312

Тошеца

преди 7 години

Не може да се хвалиш,че си "провалил три стратегически руски проекта" (Б.Б.), да настаняваш американски военни бази в страната си срещу Русия,да говориш на посещение в Киев,че "свободата от фашизма е дошла от Украйна" без да споменаваш Русия (Плевньо), не може да подкрепяш укрофашистката хунта, която избива руснаци,не може всекидневно медиите ти да плюят по Русия, и да очакваш,че няма да има ответна реакция. Не оправдавам изявленията на Путин и Карпов, но империята може да забавя, но не забравя!

311

Анонимен

преди 7 години

NQKOI DA NE ZNAE CHE E OT VIZANTIQ I IDVA OT GRYCKATA AZBUKA

310

шматка

преди 7 години

Браво Боко.Точно така се прави.Този продължават политическата линия спусната от Путин.Да си ходи

309

Анонимен

преди 7 години

DA OT VIZANTIQ E.

308

Анонимен

преди 7 години

Русия постоянно от Времето на Екатерина-2 води психо-историческа война срещу българите.. В Руските медиите има постоянна анти-българска пропаганда.. Чак русофила Пламен Пасков е възмутен , каза им хора спрете се настъпвате мотиката..

307

Анонимен

преди 7 години

целият този провокационен натиск е защото *утин вижда, че губи влияние в българия, и това е факт!

306

До 358

преди 7 години

Ами първо изтрезней, пък тогава се прави на чукча писател...

305

Анонимен

преди 7 години

Климент взема по-голямата част от гръцките букви и ги нагажда по българските думи като по-този начин създава Българска писменост, която в последствие приемат всички славяноговорящи народи. Дефакто България дава на света кирилицата, но Карпов е прав, че буквите са си византийски. То и човек трябва да е сляп, че да не види, че повечето ни букви са същите като гръцките. А каво е общото между кирилицата и Кирил и Методи- ето това е най-голямата загадка.

304

д

преди 7 години

Бойко ,ти си умен човек.Глей колко е просто.Все едно Византия е ЕС и си в 9 век. От къде идат парите по еврофондовете бе Бойко .Представи си след 1000 г някоя тиква в БГ да каже,че идат от България ,а не от Европа. д

303

Анонимен

преди 7 години

Значи Карпов е прав. Кирилицата, която незнайно защо е кръстена Кирилица?!? Вероятно на братята Кирил и Методий, които нямат нищо общо с кирилицата естествено. Кирилицата е създадена от Климент, който е ученик на Кирил и Методи, но не е ползвал тяхната азбука, азбуката, която създават Кирил и Методи се нарича глаголица и прилича на кирилицата, колкото и китайската азбука прилича на кирилица. А Кирилицата е създадена както писах от Климент, като е крадната в голямата си част от гръцката азбука, която е била най-позната у нас по това време

302

Анонимен

преди 7 години

Анатоли Карпов е гениален шахматист и да обмениш с него само една дума е чест, която се оказва само на хора с голям късмет. Ако Карпов отиде в Америка ще се избият за автографи, а тук му се сърдим. И както прочетох по горе той не дава мнение, а само казва какво знаят в Русия. Като изтрезнея, пак ще чета, може пък да бъркам.

301

г

преди 7 години

Ами от Византия иде.Бойко да иде в Гърция и да огледа табелките на магистралките и ако му прилича на кирилицата по нашите да знае ,че не е случайно!

300

Айде бе?!

преди 7 години

Чудя се товарищ Карпов как се е объркал? Тях ги учеха, че Ленин е измислил азбуката!

299

проктолог

преди 7 години

Пожарникаря ще забрани на всички да мислят! Той не може да мисли, значи и заложниците му, поданиците на България, не трябва да могат за мислят!

298

Анонимен

преди 7 години

Чета си аз коментарите и ми се прокрадва в пияния мозък следното. Май и на нас не ни е ясно кой кога, защо и къде написал азбуката. Някак си е много нахално при целия този хаос в главите ни и знанията за историята на българите, да искаме от други народи и най вече политици да се ориентират. Борисов вместо да се сърди на целия свят, защо не каже собственото си мнение по въпроса за азбуката. Ако не знае нищо, поради каква причина и с какви очи се сърди на другите.

297

м..да

преди 7 години

Харесвам ги рашките,ама в случая да го ду..ат

296

Анонимен

преди 7 години

Боката го насвиха от Козяк и даде заден както много пъти преди това. Инак неговият голям приятел и министър в предишното правителство , Божо Димитров , му обясни кое е имал предвид г-н Путин и каква е била ситуацията с македонските земи по него време и , че е добре да забравим за случая . Вместо да реши някой и друг въпрос с газа като окаже внимание на Карпов , той се прави на ощипана мома. Ще има да чаааакаме за хъбчето дотогава докато научим история и дипломация .

295

карина

преди 7 години

Дали ще признаят или не истината руснаците всъщност по никакъв начин не променя факта, че кирилицата е тръгнала от нашите земи. Този непроменим факт е неприятен за тях , но фактът си е факт - това е. Дори и Карпов не може да подмени истината. Той пък във Византия се прицелил.......

294

Анонимен

преди 7 години

кирил и методи са византийци , а и се замислете за причината да се измисли азбука!? сигурно ако, нямаше азбука, щяхме да си говорим с подсвиркване

293

Анонимен

преди 7 години

Бб не го направи заради България а за да оправдае антируските си действия под натиска на сащ. Сега ще има повод да им нарита всички проекти. А Русия ни подсказва че ще получим много шамари по турска линия заради борисов и тя няма да ни защити! Бб е виновен но се изкарва жертва