13

дебел дупетат

преди 6 години

всичко е лъжа , в България се живее прекрасно :)

12

Настрадин Ходжа

преди 6 години

Сиромах човек, жив дявол.

11

zeus

преди 6 години

Срещат се Тръмп, Меркел и Баце.Тръпм:-В САЩ заплатата е 2000 долара, издържката е 1000 долара, какво правят останалите 1000 не е моя работаМеркел:-В Германия заплатата е 2000 евро, издръжката е 1000 евро, какво правят останалите 1000 не ме интересува.Баце:-При нас заплатата е 500 лева, издръжката е 1000 лева, откъде взимат останалите 500 не ме интересува.

10

Анонимен

преди 6 години

Среща на министрите на България и германия.У нас в Германия хората взимат 5000 евро , за живот им трябват 2,500 с другите какво правят не ни интересува !Българския министър :А в България на хората им трябват 2,500 , взимат 500 .. от каде си намират другите не ни интересува

9

Тъпанар

преди 6 години

"Въпреки това остава навика, дори желанието да се чувстваме по-бедни от останалите държави"... ...Лингорски, Лингорски!

8

Анонимен

преди 6 години

"Слава Богу, че разходите надвишават доходите, иначе щяхме да имаме страшна инфлация." ..............WTF?????????По-голяма глупост скоро не бях чувал!!!Именно сега би трябвало да има "страшна инфлация" бе неграмотнико!!!!В Бг е пълно с 'избийколци" които на две магарета купчина сено не могат да разделятвкл. Борисов но от сутрин до вечер са по телевизиите.

7

Анонимен

преди 6 години

"*** Шведи" нямат никакви доходи щото не работят. Кражбите им обаче вдигат оборота в страната

6

Бау

преди 6 години

Има ужасно много хора, които просто лъжат, че са бедни и нямат пари. Правят го, за да не им поиска някой нещо. Така, че тези резултати са далеч от точни. Всеки ден някой много беден пенсионер дава 4 цифрени суми на измамници. Разбира се има и много наистина бедни хора, но и доста дребни тарикати.

5

sas

преди 6 години

Изобщо няма общо със сивата икономика и осигуровките на 460 лв, вместо на 1500 лв....примерно.

4

Анонимен

преди 6 години

Тоест, корупцията разцъфтява....

3

POGOVORKA

преди 6 години

CHERNI PARI ZA BELIDNI

2

Анонимен

преди 6 години

Фантасмагории. Написано от *** за ***. Продаваме си покъщнината и това което е останало все още от Тато!

1

Бай ти Генята

преди 6 години

"Слава Богу, че разходите надвишават доходите, иначе щяхме да имаме страшна инфлация. "Да, добре, че не можем да си позволим да живеем без кредити, че тия щеше да е гладене като купе.