60

Анонимен

преди 6 години

САЩ са пълни мишки.

59

Анонимен

преди 6 години

Русия е център на Голяма Евразия. Русия вече не се стреми към Европа, а я кани да стане част от Евразия.

58

Анонимен

преди 6 години

Широкото присъствие на Русия на световната сцена е гарантирано от географското й положение в сърцето на Евразия, нейния ядрен арсенал и несравнимо богатство от природни ресурси - да не говорим за все по-способните му военни, дипломатически корпус от световна класа и съзидателна научна общност, която е способна да използва най-съвременната технология за национална цел, както свидетелства руската мощ в киберпространството

57

Анонимен

преди 6 години

Още нещо - САЩ се управляват от еврейския ФЕД. Дъщерята на Тръмп е приела юдаизма преди години, та Тръмп е слуга на ***. В Русия най-богатите хора, ортаците на Путин, са евреи. Кой създаде комунизма? Евреите. За да завладеят Русия, и го направиха. Макрон, президента на Франция, е работил в банка "Ротшилд". А банка Ротшилд държи банките в цяла Европа.

56

Анонимен

преди 6 години

САЩ е в упадък, да, но си остава най-мощната държава в света. Русия може да се противопоставя на САЩ единствено във военно отношение, защото навсякъде другаде изостава. Но нас САЩ и Русия не ние интересуват. Нас ни интересува България, която е част от ЕС. А ЕС има по-развита икономика от руската. Страните-членки на ЕС имат несравнимо по-богата и велика култура от американската и руската. Стига с тия империи. Нищо добро не сме видели нито от САЩ, нито Русия.

55

Анонимен

преди 6 години

Русия е *** и трябва да се държим с нея като такава ! Ако искате да сте сред развити страни и нормална цивилизация ,то бъдещето е със Запада и САЩ ! Ако искате да продължите мизерията,беднотията и агонията си ,преспокойно може да се преселите в Руската *** и без това тя е изолирана от света.

54

extremist

преди 6 години

Студената война приключи и САЩ я бяха спечелили. - ВОЙНА НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ КОГАТО ВРАГЪТ СЕ САМОРАЗПУСНЕ, ЩОТО ТОГАВА НЯМА ДИВИДЕНТИ ЗА "ПЕЧЕЛЕВШИЯ" И НА ПРАКТИКА СЕ НАЛАГА И ТОЙ ДА СВИЕ ЗНАМЕНАТА И ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО, ПИЛ ЕДНА СТУДЕНА ВОДИЦА....ХАХАХАХАХАХА

53

extremist

преди 6 години

САЩ направиха това, което западащите суперсили често правят: ангажираха се в безполезни, ненужни войни, - ХАХАХАХАХАХАХА....ВОЙНИТЕ СА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО Е НУЖНО НА ТАЗИ ЗАПАДАЩА "СУПЕР"СИЛА-ИНАЧЕ КАКВО ЩЕ ЯДАТ ?! СПИРАНЕТО НА ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС В САЩ ФАКТИЧЕСКИ ЩЕ ГИ ДОВЕДЕ ДО ГЛАДНА СМЪРТ, ТАКА ЧЕ В МОМЕНТА САЩ КАРА КОЛЕЛО КОЕТО НЕ ЗНАЕ, НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА ДА СПРЕ

52

Анонимен

преди 6 години

До До 45 - 61 Ne se obajdai ot tumnoto ,mishok.

51

Анонимен

преди 6 години

До анонимна мишка 61 : Е ,ако не са САЩ ,кой е ? Кой има по-модернизирана армия от тях ? Кой харчи повече пари за военни цели от тях ? Кой има над 800 военни бази по целия свят ,освен САЩ ? Кой е водач на най-силния военен съюз ,ако не САЩ ? Позайнтерсувай се малко ,преди да пишеш безмислени коментари русофилски олиго*френ.

50

До 45

преди 6 години

САЩ са никои.Велика сила са само в твоята глава.Явно Холивуд оформя мирогледа ти,но реалностите в света са съвсем друго нещо.

49

Анонимен

преди 6 години

ЛЪЖА Е ЧЕ САЩ ИМАТ ИСТИНСКИ ПАРИ.ИМАТ НАПЕЧАТАНИ ПАРИ БЕЗ ПОКРИТИЕ.

48

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че са зле САЩ. Щом Ким Чен Ун ги направи за смях, значи са много зле.

47

Анонимен

преди 6 години

И в Югоизточна Африка китайците вече са твърде много.

46

Анонимен

преди 6 години

Господа другари и другари господа, вече няма мое, твое, всичко е Берое. Светът стана опасно място за живеене без двете обединени свръхсили, вкопчили се в доказване на измислени догми. ислямът наднича през рамото на всички ни и опитва водата. Опасността от ислямската чyмa с всеки изминал ден само се увеличава и не намалява. Ако не надделее разумът, скоро черното знаме на ислямците ще се вее по целия свят. Мислете с главите си и не забравяйте, че имате деца.

45

Анонимен

преди 6 години

Вуте "русофила":Я не сакам да знам колко съм зле, а сакам да знам, че "краваро" е по-зле !

44

Анонимен

преди 6 години

"Не смятаме САЩ за нещо повече от бучка, която можем да победим и превърнем в желе по всяко време" заяви лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун.

43

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 52 : Обесини ни как ще рухнат ,как как ? Осъзнаваш ли ,че това е невъзможно ,колкото и да ти се иска на малкото мозъче ? По-вероятно е астероид да удари Москва ,от колкото на САЩ да им свършат парите или някой да ги измести от световния престол ,разбираш ли ?

42

Анонимен

преди 6 години

В евентуална търговска война Китай ще победи САЩ.

41

Анонимен

преди 6 години

САЩ рухна, защото не можа да опази открадното. Имат 800 бази, ама трябва много пари, не могат да издържат на темпото и да запазят окрадното и ще рухнат.