9

Ани

преди 6 години

Моето уважение към Президента Радев, но отново е тесногръд.Завръщането на тези хора в България не е панацея.По-правилната част от неговото предложение е да бъдат в мрежа. Да си взаимодействат от всяка точка на света. По-скоро те трябва да се изявяват по света, да добиват знания и позиции. Те трябва да се връщат като се пенсионират. Техните деца да продължават да се изявяват по света като Българи. Така ще се увеличи ареала от Българи и ще овладеем нови територии.

8

Анонимен

преди 6 години

И кой е луд да инвестира в БГ, където отровните пипала на корумпираните Суджуци са проникнали навсякъде.Суджуците държат цялата власт в Държавата, включително прокуратурата и съда и си правят каквото искат.

7

Анонимен

преди 6 години

Докато герб са на власт, не само инвеститори, но и марсианци няма да стъпят тук

6

до 4

преди 6 години

Да, ама блатото не го е създал Радев, а управляващите.Президентът е само с представителни функции.А трети мандат управляват любимците на народа от ГЕРБ,така че вече не могат да си измиват ръцете с предишните.

5

не става

преди 6 години

Не може да искаш комисиона до ...50%,и да очакваш че инвеститора ще подскочи от щастие!На времето поискаха точно 50% ОТ ЯПОНЦИТЕ ЗА ЗАВОДА ЗА БОК'ЛУК,И ТЕ СЕ ОТКАЗАХА!А медиите скромно мълчаха!

4

Анонимен

преди 6 години

Инвестирайте в България та да може някой да се облажи.......на настоящият момент...никога...

3

Анонимен

преди 6 години

60 % не са пълно мнозинство и само от гласувалите на президентските избори, които бяха под 50 %.Народът не подкрепя Радев и неговата продажна политика!

2

Анонимен

преди 6 години

Браво на г-н Радев - БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ.Истински мъж, който милее за народа, който го избра почти с пълно мнозинство.А не като оная шуш-шумига, маша на Мутро-Олигархията, назначена ои сричаща от листчетата, написани му от Козяк.

1

Анонимен

преди 6 години

на Позитано 20 ли ще ги кани, или при Решетников? А може би да инвестират в Грипен?