50

Анонимен

преди 7 години

Каролев е убеден, че е капацитет и раздава мнения. които временно се сбъдват и предстои да му ударят голям ШАМАР!

49

Законът е сбъркан

преди 7 години

Ако индийката упорито отказва всяка предложена й работа, защото заплатата била ниска, защо тогава, към всички други помощи, с които я глезим, прибавяме още и 290 лв, щото е уредила някое от децата си с фалшива инвалидност или пък наистина го е създала инвалид, защото онзи, с когото живее на семейни начала, й е първи братовчед?Защо законът не лишава от всякакви помощи всеки, който нагло се придържа към вредни традиции (например кръвосмешение), вследствие на които натоварва бюджета?

48

До: 42

преди 7 години

Абе, цървулченце, да ти обясня само, че когато едни хора (сега пенсионери) са били потърпевши от комунистическия режим, когато са се борили против безумията му и когато цял живот са плащали осигуровки, но някой ги е източил през външнотърговски предприятия и други, ТИ, патенце си бил нереализиран сперматоз0ид в левия тестис на баща ти. Айде млъквай.

47

Анонимен

преди 7 години

След 20-30 години младите ще имат нормални пенсии , защото няма да са спали 70 години в режим. Вие тях не ги мислете.... По умни са от вас.

46

Анонимен

преди 7 години

Аз съм сигурен, че ако зависеше от Каролев, въобще нямаше да има пенсии.

45

Анонимен

преди 7 години

Никой не ни е виновен, че си избираме едни и същи.

44

Анонимен

преди 7 години

Аз когато съм излизал по барикадите, Слави още пееше на уше на разни бандюги. Ама тогава сладко му беше и грижата му за народа беше да му пусне още един албум чалга.Когато излизах срещу Борисов и после срещу Ореха, Славито си цъкаше държанките из Дубай и главната му грижа беше да е челна страница на Уикенд.Щом този грохнал слуга на разни олигарси ще води промяната, бъдеще за мен и децата ми тук няма.

43

Анонимен

преди 7 години

Спокойно, след десетина година пенсии така и така няма да се плащат на никой. Българите ще работят черноратотници на запад за да издрържат пенсионерите там, а каквото остане за тях от мизерната заплата ще пращат в България, в която 70% ще са пенсионери. Замисляйте си нещо за кокошки да си гледата градинка на село яйчица и картофки такова да берете да има да ядете, че иначе ще измрете от глад.

42

Анонимен

преди 7 години

Промяна ще има .Богатите по-богати,Бедните -по бедниТова са изискванията на ЕС , и НАТО.

41

маке

преди 7 години

й една свестна дума нема за другаря Каролев

40

Анонимен

преди 7 години

Да живеят комунистите.Смърт за фашистите.

39

Анонимен

преди 7 години

По принцип е прав.А пари има много ,но не за всички.Агонията продължава.Да влезе убития.

38

Анонимен

преди 7 години

Никви увеличения на пенсиите на тея червени ***. Глад и нищета за тях.Както те обричат младите хора на България вече 27 години с гласуването си за старите комунисти ограбили страната.

37

Българин

преди 7 години

Ти ако искаш промяна ще излезеш до него и няма да го издигат в култ. Ще излезеш заради себе си и заради бъдещето на децата сиАко не искаш, ще родиш в миналото на хората за да си намериш оправдание за бездействието!

36

Анонимен

преди 7 години

До 21Пропускаш нещо важно. Освен за трудови пенсионери и реални инвалиди, от бюджета се източват пари за приблизително още толкова на брой здрави хора под 65 г. - неработещи и ударно размножаващи се, или пък регистрирани като инвалиди, а са здрави! за отглеждане на дете с инвалидност също се дават добри парички, затова всяко второ лилаво са го писали инвалид!До 23Повтаряй им го по-често. Някои безумци непрекъснато кудкудякат, че онези от маалите били ресурс! Само че не щат да работят.

35

Анонимен

преди 7 години

Дайте на Каролев 300 лв да млъкне.При него мълчанието е злато

34

Анонимен

преди 7 години

За пенсионерите няма,и няма и да има!!Важното е да се ранат индийските пенсионери... Затова трябва ново заемче...

33

Анонимен

преди 7 години

Дългият учиндолец, преди да си играе на народен трибун, дълги години близа сол точно при хора, дето не са лягали гладни и затриха бая животи. Че трябва промяна, трябва, но точно този дупедавец да я води, е много смешно.

32

Циник до 21

преди 7 години

Пхахаха ...ти на тая кълка лежи ***!3 000 000 българи са по-прости от теб, че са взели живота си в ръце...а ти си останал в клоаката българска да работиш за бизнесмени с 2 пръста чело...за Гергов...за ***...за Пеевски...серсеми има още...дал господ

31

петър димов

преди 7 години

Дразнеща статийка за тонус и отвращение рано рано в почивния ден. Има нещо садистично в това писание. Нарочно, с цел да се погаври с болката ни!