32

11

преди 6 години

Правилно безработни няма. То и работещи няма така ,че никой нищо не прави.. Абе *** всичко е ток и жица и заплатите са ни много хубави. Абе егати якото място направо нямам думи :X

31

Активист на БКП

преди 6 години

За 314 кинта минималка няма кой да ти бачка ! ВЕНСЕРЕМОС !!!

30

Capital

преди 6 години

'' а най-хубавото е, че всичко от тях се изнася", каза още премиерът.Това може да го каже само некадърен и необразован човек !!!

29

Анонимен

преди 6 години

Няма как да има безработица. Всички работоспособни се изнесоха или плануват да се изнесът. Огромна маса от ромите не работят и не се водят като безработни. Една голяма част от работещите са работещи бедни. Друга част са на временна заетост, което си е нищо. Няма специалисти със средно образование, защото бившите техникуми ги унищожихте - двигателя на производството. Специалистите бързат да напуснат след дипломиране и ето, че няма безработица.

28

Статистик

преди 6 години

Спомнете си колко беше безработицата при Станишев /има го в гугъл/ - 14%и колко е сега при Борисов - 7%Колко беше средната заплата при Станишев - 580 лв.Колко е сега при Борисов - 960 лв.

27

Цеко

преди 6 години

Баце, ела у Кюстендил . Там местния феодал паунов- подкрепян от твойта партия - удуши всякакъв бизнес. Инвестиции -- 00 . Хората вият и бягат на запад

26

Анонимен

преди 6 години

Всички работят за без париСтига с тия мантри, в момента, за да си квалифициран и да бачкаш за ниски кинти, трябва да си тотален балък. Ако беше така, нямаше да внасяме укри и молдованци.

25

Анонимен

преди 6 години

Представители на Костал отишли в Механотехникума в Пазарджик .. Децата викали ние и в момента разполагаме със същите пари без да работим.. това са ни джобните за училище..

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно, тези близо 3 млн българи, които са извън граница са избягали щото са били мързеливи или защото няма работа? Избирайте си вожда, смотаните патриоти и после се чудете защо сме не най-бедната държава в ЕС. И Косово, Албания, Молдова и Грузия като се присъединят в ЕС ще са с по-добър стандарт, а тоя още ще е премиер и ще говори за чужди инвестиции и просперитет!

23

Анонимен

преди 6 години

Ама тука пишат разни големи тарикати. Я дравнете цените на хранителните стоки в България и в Германия. Ами разлика почти няма, според едно германско проучване, разликата за 2017 година е около 12% (в Германия е малко по-скъпо). Я сега сравнете заплатите и вижте там разликата каква е. Е как очаквате някой да ви робува за 500 лева? Няма как са стане. Аз робувам в немска банка за 3000 евро на месец, почти нямам време да се обърна, обаче ми се дават пари да живея един нормален живот.

22

Анонимен

преди 6 години

Г-н Борисов, по статистически данни, може и да сте прав, но ако говорим за работно място където ще те уважават, ще ти плащат навреме, заплата ти стига да живееш като среден европеец и т.н. , тогава май че нещата се променят а?

21

Анонимен

преди 6 години

А нещо за феномена "работещи бедни" да каже? Или щом работиш всичко е ок, нищо, че не можеш да си платиш сметките.

20

Гатер

преди 6 години

Много хубавичко ви подрежда Тиквения Суджук! Точно това си заслужихте!

19

Генади

преди 6 години

Бойко Борисов е най-големия български държавник след Стамболовтова е фактГЕРБ - видими резултати!

18

Анонимен

преди 6 години

Има работещи мързеливци. Така казаха "Тримата капиталисти" с рибешки мозък - Велчо, Данчо и Домусчо.

17

Анонимен

преди 6 години

Еми така си е - за 500 лв на месец при разходи 1000 лв само луд би се съгласил да работи.

16

Хаха

преди 6 години

Всички работят за без пари. Мечтата на българския работодател е постигната.

15

Анонимен

преди 6 години

Наглостта и безочието на този човек няма граници ако има истинска инспекция по труда а не корумпирани дебели само да минат ама в която и да е фирма ще има нередности трябва да затворят поне половината у нас масово те осигуряват на минималната никой не им държи сметка ама им е наредено да си затварят очите скоро наглите работодатели даже казаха че работниците били търтеи били мързеливи искали само пари

14

шщд

преди 6 години

А Суджука каза ли колко хора са напуснали България?

13

Неа

преди 6 години

Абе я работи за 400-500 лв и после давай интервюта