74

Хм

преди 6 години

От 13хил. до 100хил. войници има бая голяма разлика!То очите на страха са големи,ама чак пък толкоз!

73

Анонимен

преди 6 години

До HansАми защо не опита? Защото знае, че след опита ще остане до Урал.

72

Странно

преди 6 години

Нато има по 1-2 учения покрай руската граница всеки месец, руснаците имат 1 учение вътре във територита си, на западната си граница веднъж в годината. Не разбирам защо мирише на пълни памперси?

71

Hans

преди 6 години

Време е Руската империя да си вземе нейното от времето на студената война! Американската империя без война ше фалира и без това затова е неизбежно:)

70

Разочарован

преди 6 години

И тия страхливци от НАТО ли ни пазят?

69

А бе

преди 6 години

До АнонименРуската техника била калпава,а екипажите-пияни.Добре,така да е.Обаче какво става със супемодерната американска техника и свръхквалифицирания им персонал?Най-модерния военен кораб не може да излезе от пристанището,други според GPS-а се оказват на сушата,а в огромния Пасифик паркират като блондинки-на слух(не забелязват огромни търговски кораби).Клишето за памперсите няма да употребявам,ако и да са жизнено необходими.

68

Анонимен

преди 6 години

Русия печели от членството на много страни като Прибалтика,Румъния,БГ и т.н. в НАТО и ЕС ! Държави-колонии,чиито икономики "висят" на бюджетите на страните от стара Европа и САЩ!Покрай опита и Украйна да им бъде "прикачена" Англия и след това ЕС и САЩ най- после се "усетиха" и започнаха "реформи" за излизане от положението!Предстоят "случки" с политиците,които от правоверни комунисти и комсомолци станаха първи антикомунисти и капиталисти!Зареждайте с бира и пуканки -спектакълът ще е супер!

67

Анонимен

преди 6 години

Това е отговор на военните учения на НАТО от това лято. Дрънкане на оръжия.

66

Анонимен

преди 6 години

РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ВОЕННИ КОРАБИ В БАЛТИКА. СТИГАТ ДВА-ТРИ СТАРИ КОНТЕЙНЕРОВОЗА. ЕВТИНО, ИКОНОМИЧНО И МНОГО ЕФЕКТИВНО.

65

Анонимен

преди 6 години

Тези от Прибалтика са в постоянен дри`***. Руските кораби и самолети непрекъснато са над Балтийско море, че вече и китайски идват. Пък сега ги подпряха и отк изток, така че няма накъде да мърдат. Пък и тези 4000 от НТАТО не са никаква пречка - за 15 минути ще се превърнат в печено свинско.

64

локум

преди 6 години

Йенс Столтенберг наредил да раздадът памперси, а дроновете са за да знаят кога да ги сложат

63

Браво

преди 6 години

Бай Танас е като Радой !Мачкай русските поддлоги ;)

62

Сминдух енд чесън

преди 6 години

Както обикновено, руснаците си живеят в някакъв техен свят, смесица от липса на интелект, водка и обновена версия на червената пропаганда от едно време.

61

Анонимен

преди 6 години

И аз чакам с нетърпение времето на нощните пазачи да свърши, че да дойдат по-интелигентни хора в сайта.

60

Анонимен

преди 6 години

Русия да внимава много, щото на преднинучения Курск се взриви, на парада Армата не запали, на Лада не и се отваряха вратите, Кузя го теглиха на буксир през половината свят, а самолетите му потънаха в морето, турския стар ф-16 свали якия модерен руски изтребител ...Това е руската сила :))))СмешницииииииПосле 4 години руснаците Ще ядат само варени картошки

59

Анонимен

преди 6 години

Еиийййй *** ,защо слагате на бай Танас минуси ? Талант е , хвалете го , не може така .

58

Анонимен

преди 6 години

Руските *** още бълнуват за "непобедимата съветска армия".

57

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ И`ДИ`ОТИ НЕ СПЯТ ЛИ НОЩЕМ?сега ставам, наспах се добре, излизам да разходя кучето си. но рекох да видя какво стана с ирма, мачка ли вече янките и гледам - цяла нощ писали глупости.

56

Анонимен

преди 6 години

"Имаме начини да реагираме, ако действително руснаците поискат да преминат границата."...Даже няма да имате време да избягате. Ако решат да минат границата. Смятам, евросмешките преиграват. Русия не вкара войска дори в Украйна. Как да вкара войска в европейска държава, като смята да им продава и да им завладява пазарите? Тея твърде много вербално насилие си позволяват. Но май не осъзнават, че това ще се отрази на цените, по които купуват от Русия. И не само...

55

Анонимен

преди 6 години

"Пактът ще следи най-внимателно военните учения"---Володята ще му сменя крачола НАЙ-ВНИМАТЕЛНО.