64

Анонимен

преди 6 години

Разбира се троловете в този точно сайт са едни нищо невидели червени пенсии и само драскат глупости.В Истанбул нямало било християни.Че то само българите са 250000 в Истанбул. Ако сметнем и гърците и какво ще стане. В центъра до Таксим има гръцка църква, в която на празници винаги е отворена. Тя е отворена всеки ден, но в неделите се служи там.Това, че българите вече не ходят на черква си друга тема.

63

Анонимен

преди 6 години

Фактите са со факти, приблизително по едно и също време Дунавска България е завладяна от османлиите, а Волжка България е завладяна от Руската империя днес 6 века по късно Дунавска България продължава да съществува, а от волжките българи няма и помен, при това те са били далеч по многобройни, така че всеки може да прецени, коя от двете империи е била по ватварска, всичко друго за братушки , мратушки и тн е шменти капели на червените каскети

62

Анонимен

преди 6 години

Комунистите били обявили турското робство за не знам си какво???Ми отворете архивите, бе! Които не са писани от комунисти. Отворете трудовете на български учени отпреди 1944-та година.Арменски геноцид нама, а?Целия свят в л.на, а те в бяло.

61

Василев

преди 6 години

Турция може да бъде добър пример за българската държава, как може успешно да се бори срещу корупцията!!!На този етап е несериозно да говорим за промяна, защото руската мафия си има поръчков прокурор, който защитава интересите на руската енергийна мафия, контрабандни канали, а не интересите на българските граждани!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Политиката на Османската империя не е била да се заличава местното население, а то да се запазва и да се взима реколта и данък от него. Затова в Копривщица и Панагюрище (и не само там) има такива хубави къщи на няколко ката, защото българите са имали явно пари и възможности. Всяко българско село е било с българско училище.

59

българина

преди 6 години

примера е как високата порта си прибира вилаета в рамките на ЕС и НАто без ното един патрон

58

Анонимен

преди 6 години

Възстанията в България са били рядкост,като най-голямото е Априлското организирано и подготвено от Левски, и тогава наистина има невероятни кланета, като най-голямото в Батак е вършено от българо-мохамедани.Иначе много от българо-мохамеданите сами са приемали исляма. Имали са много изгоди, давали са им земя и не са плащали данъци с каквито са били обложени християните.Имало е и насилствени помохамеданчвания. Но не е било 5 в. само колене и бесене, защото нямаше да остане нито един жив българин

57

Тиквоний

преди 6 години

Ердо прилича повече на европеец от боко:)

56

не съм песимист,

преди 6 години

но вследствие историята и настоящето израсяващо се в планове за възстановяване на Османската империя , не вярвам и микрон на казаното от Султана.Сред българите има ли наивници да му вярват ?

55

Анонимен

преди 6 години

Някои видяха, какво е човещина и толерантност.

54

Анонимен

преди 6 години

Стига хора . Каква е тази омраза към Турция . Било какво било . Знам че турското робство е рана която няма да зарасте , но нека разумът наделее . Защото другото ще донесе само кръв и мъка .

53

Су 34

преди 6 години

Иначе цялата велика история на великите българи е изградено върху два филма, четири стихотворения, един роман и неограничено количество материал, изсмукан от задния от.вор на някой български историк!--------------Яд вие че вашата история е едва 100 години, а нашата датира от 6 век и сме най-многобройната нация на Балканите!

52

Възмутен

преди 6 години

До ПИЧАбсолютно! Не искам църква-макет в Истанбул (дето никой няма да я посещава, понеже 80г. по-рано всички християни са били изклани), та да може сега Ердоган да каже: ние ви пострихме църква, почвайте сега да строите джамия в центъра на София!". Само дето джамията няма да е макетна, а ще вие по цял ден и ще е пълна с надупени!Бойко... сикаджия мрэсен предател Бог да те накаже!

51

Анонимен

преди 6 години

Алоооооо! Исляма е най-противната и ретроградна религия, която някога е била създавана!Налазиха Европа да ги хранят без да работят и те освен с атентати, изнасилвания и правене на наследници, с друго не се занимават.Навремето българите с труда си са изхранвали цялата им империя, че по техните чукари нищо не вирее. И за благодарност са получавали само изтезания.

50

Анонимен

преди 6 години

Историята на Бългрия наистиня е доста изопачена от комунистите, които за да обяснят мизерията по време на комунизма обвиняваха турското робство за нещастният живот на българите в 20 в.Доста тънка лъжа, но мина, защото на цели поколения бяха промити мозъците.Интерсно като толкова са клали турците защо след Освобождението 250000 българи си остават в Турция (Цариград) и си живеят там и до днес?Кланета е имало по време на въстания, които обаче въстания не са били толкова чести.

49

Дудук

преди 6 години

Батьо клека на диктатора.Батьо попива, щото и той иска диктатура, но няма мъдйе за такава.

48

ПИЧ

преди 6 години

Гърците са пичове - не искат Църква в Турция и не дават да има Джамия в Гърция .Това е истината - всеки да си пази дома от *** и въшки .

47

Анонимен

преди 6 години

Можеше Мутрата да попита ислямиста защо не се строят църкви в Турция след 1923 г. (след като стават република). Да го попита, да видим ония какво ще отговори.

46

Анонимен

преди 6 години

Отношения - пример за какво?! За това как не трябва да се продава Родината! Бойко, ти си недоразумение! Март ще се сбогуваш завинаги с каквито и да е помисли за власт!

45

Су 34

преди 6 години

И сега ви ремонтираме църквите, но ... някой да знае някакъв начин гай *** да бъде задоволен?!-------------Вие сте длъжни да ремонтирате църквите ни, не е ваша добра воля!