39

знаем ги

преди 6 години

До мазепаТе ще докарат вода от девет дерета,само и само да си умият суратя!

38

Анонимен

преди 6 години

Че коя битка се е състояла тогава по това време щом рекла таз като инфопрес.

37

Василев

преди 6 години

Селяни прости, преди да се разделя с вас, искам да ви задам един въпрос с повишена трудност!!!Каква е причината да убият Людмила Живкова, богинята Бастет или честването на 1300 години българска държава, и възраждането на българската култура????Агент Чали Стивънс!ЦРУ!!!

36

Свинаря

преди 6 години

До русофилКазваш не е окупационна,а ако не бяхме подписали договорите за които говориш,от другата страна на дунава ли щеше да стои съветската армия? Съветски памерници нямат място на българска територия,освен в музеите

35

мазепа

преди 6 години

До РусофилЧервената армия влязла в България с договор? Това е нещо ново.

34

ДА ЖИВЕЕ САЩ

преди 6 години

Сега сме ние на ход, предлагам да махнем *** и в учебниците по история да започнат да се учат малките деца на истината - че СССР ни обяви война, окупира България и после 3 години докато седяха тук имаше постоянни изнасилвания, кражби и изобщо се държаха като диви хуни. Не са никакви освободители тези мизерници. От какво са ни освободили, питам аз? 500 години при турците си запазихме националната идентичност и обичаи, а онези алкохолици за 40 години ни направиха атеисти, помните ли другаре?

33

Анонимен

преди 6 години

Паметниците осквернени за нтипът, президентчето се репчи,овцете ръкопляскат.

32

Русофил

преди 6 години

до СвинаряКогато не знаеш нещо, по-добре не коментирай. Съветската армия никога не е окупирала България. На 5 септември 1944г. СССР обявява война на България, която е на страната на Германия. Червената армия е на другия бряг Дунав, но не влиза в страната ни. Чак след 9 септември, и след като България се присъединява към антихитлериската коалиция, Съветската армия навлиза и преминава през територията ни, не като окупационна, а със съответните договори. Както днес минават сили на НАТО през страна

31

Анонимен

преди 6 години

България няма нито президентнито премиер. Местата са вакантни.Има двама фигуранти палячовци.

30

Василев

преди 6 години

А през това време докато предъвкваме пак съветските паметници, руските енергийни корпорации няма кой да ги озапти и да спаси българската икономика и народ от тях!!!Българските политици, са най-обикновени васали и на изток и на запад!!!Агент Кери Манахан!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Не, не, информацията емного точна.

28

Русофил

преди 6 години

Разбира се изказването на Захарова е удар по българската история и самочувствие. Дали е плод на незнание, или е провокация, не знам. Все пак по-вероятно е да е второто. Реакцията на външно е правилна, възмущението по форумите също... но.Когато се възмущаваме справедливо от незачитането спрямо нас и историята ни, би следвало да си дадем сметка и за чуждото възмущение от същите неща. Колко пъти руски паметници бяха осквернявани? Колко пъти имаше реакция от руска страна да ги защитим? Е какво очак

27

Анонимен

преди 6 години

Оставката на *** президент!

26

Василев

преди 6 години

Велик и всемогъщ е Британският Имперски Ум!Агент Стан Балахар!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Българският народ трябвада помисли как да спаси себеси от лъжливите и крадливиполитици, които сметнахаче част о работата им е данападат Русия.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22А Димитър Пешев да не е конгоанец бе,фикус!?

23

Василев

преди 6 години

Погледнете и от руска страна, след като са загинали десетки милиони руски войници най-обикновени хора по време на войната, съвсем нормално е да искат поне зачитане на паметта на невинно загинали хора в една война, от която нито България, нито Русия спечелиха!!!Агент Питър Галахар!ЦРУ!!!

22

не е важно

преди 6 години

До Анонимен 17Просто показва отношението на Русия към България!Бедна ти е фантазията как ги агитират за нас!Руснаците се страхуват да идват тук,защото щели да бъдат пребити от българите,които мразели Русия и всичко руско!?Пещерна злоба и безсилие!И реки от сълзи по "славното минало"!Но това е съдбата на всяка бивша "велика" империя!

21

Свинаря

преди 6 години

А защо имаме паметник на армия,която ни е окупирала? Все едно да сложим в центъра памерник на армията на Баязид.

20

да допълня

преди 6 години

може и да сме спасили някои но срещу заплащане