205

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 217: "Руснаците са ни братя по кръв, вяра, език и писменост."(цитат)Какви братя, каква кръв? Съгласно руската академия на науките руснаците са по произход угро-фини със силни монголски примеси в резултат от робството им продължило няколко века под властта на монголите. За каква кръв и какви братя става дума. А вярата, езика и писмеността са ги взели от нас но не признават това и ни крадат историята. Не бъди невеж.

204

до 243

преди 6 години

И все пак Чърчил е бил прав за българите - продажно племе.Историята непрекъсното го потвърждава.

203

Анонимен

преди 6 години

Русофилчета, да ви кажа само че католицизмът е доста по висша и извисена религия от така нареченото православие.Почти всички цивилизовани европейски страни са католици.Православието е запазена марка за руснаците и сателите им - Гърция, България и Сърбия.

202

Дядо

преди 6 години

Чърчил е най - големият противник на България. Зъл човек и политик. Фактите го потвърждават. Възмущавам се на всички, които слугуват на САЩ, Великобритания и техните имперски интереси.

201

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорХаповете, професоре, хаповете със студена водичка и си лягате.

200

was

преди 6 години

ДО 227 РУСНАЦИТЕ са жалка алкохолизирана пасмина. Избиват собстврния си народ. Защото са *** народ!

199

zdg

преди 6 години

Чрез хиляди руски анонимници и фирмички, руските олигарси изкупуват имоти из цяла България-по Черноморието, Банско, Пампорово.... така много скоро може да се окаже, че любимия ви хобит Жужан Жужин ще може да ви докара руски Майдан насред България! Само *** русофилски ГЗове в Бг не могат да разберат нищо, поради генетичните си малформации!!!Раша и всеки рашън -фен на Бояришник и фалшива водка е ВРАГ на България и народа ни! Много скоро ще го разберете нещастни ГЗОБЛИЗЦИ с червени дупа.ри!!

198

До България - 188

преди 6 години

Сестра ми Русия ще ми върне ли 25-та тона злато,които ми открадна през 1944 г. и другите 34 тона,които открадна през 1959 г.? Ще ми върне ли 60-те милиарда от пенсионния фонд на Царска България,който открадна през 1948 г. и 4-те милиарда от КТБ? А 150-те милиарда,които ми открадна през Жанвиденовата зима- тях кога ще ми ги върне??? А 5-та милиона Българи,които ги няма в земята ми заради нея- тях ще върне ли,или ще ги замени с неинтегрируеми натрапници??? "-------Браво за този коментар!

197

Анонимен

преди 6 години

До юбералесСега са много работни.Особено депутатите.Първи работен ден-оплюване на Русия.Следва 5 ни очивка и после-закон за отдаване държавата на концесия.*** ти работната държава!

196

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да попречи на българския народ да обича руските си православни братя.Още по малко няколко жалки платени зорошоиде, дращещи в Тиквено-Прасешките сайтове от сутринта.Но такава команда им е дал Цветанов.

195

факт

преди 6 години

Да гледаме да сме добре с Русия, че пак може да се наложи да ни освобождава - я от Турция, я от САЩ!

194

юбералес

преди 6 години

До Анонимен 220Нямаше ровещи по кофите, защото в кофите нямаше нищо. Нямаше безработни, защото безработните ходеха на работа да пият кафета по цял ден. Уважение имаше по кръчмите (ти мен уважаваш ли ме?), ако беше силна държавата - защо се разпадна лесно?

193

куку

преди 6 години

До Анонимен Същите са на власт, но сега пращат децата си на запад и им трябват повече пари за къщи и коли.

192

Московские новости

преди 6 години

До ХомосексуалистВ Русия хомосексуализма и наркоманията са широко разпространени, като единствено с хомосексуализма не парадират публично. Наркоманията и алкохолизма изобщо не си правят труда да ги крият.

191

Анонимен

преди 6 години

Украинците са жалка алкохолизирана пасмина. Избиват собстврния си народ. Защотоо са ФАШИСТИ.Питайте когото искате.

190

Анонимен

преди 6 години

До Бай КольоЯ прочети защо съветските войски влизат в България.За какво СССР обявява война на България.Аман от неграмотници. Провери какво е искал Чърчал и колко турски дивизии са били на границата.

189

куку

преди 6 години

Само Русия не знам, но заедно с нашите памперси си е сериозна заплаха.

188

Анонимен

преди 6 години

До Пацu Що бе Паци.Че нали сега с турците сме бойни другари.Явно някой иска да го сцепват като джапанка

187

Бай Кольо

преди 6 години

До ФактРусия не ни освобождава от нищо, а само измества турците, за да се настани на тяхно място, с цел да си прави тук Задунайска губерния. А през 1944 г. буквално ни окупира под предлог, че сме "вражеска държава".

186

Анонимен

преди 6 години

Важното е че с ТУРЦИЯ защитаваме едни и същи евроатлантически ценности./Каквото и да означава това/