75

БГ-патриот

преди 6 години

Извод:Германия е вредна за България, точно толкова, колкото са вредни Франция и Англия.

74

Анонимен

преди 6 години

До 80. Да, същият е, дето докара и милицейчето Путин. Те и "докторатите" им са като две капки вода. И двамата правят каквото могат. И двамата някой ги избира. Ами това е и така ще бъде още 2 поколения. Братушки.

73

БГ-патриот

преди 6 години

Германия поддържа и подкрепя мафиотизираната и вредна за България партия , наречена ГЕРБ.Вече сме им яли попарата на германците - през ПСВ и ВСВ сме им били съюзници а резултат-две национални катастрофи.

72

Анонимен

преди 6 години

немското веле оправи емигрантите, сега за Русия се размисли. :-) Тези каквото напишат, знайте че истината е точно обратната. Няма какво повече да кажа по въпроса.

71

cazzo duro

преди 6 години

Руснаците не са виновни -генетично им е заложено да им играе камшика по гърба и да гледат в очите "бащицата". Жалка картинка.

70

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че не е!Виж,предаването на СССР и Варшавският договор,са супер успех за демоНоКрадцията и последвалото хептен голямо "демократизиране" на Русия от демократа-пияндурник Елцин,който за малко да предаде на запада Русия,във вид на парчета!А най-големият неуспех на Путин е,че вдигна на крака Русия и в икономическо и във военно отношение!Особено,във военно,от което целият демоНичен запад пълни *** и се тресе като епилептик!

69

ще стане

преди 6 години

Русосифилистиците ще си понесат съдебна отговорност за дейност срещу България. , в полза на враждебна страна Русия .Такива екземпляри като тези предатели няма никъде в Европа

68

антипутинка

преди 6 години

1. За 25г. начело - "взе" Крим - спечели санкции; Загуби Украйна - плаща на отцепници в Осетия, Чечения, Приднестровие и Донбас. 2. Благодарение на високата цена на нефта- обществото се замогна - но вече 3 години е назад и все по-назад. 3. Опозицията е ликвидирана, на власт е една партия , един човек--това ми звучи познато....4. Възкресяват се митове и партенки, като- Сталин велик човек; СССР е хубаво нещо; Русия е от всякъде заобградена с врагове; децата учат от ранна възраст да воюват....

67

Исторически успех

преди 6 години

Успех ли е това? Що за въпрос? За Русия е не само успех, а епохален успех. Путин спаси държавата, спаси народа и дори започна да го обединява. От руините на Русия, от разпокъсването и ограбването й изведе страната и народа си с визия за настоящето и бъдещето, създаде авторитетна и могъща държава, с която се съобразява вече всеки и без която нито един международен въпрос не може да бъде решен. Но за оядените колониял-мижитурки отвъд окена и някои тук в ЕС това е пълен потрес. И го мразят. Пука му

66

мале

преди 6 години

БГ ПАТРИОТ ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦАТА . ТО БИВА ***, АМА ЧАК ТОЛКОВА НЕ БИВА !!

65

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ами от Кремъл никога няма да допуснат да се повтори ерата Торбачов-Елцин.

64

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76Не ги рзбираш военните технологии, за теб те са тъмна Индия.

63

БГ-патриот

преди 6 години

Германия скоро трябва да приеме исляма за втора официална религия и арабския за втори език, турския за трети език.Толкава за Германия.Освен това..............да строят ударно джамии.Така е - с политици като Меркел.

62

Анонимен

преди 6 години

А зощо Дойче веле не казва, че баба Меркел управлява Германия 4 или 5 мандата без прекъсване? И колко мандата още й предстои?

61

БГ-патриот

преди 6 години

До DeutschlandТвойта любима Германия скоро ще се пръсне по шевовете от мигранти, ислямисти и терористи.Само турците в Германия са над 5 милиона и не искат да се интегрират.

60

Анонимен

преди 6 години

Честно казано мен не ме интересува кой е начело на Русия. Нали преди 30 години избрахме, че нашите приятели и съюзници са САЩ и западна Европа?Мен не интересува колко години "демократична" България се управлява от един неграмотен банкянски кофпомпаджия със заместник апартаментен физкултурник завършил училище за бавноразвиващи се. И двамата са толкова зле умствено, че не знаят таблицата за умножение.Кой поддържа на власт тези неграмотни мафиоти у нас?

59

леле

преди 6 години

Ето това е герой , Путин .Направи от Русия , държава - *** за 15 години !!! Постепенно руснаците зомбираха и усилиха алкохола !!!! Калифорния произвежда повече от цялата Русия !!!! РЕЗИЛ ЗА ДЖУДЖЕВ .......

58

Анонимен

преди 6 години

Щото пък тука в Германия все едни нови лица се явиха на изборите.....Щото пък Меркел не кара вече 4ти мандат....Ама Дойче Веле за това не пише .

57

Анонимен

преди 6 години

До БГ-патриот/фалшив/ПРО значи Противо Ракетна Отбрана. Чисто отбранително оръжие. И как ПРО "заплашва" русия?

56

БГ-патриот

преди 6 години

Украйна сега се командва от една неофашистка хунта-престъпници и убийци, които убиват руски деца и жени в Западна Украйна.Бандеровци и десен сектор-те забраниха и българския език в Украйна, не само руския език.