78

Анонимен

преди 6 години

Ха,ха. Хареса ми. Тук мирише яко на турско ако. Кърти!

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Характерни са за турците само в някои райони - тези, чието население има предци, живели в компактни маси на Балканите. Получили сте тези очи по женска линия.

76

До 97

преди 6 години

Това, което пишеш, е гръцка дума.Етнонимът "Българин" е друга дума. В средата на 80-те год. на 20-и век наша делегация, съставена от учени и културни дейци беше на посещение в Индия. Там им бяха показали някакъв храм, в който се съхраняват каменни плочи с текстове отпреди няколко хиляди години преди новата ера и им бяха казали, че тепърва са започнали да разчитат тази древна писменост. Завели нашите в този храм, защото в първите разчетени текстове се споменавало за народа българи.

75

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо е така, но зелените очи почти навсякъде се считат за уникат, а у нас не са чак такава рядкост. Същото важи и за наситено сините, почти тъмносини очи....Сините и зелените очи са характерни за турците.

74

Анонимен

преди 6 години

истинските българи са били вложките българи мюсюлмани, бъгарите зад дунава са смесица между славяни и монголци

73

Анонимен

преди 6 години

Тимуре, името българи идва от гръцкото вулгарос с което ромеите са наричали дивите чергарски необразовани племена отвъд Каспийско море някъде около 5-6век. Понеже тези племена са били необразовани и не са говорили гръцки, а някакъв тюркски диалект не са знаели значението на тази думичка и са я приели за име на общността си, а сетне и на държавата си. А значението на вулгарос е ***, първичен, елементарен.

72

Анонимен

преди 6 години

Ама ти си си *** "анадолец". То не е предпочитание, а факт. Такива сте и останалите българи, които се предтавяте тус за турци срещу заплащане.

71

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателмоля моля нека не се обиждаме на българи!

70

Анонимен

преди 6 години

Абе тия на снимката са страшно грозни. И гледат лошо като турчин на възстановка за превземането на Константинопол.

69

Анонимен

преди 6 години

До АмериканБъркаш.Бели, светлооки или пъстрооки - такива са поне 70-80% от българите. косите им варират от тъмнорусо до кестеняво. Светлорусите са малко, а чернокосите и червенокосите са истинска рядкост.Обърни внимание и на това, че у нас зеленооки хора се срещат доста по-често, отколкото в повечето бели държави. Не знам защо е така, но зелените очи почти навсякъде се считат за уникат, а у нас не са чак такава рядкост. Същото важи и за наситено сините, почти тъмносини очи.

68

100 % TURK

преди 6 години

До Smej 67.Какво разбираш под умен и образован турчин ?Ако го отъждествяваш с продажник и западен лакействащ умник , съжалявам ! Предпочитам да си остана "***"анадолец !Претендираш ,че си по умен от 95% та , между които съм и аз .Тогава трябва да си разбрал какво казвам !

67

Тимур

преди 6 години

До Турчин АнадолецАби,прочети малко истинска история...потърси кога за първи път е упоменато названието тюрк и кога за първи път българи.P.S. Тюрк не значи турчин.

66

наблюдател

преди 6 години

Наистина е чудно, че по всяка тема, свързана с Турция, тук има платени български писачи, които се представят за турци. Това е организирано и намирсва яко на турско ако.

65

Яcтpeб Османлията

преди 6 години

Няма турчин който да не *** сина си, но кво да правиш традиции

64

Анонимен

преди 6 години

До 100 % TURKНяма от какво да се срамуваме, когато става въпрос за национална история.Съвсем друг е въпросът какво представляват 2/3 от така наречените "учени", имам предвид тези, които работят в сферата на обществените науки.

63

Анонимен

преди 6 години

В България ще видим ли някога , тя да бъде управлявана от президент турчин или *** ? Едва ли !...Е как бе комшу, виж какъв вицепремиер имаме. Копанар.

62

Анонимен

преди 6 години

бтв малко оффтопикНякой знае ли за българоезичен турски форум? моля да прати линк

61

Анонимен

преди 6 години

До 100 % TURKТака е гледаме как лека полека литературните герои като ботев левски раковски влизат в историята. Миналата година дори балкаджи йово безмалко да влезе в учебниците по история, ама нищо да има и за догодина!

60

Анонимен

преди 6 години

До Яcтpeб Османлиятаза прабългарите ли става дума?

59

100 % TURK

преди 6 години

До турчин анадолец 62.Българите се срамуват от миналото си и всяка година измислят нова версия , откъде произхождат. Българите историци много добре знаят истинската българска история. Не могат обаче да го кажат , понеже в България , историята не е само наука .