40

мераклия

преди 6 години

До Анонимен 45Нали се сещаш,,че няма първо да пострадат американците,а наша милост,защото сме на фронтовата линия.И няма да има прошка за никой.Те така подкокоросват други да правят вояни,а си седят в къщи под магнолиите. Руснаци дадоха 27милиона,германците-6.5млн жертви през ВСВ,а американците-290 х.

39

Анонимен

преди 6 години

*** и загубен като всеки средностатистически руснак, но иначе вдигнал надменно глава все едно че е хванал господ за шлифера.

38

Rrr

преди 6 години

До Анонимен 44Ти си ***, хич не разбираш ничто

37

Анонимен

преди 6 години

За да не го познаят Рогозин трябваше да се декизира като *** за да може да влезе в ЕС.

36

Анонимен

преди 6 години

Американците ако са умни ще разположат по десетина ядрени ракети в страните около коччинката. Вижте откакто преместиха в Румъния част от тези в Инджирлик и румънците станаха горди и независими европейци отстояващи достойнството си.

35

Анонимен

преди 6 години

Рогозкин по-добре баща му да го беше изхвърлил на рогозката. Руснаците взеха да се излагат. Иначе всеки яко дрънчи с оръжие и това въобще не ми харесва. Американците са същите като руснаците и дано не запалят война.

34

Анонимен

преди 6 години

След няколко часа размислиха, но руснаците им отговориха, късно е либе за китка, ние вече минахме. ..А Рогозков що не мина?

33

Анонимен

преди 6 години

"Отговорът ще бъде точно адресиран, обеща вицепремиерът"Ако е точно адресеран като руските калибри в Сирия да му мислят иранските овчари.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе Буш старши,а не кака стринка се е изцепил Русия нищо не забравя/Сега прави списъци.Поименно./

31

Питам бе, питам

преди 6 години

По време на Щит 82 румънците отказаха да пуснат руски самолети през тяхното въздушно пространство. След няколко часа размислиха, но руснаците им отговориха, късно е либе за китка, ние вече минахме. А откъде минаха руснаците когато кацнаха в Югославия, преди да кацнат американците. И те голям го вадят, но мек както казваше един мой познат.

30

cazzoduro

преди 6 години

Не се ли усещат колко смешни и жалки стават руснаците с техните заплахи. Смешници пълни!

29

Анонимен

преди 6 години

Тъпакът Рогозин знае много добре че му е забранено да влиза на територията на ЕС по въздух, суша и вода от преди 3 години. Въпреки това Тъпакът продължава да упорства и да търси пролука от къде да влезе, напорист като досадна конска муха. Дори руската гнида има наглостта да нарича ЕС гадове.

28

ТАСС

преди 6 години

"От днес на обяд Русия преустановява вноса на царевично брашно от Румъния., който се равнява на 3,5 кг годишно.Румъния понася тази санкция като отговор на .... нежсе чете.... наздоровье... лосионн... ***..."

27

Анонимен

преди 6 години

Видяхте какво стана с турските памидори и мандарини същото размазване по руските бунища очаква и продуктите на ЕС....Турските памидори си ги хапнаха руснаците като беларуски, казахстански и азербайджански. А турските огурчики рускините отидоха да си ги берат на терен.

26

Анонимен

преди 6 години

А тук кипи безмислен труд.Писаници безполезни-задръстиха ***.

25

Анонимен

преди 6 години

Уважавам руснаците, ама този път се изложиха. Седнаха на румънците на оная работа. Само ще си лаят и нищо няма да направят.

24

Анонимен

преди 6 години

Егати нескопосаните контрасанкции от страна на Русия !Тия наистина нищо не могат да направят на една нормална държава, освен да се пенят в Туйтър :)Ей, това Боярищника здраво е размаззал малкото мозък на руснаците ;)

23

Анонимен

преди 6 години

Сега ще видите какво ще стане със зеленчуците, плодовете, сиренето, млякото и изварата на ЕС когато Путин пусне тракторите и арматите срещу тях. Видяхте какво стана с турските памидори и мандарини същото размазване по руските бунища очаква и продуктите на ЕС.

22

Бдинец

преди 6 години

Защо ли Рогозин се прави на изненадан, нима не знае, че е в списъка на лица подлежащи на санкции, една от която е забрана за пребиваване на територията на ЕС. Рогозин е може би най-отвратителната личност от обкражението на Путин.След предишният си опит да достигне до Приднестровието /също не успешен/, беше заплашил, че следващият път ще прелети с ескадрила на Руските ВВС.Да, ама не, отново е с граждански полет.

21

Анонимен

преди 6 години

Русия няма как да накаже румънците. Румънците имат по-висок жизнен стандарт от руснаците и имат плодородна земя. Няма да умрат от глад. Руснаците само си лаят.