62

Гьобелс

преди 6 години

Жалка DW пропаганда.

61

Генади

преди 6 години

Чудесна статия!Пази по-добре от оградатаОще няколко такива статии окончателно ще откажат тарамбуките да преминават от тук

60

рускиня

преди 6 години

До Насо. За какво да жалим?За това ,че едни мюсли решили да погазват закони?Имали 90 хил долара - защо не се установиха в Турция? Значи да жалим за арабели погазващи всички закони за да докопат мечтаните соц .системи на запада? А не те е жал за българските старци, дето загиват по селата без мед.помощ. Тогава как всека подобна "бежанка" ражда в българска болница. Щом там война, защо всека втора е бременна? Щом има време за ***, май не е много зле там.

59

Българина

преди 6 години

А защо не минала през кпп а нелегално през гората? А с тези пари е направен опит за подкуп на официално лице, за което се лежи, до тук две престъпления за които се лежи, кви права кви 5 лева. Права у тях си

58

Анонимен

преди 6 години

ако на тази жена и се предоставя възможнаст да съди когото и да било, означава че се насърчава беззаконието!!

57

Анонимен

преди 6 години

Тук май предимно хора от бранша пишат

56

рускиня

преди 6 години

Освен това номер с откраднатите вещи е вече се изтърка. Западняци също опитват да правят същото, ама при претърсване на граница - всичко е при тях. Но тази жена е еталон на нагла арабеска - закони важат за всички. Тя си мисли ,че е над тях.

55

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,тази Тарифа лъже.Не знам каква и е тарифата,но трябва да знае,че българската граница се прекосява само през КПП-та с редовни документи,а не нелегално,от където могат да се промъкнат.Това е престъпление.Абсолютна лъжа е,че българските полицаи са ги обрали и взели дори дрехите на децата им.За какво ли са им дрехите на техните деца?Тук направо се е оляла.Не знам кой ще и повярва,но риска който тя и останалите са поели си остава за тяхна сметка.Европа не може да поеме целия свят.

54

Насо

преди 6 години

Позорни люде които мечтаете за физически блага, без капка срам и болка. Бъдете сигурни че ще получите всичко което сте си заслужили, вземеш ли ще ти бъде взето, кажеш ли, ще ти се каже, нараниш ли, ще бъдеш наранен. Срамувайте се за липсата ви на жал

53

рускиня

преди 6 години

Ако тази жена действително обвинила българските гранични полицаи, то ще й посъветвам да пробва да премине граница Мексико Сащ - за да я отстрелят. Нагла, гад. Защо с 90хил долара не се установиха в Турция? Откъде имат тези 90 хиляди? Кой им каза че може да се преминава от старан в страна свободно. И още има наглост да обвини полицаи за свършена работа. Наглост.

52

деБил Гейтс

преди 6 години

Сорроссодните абразурчици налазиха чата в защита на скакалците. Квот каже шефа, нали. Утре ако ви заповяда ще завъзхвалявате и Ким Чен Ун, знаем ви, продажни меккерета.

51

Анонимен

преди 6 години

Що бягат от Ирак? Нали там е засадена демокрацията и няма военни действия? Демек нямат никакъв повод за бежански статут. Па и капризни! Нагли но капризни. А това че са обрани от бг гранична полиция е пълна лъжа! Това е тиражирана лъжа, която злепоставя страната ни. Как е възможно изобщо някой да вярва? Тези "хора" са пословично известни с лъжите си. Това трябва да ви е добре известно!

50

Дисциплинатор

преди 6 години

С 90 хиляди $ можеха да си купят самолетни билети 1-ва класа и да си платят наем на жилище за години напред. Не знам кой вярва на тия.

49

Дебил,

преди 6 години

ти май не четеш както трябва. Това е все едно ти да тръгнеш за Ирак, обаче от ИД като ти резнат главата и качат видеото в ютюб, сестра ти да почне да вие по медиите и да се оплаква от нечовешкото отношение към теб. Ама ти не тръгваш натам, нали. Щото си грантаджийска соросомишка-писател, шубе и ***.

48

Анонимен

преди 6 години

ми да беше взела самолета до Уелс

47

Анонимен

преди 6 години

A защо не пътуваха към щатите. Те нали решават всякакви проблеми по света. Щяха да имизшратят екип, който да ги вземе и да им помогне да стигнат до НюЙорк. След това ведомствено жилище, социали, собствена джамия... Грешна стратегия. Зад океана са техните приятели.

46

Анонимен

преди 6 години

Истината е че се случва точно това, намират те, взимат ти всичките пари, ценности, телефоните задължително за да не снимаш и да не се обаждаш. Бият те, ако имаш желание да ти върнат нещо и после те зарязват на вълците. Утре може да ни се наложи на нас да отидем в топлите страни, тогава ще молим за помощ пък да видим. 90 хиляди долара за няколко човека са нищо когато се спасяваш от смърт, но явно не са им стигнали...

45

Bookworm

преди 6 години

За добро настроение четете 'Градина на лъжите' на Айлин Гоудж,'Публични тайни' на Нора Робъртс,'Далече на север' на Нора Робъртс,'Пълен кръг' на Даниел Стийл и 'Докато сестра ми спи' на Барбара Делински.

44

Анонимен

преди 6 години

До ***,Никой не е длъжен да помага насила нали така? Аз имам нужда от хубав автомобил,готини дрехи и начална вноска за апартамент.Те безчовечни ли ще бъдат ако ми откажат 50 бона в зелено?нали имат 100?

43

Димо

преди 6 години

Когато пресичаш нелегално граница на държава, какво очакваш? Хляб и сол ли?