8

Бай Иван

преди 6 години

Ако си бяхме направили приватизацията 1991 г. сега нямаше да има подобни новини. Щяхме да се на нивото на Чехия и Унгария, а не последна дупка на кавала. Ама червените **** много хитро извъртяха народа и и му го сложиха за пореден път с приватизацията 1997 г.

7

аз не ям суджуци

преди 6 години

схемата суджуци за купуване на избиратели.ибирателите избират суджукаджиите.суджукаджиите далаверят полимерибоклуците от полимери и суджуците ги плащат пак избирателите.то всички плащаме за мафиотските далавери.

6

Анонимен

преди 6 години

Имена, нещо... Или само шумиме?

5

гербист-столичан

преди 6 години

Нека да бъдем малко по-премерени в изказванията си. Партията ни е на власт от 2009г., а това с приватизацията е отпреди това и е част от лошото наследство което заварихме, защото и ние можехме да си я приватизираме. Самото предприятие си е затворено отдавна, нормално е да се разпродава на парче, защото явно няма да се развива такава излишна дейност в наши дни, вече е демокрация и нямаме нужда от това производтво планитрано и изградено при комунизма.

4

Анонимен

преди 6 години

Собственика с майбаха е учредителя на "Евразийска България", конкурент по рубладжийство на Шиши. Конкурентите се отстраняват.

3

Бай Иван

преди 6 години

На това му се казва след "дъжд качулка". А да попитам БХ къде спа последните 10 г. Да е премиер от няколко месеца да му се върже човек, ама той е от...2009 г.

2

БАЙ МИЛЕ

преди 6 години

ВСИЧКИ СТЕ ЗА ВЪЖЕТО....ВАШ'ТА М****ЕДИН ДА ВИСНЕ И БАЯ НАРОД ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА КРАДНЕ...

1

Анонимен

преди 6 години

Под всичко това има нечии подписи.....