42

...

преди 6 години

Пирогов всеки ден трупат нови "точки", евала за хуманното отношение и за професионализма. ТО НЕ Е САМО ДА ЛАЕШ ЗА ПАРИ, АМИ Е ХУБАВО И ДА ВЪРШИШ РАБНОТА. НЕКАДЪРНИЦИ! СЪД ДО КРАЙ ЗА ТАЯ ***!

41

Анонимен

преди 6 години

До МарияЩе му плащаш ли или да ти работи парите на тукашните?

40

ей тоя

преди 6 години

Малко им е боя на мършите гадни.. жалко за жената и всички останали жертви на родните ни медици в спешното, особено в Пирогов

39

Анонимен

преди 6 години

Едно обикновено кръвно изследване ще покаже сепсиса.. ако и това не е свършено, някои са за затвор.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 38"Ако тоя предател не беше избягал..." До известетна степен съм съгласен с този коментар, но и тук политици и други престъпници доста се постараха да изгонят и заклети патриоти. Не занм за конкретния лекар, но много често не става въпрос само за пари.

37

Мария

преди 6 години

Тъжна история. Достойна за филм. Синът учил, успял, но не успял да спаси майка си, защото е далече. Дали ако добрите лекари като него се връщаха в България, щяхме да сме толкова зле?

36

избирател

преди 6 години

Оня ден буквално,един доктор на възраст ми прави елементарна манипулация на нокът.Та същия докато чакахме упойката ни в клин ни в ръкав каза ''...ако знаех.че медицината ще стигне до това положение,не бих я записал преди 46 години.....''.Прозвуча тъжно.Историята е съвсем истинска от вторник.

35

Анонимен

преди 6 години

Ако тоя предател не беше избягал от своя народ сега майка му можеше и да е още жива!

34

Джедай Мастър

преди 6 години

Ако наистина така се е случило, тези лекари са за затвора. Да откажеш да изслушаш мнението на друг лекар поне от колегиалност, говори какви надути примадони и гл.упаци са нашите.

33

asdf

преди 6 години

Това е голямата трагедия на нашия народ. Синът отишал в САЩ за по-добър материален живот, но близките му са тук. Сега ще си кара скъпата кола, но винаги ще знае, че е изоставил майка си. Колкото и грозно да звучи, заменил е майка си за скъпи предмети.

32

Аха

преди 6 години

До АнонименИ сега е така.Мен с емболия ми казаха, че съм настинал и да се мажа с ракия.

31

Анонимен

преди 6 години

Това е резултатът от прословутия демократичен преход - напълно разрушено образование, напълно разрушено здравеопазване.Не за това ходехме по площадите.Да излизат неграмотни от училище, ученици да се избиват помежду си и да пребиват учители; лоши студенти и още по-лоши бъдещи работници в частност - лекари.Става въпрос за здравето, за живота на хората.Не може да се приема за студент-медик *** и пульо,който не може да си напише името. Трагедията е пълна и още по-зле ще става.

30

474

преди 6 години

Тези от Пирогов нали щели да протестират в защита на уволнените си колеги за предния случай ?! Нямат ли срама тези "хора"?! Ако системата е неадекватна, да се борят да я променят, а не да си го изкарват на безпомощните пациенти.

29

sante_dog

преди 6 години

Малко ми е странно защо няма ефективни наказания. За случая с човека с анемията (или от каквото се е споминал Бог да го прости), наказанието е уволнение?!? Че те ще отидат в друга болница и пак ше ги връщат. Отнемане на правата и ефективна(та дори и условна) присъда кога? Наистина нивото е страшно ниско (с малки изключения). Всеки попадал в лечебно заведение може да посочи поне 1 (може и повече) случай на объркана диагноза, сгрешено лечение, некомпетентност или арогантно отношение...

28

до ужас без край

преди 6 години

Не си прав/а! Откакто България е член на ЕС, българските лекари работят в САЩ, държейки изпит по английски и специалността! Това, за всичките изпити е фолклор!

27

Анонимен

преди 6 години

Какво искате, след като учащите се в Медицинските университети в България са приемани с тройки. С тройки са завършили и средното си образование.Не ходят на лекции и упражнения. Това в България вече не е образование. Едно време медицина учеха хора, приети с отличие по биология и химия. Сега е трагедия.Студенти се приемат, заради парите, за да може да оцелее университета,факултета и т.н. Пълно безобразие. Калпави студенти,калпави доктори.

26

Анонимен

преди 6 години

Малко им е боят, директно трябва да се пращат при покойниците! Добре, че са ромите да респектират тая гмеж лекарска , къде се е самозабравила!!

25

до една

преди 6 години

Права си, но боравиш със стари понятия. Отдавна вече не е ХЕИ!

24

Анонимен

преди 6 години

Трябват и задължителни приравнителни изпити за шайката некадърници, със задължително публично оповестяване на резултатите.

23

Анонимен

преди 6 години

Trqbva qko boi,veterinari prosti..