но не казват че роднините на Георги Димитров са били избити от турците в Кресненско-разложкото въстание след Берлинския конгрес който връща Македония на Турция.

103

Анонимен

преди 6 години

89та България беше 27 в света по стандарт на живот (HDI, данни на ООН), само Чехия, Латвия и Естония бяха преди нас на 26 място. Днес след 29 години евротлантизъм България е бедна като бедстваща африканска страна от Третия свят.

102

Отвратен

преди 6 години

Кажете ми една причина да се чувствам горд че съм българин в днешно време? Няма с какво! Да ни анексира Русия или Турция или който и да било! Българите не заслужават да имат държава, прекалено некадърни и крадливи са. Дори Сърбия след 100 войни и извън ЕС е по-напред от нас. Борим се за първо място за най-глупав народ с укрите.

101

Анонимен

преди 6 години

ДО ДО 88-ГЛУП,,О ЧЕТИ,НЕ САМО ПИШИ-НЕМАМ НИЩО ОБЩО СЪС ШОПИТЕ,ПОТОМКА СЪМ НА БЪЛГАРИ ОТ ЕГЕЙСКА И ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ С ЕДНО САМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ-ЕДИН ОТ ДЯДОВЦИТЕ МИ Е ОТ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ РУСНАЦИТЕ КАЗВАЛИ МЯСО,ТАКАВА КНИЖОВНА ДУМА В СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Н-Е-М-А!!ДО 1944 ЗАПАДНОТО И ИЗТОЧНОТО БЪЛГАРСКО НАРЕЧИЕ СА БИЛИ РАВНОПОСТАВЕНИ,СЛЕД 1945 ГОДИНА У НАС И В РЕПУБЛИКАТА "МАКЕДОНИЯ" ЧАСТ ОТ СФРЮ ЗАПОЧВА ПИСМЕНА И КНИЖОВНА РЕФОРМА!НАРОЧНО,ДА СИ ГОВОРИМ С ПРЕВОДАЧ СЕГА!!МАРШ!

100

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме влезли в Югославия тогава, при разпада и щяхме да излезем с много по-голяма територия