15

OMG_Lucker

преди 6 години

Като отида в магазина, където от години пазарувам едни и същи стоки, често от едни и същи производители и видя, че пак са вдигнали цените с 7-8 или дори повече % и това е за 3-4ти път през годината... и се сетя, че заплатката ми се е вдигнала със 7-8% ама за последните 3-4 години веднъж... и ми иде да тегля една сочна на тоя самодоволния от снимката.Постоянно вдигат и сметките- ток, вода, парно. Има ли смисъл да обсъждаме изобщо казаното от ВОЖДА, някой мислещ връзва ли му се на приказките?

14

Анонимен

преди 6 години

До Браво!Да ,да Бойко вашият вожд на наглеците Е точно от патриотите на Ботев. Ако си прочел освен Винету и нещо от един истински патриот ще си спомниш стихотворението на Ботев: ПАТРИОТ Е !

13

Анонимен

преди 6 години

до 13 С лихвите е 27 милиарда.

12

Кмет на Симитли

преди 6 години

Борисов, признай си, че обичаш македонска наденица!

11

Анонимен

преди 6 години

Като му чета глупостите излиза, че цъфтим и аха да вържем само дето хората не го усещат.

10

Анонимен

преди 6 години

"Борисов: Искат да ни съборят, защото намаляваме дълговете!"Ле-ле, тоя колко е изтАпял! Тоя чува ли се какви ги приказва! Дори само заглавието (по-натаък не четох) е достатъчно да схване човек нелогичната мисъл на Тиковоподобния!!

9

От днес

преди 6 години

Готов съм да подам моята, ако се докаже, че съм казал нещо невярно. Например ако народът се вдигне гневен, изгони Шайката и така докаже, че не е съставен от ***, то моята оставка става съвсем актуална.Това коментира депутатът проф.Иво Христов, който в последните дни се превърна в спасителна сламка за ГЕРБ, почти задушени от скандали за роднинства и кражби във властта.

8

Браво!

преди 6 години

Браво! Прекрасни изказвания! Бойко Борисов за поредрн път се доказва като изклпчително опитен и мъдър политик от световна класа! А и е безспорен патриот и постоянни мислещ само за добруването на българския народ.Браво!

7

ЕДИН ОТ НАРОДА

преди 6 години

И ТРЯБВА ДА ВИ СЪБОРЯТ НО НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ БИЕ ШУТА А НЕ БСП И ДПС. ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ НАГЛИ АКУЛИ ,КОИТО ОСВЕН ДА ЛЪЖИТЕ И ДА СЕ ХВАЛЕТЕ ДРУГО НЕ ПРАВИТЕ. С НИЩО НЕ СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ БСП И ОТ ДПС. ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА Е ЧЕ СИРОМАШИЯТА И БЕДНОСТТА НА 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ РАСТЕ ЕЖЕДНЕВНО ДОКАТО ВАШИТЕ МИЛИОНИ НА НАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ МНОЖАТ !

6

фб

преди 6 години

По-нагъл нема на света!Как намалихте дълговете като теглите заеми ,хахахаха.............

5

Анонимен

преди 6 години

Тиквата...ти ни набълбучи с 27 милиарда лева заем, който ще изплащат и внуците ни, *** сибанковскло нагло. И след 2 години като спрат помощите(субсидиите) от ЕС ей тогава я втаса, смотан дюмбел.

4

Анонимен

преди 6 години

И как намаляш дълговете бе, суджук?С непрекъснато теглене на нови заеми?!С огън да я горят и с бензин да я гасят мръсната гербаджийска клика!

3

Анонимен

преди 6 години

И като как го намалявате - с поредния заем ли?

2

Българин

преди 6 години

Предвид, че поне 80% от хората са дебилни .. може и да се вържат на това изказване.

1

само намеци

преди 6 години

"Там не се ли справим, значи не сме се справили" Ха, гледай базика трифазния ще го махнат за административна некомпетентност.