54

кой те създаде

преди 7 години

Учил в Симеоново и що е това -милиционер.Там висше не дават а само до бакалавър т.е. и образование няма .Българина иска от него да говори нормално и как ще стане това ви питам.

53

Циник

преди 7 години

Сега малко по-сериозно...2020 спират еврофондовете...пожелавам ви от сърце да си изберете *** и Гергов...ще питате къде а кат гладните...*** ще е късно!И тогава ще ви напомня как си ги искахте....Когато ви разплачат и майките, и бабите червените крадци!

52

съвратник

преди 7 години

И аз научих нещо на францушки-Кан шансон Пенке,ле,ки ли ми т.екуте...Демек,като си пееш Пенке ле,кой ли ми те слуша....

51

конграчулейшън

преди 7 години

До АнонименПропускаш "интелектуалеца на каишка "парле ву франсе",дето две думи не може да каже накръст,а "ръководи"държава.

50

Циник до 56

преди 7 години

Пхахаха....правя си кеф с червените каскети...гаргара малко...ти мини през Харманли....да дадеш нещо на афганските хр ътки!

49

тиква

преди 7 години

*** ,*** та чак ***.

48

до комунизъм=смърт 2

преди 7 години

Малко не си запознат. Така наречените комунисти построиха Козлодуй който не само, че задоволяваше нуждите на вътрешния пазар, но и изнасяше...но великите демократи го съсипаха и са на път да го закрият. Така наречените комунисти щеха да построят и Белене, но така наречените демократи го съсипаха и сега плащаме неустойки. А за кривата при Виденов може да питаш ЦРУ за КТБ даже и сегашните властващи могат да ти кажат. Онова време си имаше своите недостатъци, но в сравнение със сега те бледнеят

47

Анонимен

преди 7 години

Не.кадърник , на слушахме се на глупости от теб и кликата ти .

46

Циник до 54

преди 7 години

Че ти кога си виждал "гарван - гарвана око да вади" ???Колко трябва да си т*п , че да вярваш на комунистка ( която не е ) преди да ми налетят червените *** - го казах - др.*** вика дръжте крадеца!!Сетила се *** ра да се по бара!

45

Анонимен

преди 7 години

навремето Българите са трепали политици.А сега?Ами тая пасмина там в БКП заедно с "интелектуалци" като Данаилов нямаше да са живи в едно времешна България.

44

психидеолог

преди 7 години

Стига с тая Нинова,бе.Остави жената на мира и хвани вземи некоя да ти успокоява нервите,че в Симитли не може да ходиш всяка вечер.

43

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникИ колко червени крадеца вкара Борисов в затвора, че не се сещам нещо?Само министрите на Боко Суджука станаха клиенти на прокуратурата.

42

Анонимен

преди 7 години

Какви са "бизнесмените" в България?Ами комунисти. Чакайте и увеличение на заплати.

41

Анонимен

преди 7 години

До комунизъм=смърт 2, е как ще е построено от аец, като боко спира всякакви такива проекти

40

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът е просто равен на корупция.За да има действащи закони трябва да няма комунисти, да се забрани БКП, да има лустрация, да се разрушат комунистическите "паметници" в София и да има осъдени комунисти.

39

Анонимен

преди 7 години

Нинова да се отрече от Сатаната, а Борисов да се отрече от СУДЖУКА!!!!

38

Анонимен

преди 7 години

боко, стига си се оправдавал с другите, ти си на власт от 8 години, чак сега ли се сети да пишеш антикорупционен закон

37

Циник

преди 7 години

Червените *** ***...не им стигат ръчичките да кацата с меда..Кеф!

36

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ! ВЛЕЗЕТЕ ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА МИСЛИТЕ САМО КАК ДА СЕ НАГУШИТЕ А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ....КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СМЕНИ НАДПИСЪТ НАД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА "С НАЙ-ТОЧНИЯТ В НАСТОЯЩА БЪЛГАРИЯ :"НАШАТА ЛАКОМИЯ ДОКАРА НАРОДНАТА СИРОМАШИЯ !"

35

комунизъм=смърт 2

преди 7 години

АЕЦ платен 1 млрд. и нищо не построено. "Лукойл" 10 г. декларира, че работи на загуба и не плаща никакви данъци.Що за *** трябва да си за да си комунист? Бездарен, крадлив, глупав, ***, безумен, шизофреник.И кои гласуват за тея? Пенсии дето хвърлят всичките си спестявания през балкона "Ама по телефона ми казаха така да направя"... Ами ако ти кажат да се хвърлиш през балкона долу ще се хвърлиш ли?И тея гласуват за БКП... И после чакай тази държава да се оправи.