12

Анонимен

преди 6 години

To в интерес на истината на контра-шествието ще има и няколко националисти от други европейски държави (включително и Швеция).

11

помацу

преди 6 години

Немога да разбера,защо е тази показност,имате различна сексуална ориентация оки,правите си любов оки,защо искате да правите "прайд",всички знаем ,че ви има,защо само изостряте напрежението.Ако няма "прайд"това не значи ,че и вас ви няма нали?Излишно наливате негативи...

10

zeus

преди 6 години

До ХомосексуалистКато искате деца си ги правете по естествен начин бре, щом според теб да си хомосексуалист е естествено, то значи и с децата ще стане. Не спирайте да пробвате, в Анадола почти са успели ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Едно камикадзе на тоя парад би свършило много добра работа. А ДАНО!

8

Анонимен

преди 6 години

Хомосексуалисте ги чуваме, а те нас склонни ли са да ни чуят? Не. Защото, ако им откажем исканията и се аргументираме, те автоматичено вадят картата дискриминация.Извинете, но това е извиване на ръце и кой всъщност е дискриминиран? А това, че еднополови двойки не могат да имат деца е решение на природата или Бог, кой както иска да си го разбира, ерго, ние не сме го измислили затова не можем да го отменим.Иначе си спете с кого искате, нема проблеми.

7

Анонимен

преди 6 години

Дано тоя прайд да се превърне в Ница 2!

6

Анонимен

преди 6 години

Вие предпочитате, тези деца изоставени по домове от своите "нормални" майки и бащи да не ги осиновява никой така ли?В тези интернати/домове, те ще станат по-хора, отколкото ако ги осинови недай боже гей двойка ли?

5

Анонимен

преди 6 години

Утре ви чакаме пред паметника на Съветската армия, педдерасти! Този път и полицията няма да ви спаси. Тръгването на извратения ви парад си го направете от хамериканското посолство. Ясно ли е, амбриажи?

4

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са проводници на антибългарско интереси.

3

До хомото

преди 6 години

Не, не е така "навсякъде" в цивилизацията.

2

Хомосексуалист

преди 6 години

"ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!"Това е условие на Брюксел. Ако българите искат да бъдат приети в цивилизованото евроатлантическо семейство хомосескуалистите трябва да могат сключват брак и да осиновяват деца - както е навсякъде в цивилизацията. Тези закони ще бъдат приети и в България колкото и да не не се харесва това на някои хора.

1

МИРИШЕ

преди 6 години

НА СОРОС ... И НА ХАМЕРИКАНСКА ИЗВАТЕНИЯ