22

Анонимен

преди 7 години

До така е Така е -Западните работници така са дрогирани и алкохолизирани, че,, шведа ,,който ритна българката е само айсбергче . Така е .

21

Анонимен

преди 7 години

До 19А хилядите българчета , които са милионери в САЩ що не ги споменаваш :) Българин в момента в най-големия хит в САЩ с приложение оценено на няколко милиарда долара . *** ти какво постигна в Русия ?

20

Минаващ

преди 7 години

Ако 50 хил. работници носят на КНДР по 2 милиарда годишно, това прави по около 3300 долара на човек на месец. Кой и къде плаща толкова?

19

Анонимен

преди 7 години

Значи 50 хил. корейци работят в чужбина и носят на страната си валута която се използва в ядрената и програма... леле колко страшноА колко носят на Бълкария 2.5 мил. емигранти и за какво се използват парите им? - за да могат тяколко хиляди г а д а тук да се правят на бизнесмени и политици. Ви ми пишете за корейски роби в пропаднала Русия... д е б и л н и медии.

18

Анонимен

преди 7 години

"" транжиране на телешко трупно месо в Германия е 360 тона на смяна за 12 часа при 9 евро на час ""..............Ало другарите неграмотни селяни, ... проблема не е в това, че сте българи ами че сте прости, неграмотни, без образование и култура миришещи на чесън, слушащи чалга селяни.Каква работа да ви дадат ... в офис с компютър ?Съдбата на простите навсякъде е еднаква - В КАЛТА ! и това няма нищо общо с националността ви, а само с мизерния ви селски произход.

17

Анонимен

преди 7 години

Режима не прощава.

16

Циник

преди 7 години

Не знам за Русия...ама преписвачите от днес.бг още не са смогнали - кола мачка хора на гарата в Амстердам!

15

Анонимен

преди 7 години

До МАЙОРАСвободно, влез в строя.Ако се поровиш в нета, даже тук в Днес от 02,06,2015г, има статия със заглавие:"Българите - мамени, поробени, експлоатирани в чужбина" и иде реч точно за българи на работа в страни от ЕС.

14

Анонимен

преди 7 години

Е, това, че вашите работници са живели в Израел като животни, пневинява ли руснаците?

13

Един от Северозапада

преди 7 години

До МАЙОРА Ами, просто попитай нашите момчета, дето отиват в Англия да берат ягоди и тикви, зелен боб и други, по колко човека живеят във фургони направо на полето, и колко часа им е работния ден, колко дпочивка имат, през деня, и колко почивни дни през седмицата. Ще се учудиш, но това в официалните медии не го пише.Афганистанци, пакистанци и *** хранят на социални помощи, а на нашите им взимат душицата от работа...

12

Анонимен

преди 7 години

нашите работници строители които наемаха в бюрото по труда за Израел работеха при същите усовия даже по-лоши..

11

Соросоидни лъжи

преди 7 години

Не за пръв път се лъже за Русия и Северна Корея...Ако не вярвате пуснете в Гугъл следните думи:Измамата с детската корейска песничка "***, проклета Америка" Да ви напомня - copocoините медии в България пуснаха публикации, имаше две предавания по национални телевизии, че Северно Корейски деца пеят как ще изпратят ракети на САЩ и ще изгорят американците. При проверка с преводач от корейски се оказа, че децата пеят песен за книжка с картинки описващи животни.Лъжци, гадни copocoиди.

10

Анонимен

преди 7 години

Същата работа е в Катар 2022г там работят Непалци и Шри Ланки..В България е така строителите в София са от бедните Райони - Ямбол и Кърджали

9

Анонимен

преди 7 години

Говорят за "различни страни по света", но след това плюят само по Русия. Ок, да приемем , че там севернокорейците работят при лоши условия и са експлоатирани.Но биха ли обяснили, как гражданите на една страна в ЕС (България) са третирани като роби в др. страни от същият този ЕС. Примери колкото искате.Къде са евроценностите?!

8

Рашко

преди 7 години

До Ехоти знаеш ли нещо хубаво за русия?!! Аз не се сещам, само гадости дробят тия !

7

Ехо

преди 7 години

Не ви ли омръзна да пускате само негативни неща за Русия. Пропагандата е вид лъжа. Уважавайте читателите си.

6

Рашко

преди 7 години

Еж, ако имаше как да разкараме руските животни от България - само смърт и разруха сеят тия впиянчени деградета!

5

така е

преди 7 години

В държавата - *** Русия това е ежедневие !!! А руските работници, толкова са алкохолизирани и зомбирани, че не стават за никаква работа !! !

4

Анонимен

преди 7 години

Брех мамка им Северокореици ! Че нали уж живеели в пещери и били канибали ? А то излиза ,че са висококавалифицирани работници ,защото стадионите се строят но съвременни технологии и там мястоза неграмотни и пещерняци няма За пореден път благодарение на ДНЕС и за съжаление не ниско грамотни наемни ,, пишурки, ,разбрахме че С. Корея е високо технологична държава . И точно ДВ и АРД още казват истината за химическото и ядрено оръжие ва С. Хюсийн . Нещастници.

3

Анонимен

преди 7 години

Нечовешки условия, мизерни заплати... Новите роби на Русия=====Ха-ха, нека да перефразираме:Човешки условия, огромни заплати... Новите достойни хора на БългарияОправихме България, българските работници, българските пенсионери и се загрижихме за корейските работници в Русия.Марш на ягодите в Англия!