118

alf

преди 6 години

задръствания на магистралата, задръствания в софия, задръствания в пловдив, дупки, няма БДЖ, няма икономика ниски заплати ръст на престъпността, повече данъци винетки, некадърно управление дори на елементарни неща, срив в държавността -институцийте губят кадри но хората били доволни

117

Иван

преди 6 години

Как го направихте този извод??? 30% болни мозъци го подкрепят, 70% българи не! Жалка поръчкова агенция и журнаглистика.

116

До 120

преди 6 години

Не, не са много пари, но сега навлизам в бранша. Нека да не изсилваме нещата - кои са тия с по 1750 лева заплата извън аутсорсинг фирмите и търговските представители на винпромите? Е,ръководните кадри ги прибират вероятно. Аз работя на ниво служител, след време като съм способен да хващам и freelancer-ски проекти ще си повиша доходите. За семейство са необходими 2 души, не 1. Не мисля да се женя за "неработещо" мрънкяло, ако взима и тя толкова с 2400 се гледа семейство. Хората с 800 общо гледат.

115

1

преди 6 години

Нещо става в държавата.Не ви ли се струва,че сякаш сте в предизборна кампания.Канал 3,ПИК И блиц са се напънали яко да оплюват РАДЕВ -масирано,злобно мръснишки.Пуснали са лакеите си по всичкт елевизии да оплюват Радев.В същото време Борисов място неиможе да си намери.Ходи от град в град и блямботи,хвали се колко е великНещо става,нещо ще се случваБорисов е много нервен,мобилизирал и всички срещу Радев.Дръж се Радев с теб сме.

114

glavcho trifonOFF

преди 6 години

kolkoto se trudite -tolkova i shte akate: boiko metodiev borisoFF

113

Анонимен

преди 6 години

Само Герберски чиновници от суджукгейт тръгват всяка ваканция за Гърция!да те са особено доволни!

112

akoto

преди 6 години

sq sha se izakam i posle na vod4icata ako shte i 50 leva zaplataka

111

Анонимен

преди 6 години

Доволен съм че Борисов си сложи за главен прокурор Цацаров за да не разследва кражбите и машинациите му, както и да не преследна негови хора, като оня убиец от Виноградец, който обвини 6-годишното дете.

110

анонимен

преди 6 години

Не съм мързелива, с 34 г. трудов стаж съм, с висше образование, но в провинцията не плащат, независимо от това, че си кадърен и работиш! Ето защо, младите избягаха в София и чужбина! Ние, пред пенсия, къде да ходим? А пък, ако останем без работа, никъде не те искат! Не вярвам и на ГЕРБ, и на БСП!Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/09/26/bylgarite-dovolni-ot-borisov-shtastlivi-sa-ot-pytishtata-turizma.354355,3

109

Анонимен

преди 6 години

То въпросите явно не са коректни. Трябва да се пита от какво сте най-малко недоволни, а не от какво сте най-доволни.

108

Анонимен

преди 6 години

ДОВОЛНИ СМЕ, ЧЕ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРОГНИЛИЯ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ СИ ГЛАСУВАХА НО 100000 ЛЕВА БОНУСИ, ПРЕДИ ДЪ СЕ ВЪРНАТ В ДУПКИТЕ, ОТ КОИТО СА ИЗЛЕЗЛИ

107

от Ловеч

преди 6 години

Вчера в отсрещния блок един се хвърли от покрива.Не разбрах защо го е направил, но най-вероятно е било от щастие.Просто не е издържал на такова огромно щастие човека.Бог да го прости.

106

Bamban

преди 6 години

Gusto maina! :-)uvolniavame premierskire ohraniteli... :-)

105

Анонимен

преди 6 години

Наем в крайните квартали - 300 евра. Ако си млад, с едно дете и получаваш средно 1800 лева, като махнеш наема и сметките, я ти останат 900-1000 лева, я не. За всичко останало. Но ти трябва и кола или поне Адски транспорт, дрехи, данъци, за детето... Доволен ли си?

104

Анонимен

преди 6 години

Така е.Доволни са.Например българката Лиляна Павлова е много доволна,затова носи чантички за по 18 000 лв.А българина Бойко Борисов се вози в бронирани джипове за да се пази от доволния народ и "усвоява" ли "усвоява" евросредства и бюджетни такива колкото му душа иска.Нищо,че сме най-бедната страна в Европа.Нищо,че в сравнение с миналата година чуждите инвестиции са намалели с 1 милиард,въпреки магистралите,които им построихме.Как да не сме доволни.По улиците едни щастливи и усмихнати хора,да им

103

до 112

преди 6 години

Зняеш ли,бих искал да те поканя като събираме приятелите които загубиха бизнеса си от простотията на тоя крееетен.И тогава да обясниш на всички нас това което ти смяташ за истина.Мечтая за този момент.Повярвай,ще те изслушаме много добре и изцяло!!!..И после ще ти обясним защо грешиш!!!..

102

луд българин

преди 6 години

доволни? тия дето са минали лоботомия може и да са доволни, дааааам ....по-скоро > ха дано ... ама надали . . .

101

анонимен

преди 6 години

До Пацu ----ДЕЦАТА НЕ СА ТВОИ----ЗА ТЯХ ЕДВА ЛИ СИ ИМАЛ ВРЕМЕ

100

Ачо

преди 6 години

Още по щастливи щи са, ако" Аз СЪМ *** И Т.Н." си подаде оставката и повече да не се занимава с управленческа дейност.Защо сме най-бедната и корумпирана страна в Европа?Защото рибата се е вмирисала от главата и тази глава е много проста.

99

Анонимен

преди 6 години

Направо танцуват по улиците от щастие.