13

do до 11

преди 6 години

Ми като си пр0ст, ше се бъхтиш и ше вземаш къси пари, ама хората не са като тебе, сеш ли се, дори телефонистите в кол центровете вземат бая пвоече от теб. Никой не ти е виновен, че нямаш акъл за 5 стотинки и желание да се развиеш.

12

Анонимен

преди 6 години

noi.bg/

11

Анонимен

преди 6 години

Дрън,дрън,ярина.Ние на разните му там канцеларски мишки,зовящи се статистици ли да вярваме или на очите,ушите и джобовете си.

10

Hoj

преди 6 години

Ami gazpistoleti, pushki, barut, karabini, prangi, perushinki...tame kolko...imat li za praz?

9

Топ-експерт

преди 6 години

Не e важно колко получаваш,, а какво можеш да си купиш. Hемеца получава 4-6 000 евро едно яйце е 30 стотинки при нас е 45-50 стотинки. Колко получава работника в една немска птецеферма и колко БГ работника ткъде два тая азлика и кой плаща загубите ?

8

Анонимен

преди 6 години

Ако прием, че Бил Гейтс,Бъфет,Безос,аз и още 2-*** сме населението на една държава мен и другите 2-*** статистиците ще ни изкарат милиардери също.

7

до 8

преди 6 години

Тези в София са провинционални скакалци, никой нормален човек в софия не работи за под 1.2-1.3, най - малкото с толко не можеш да вържеш двата края.Вън провинционалистите от София, само правят навалица, а не благоприятстват БВП то!

6

ППП

преди 6 години

Пишете колко е средния доход на депутатите с разните им там комисии. Тогава ще се види разликата им с простолюдието и защо се натискат за парламента.

5

Анонимен

преди 6 години

Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец септември 2017 г. е 826,37 лв.

4

Анонимен

преди 6 години

Къде в прехваления ви ЕС има ЗАПЛАТА от 250 евро?(освен в "стабилна"България)Мерси?

3

Анонимен

преди 6 години

През третото тримесечие на 2017 г. средната заплата нараства с 10.2 на сто спрямо третото тримесечие на 2016 г., като най-голямо e увеличението в икономическите дейности "Операции с недвижими имоти"Т.е. заплатата през ТТ на 2016г. е нарастнала с 2лв. , а ТТ на 2017г. с 2.10 лв. ура богати сме!

2

Беден скъсаняк

преди 6 години

Моята нето е 2100, пак съм беден, без да плащам кредит, не съм семеен,тежко и горко на тези, които вземат 100 и надолЕ.Ако бях умен, щях да си остана в САЩ и да мия чинии, тоалетни, да рпавя сандвичи и прочие.По -добре ниско квалифициран кадър зад голямата локва, отколкото квалифициран такъв в ***!!! Факт!

1

Анонимен

преди 6 години

Поредната статия за свинското със зеле . За едните свинското, за други зелето , а за трети само тенджерата.