166

Франс

преди 7 години

Тези избори бяха абсолютна гнусотия, че и резултатите от тях!

165

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти си се объркал Льо Пен също е за свободна Палестина,това разликата между Вилдерс и нея,докато Вилдерс е за християнството и семитизма(или как там точно се нарича еврейството не съм много наясно).Затова и Вилдерс е много пазен,охраняван и няма никакъв личен живот,живее обречено.

164

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Изводи за България - Кремълски фенове-страдайте МЪЛЧАЛИВО.Разпадането на ЕС се отлага за...неопределено време!!! А толкова много ви се искаше...

163

Анонимен

преди 7 години

"Баба ми е фаталната жена " стана тя каква стана ! Ама не съм изненадан ,само ми е смешно на ония които още верват че Европа била свободна и демократична .Европа си закрива очите,запушва очите и не признава че има проблем . Лошо ,лошо и ше става по лошо ... Да не викат повече като някой ги коли и взривява "же суи " това ,"же суи " онова.Щом избират Макрон си засужават атентатите.

162

Свършено с Франция

преди 7 години

Протежето на Ротшилд ще продължи старата песен на нов глас. Пак много атентати, плюшени мечета и т.н докато на кращ на хората им писне, но вече ще е късно гражданската война ще е неизбежна и ЕС ще се разпадне.

161

Анонимен

преди 7 години

До 254! Може да е баба ама лачена! А не като люпен дебела с огромна боядисана глава!

160

Анонимен

преди 7 години

До 248 Ot LondonКогато вие в чужбина спрете да гласувате...

159

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, стига сте се обиждали Бьлгари и Русофили! След някоя година можем и да чуем че Макрон и Люпен са гаждета! Все пак макарона си пада по бабуш!

158

к9

преди 7 години

Победа за Европа.Много атентати и спретнаха на Франция но французите са велик народ.За това са ядрена сила,една от най го,произвеждаща абсол'тно всичко,от ядрени подводници,ядрени реактори,коли,машини,козметика,дрехи,селски продукти и кво ли още не.Франция е място посещавано от милиони туристи.История,класа,воля за победа,свобода и демокрация.Горд съм че България е в съюз с тази държава и че българския народ избра Европа,пред дивашките орди от Изток.

157

Адам Смит

преди 7 години

Макрон е станал милионер на 35, знам че това ви дразни, но е факт.Айде пийте от парцуцата и по леглата, че утре ще се бачка.

156

Анонимен

преди 7 години

До Изводи за БългарияДоста късно идва извода, няма вече къде. България 100% е зависима от ЕС, само да кажат "а" и с България е свършено.

155

Анонимен

преди 7 години

В края на краищата, макрон и го тури в трабата на помпей, пардон на люпей хвани го и запей.

154

Ot London

преди 7 години

Vsichki vie smachkani ot sistemata koga shte si izberete dostoen Premier i President? Samo prosti neuki i nekfalifitsirani seliani ostanaha v Bulgaria. Vreme e za promiana, ne za gledane v chuzhdata panitsa.

153

Изводи за България

преди 7 години

Абе пичове, след като Евросъюза ще се ръководи от кривия Макарон и побърканата баба Меркел, то за нас има само един път за спасение -колкото се може по-бързо да бягаме от ЕС.

152

varg

преди 7 години

С този свят е свършено.

151

Гунчо

преди 7 години

Франция както и Европа е застаряваща стара мома и нито младичкия Макрон и нито който и да било може да оправи нещата...въпрос на 20-30години и етническия състав на Европа ще бъде коренно различен....

150

Анонимен

преди 7 години

Макрон е избран с подкрепата на еврейските пари и гласовете на ***,африканците и мюсюлманите във Франция,които се посират само при мисълта за Лиопен.Горко на Франция,разложението и е пълно,няма кой да е лидер освен този хамав младок .

149

Анонимен

преди 7 години

Бившият президент на членката на ЕС и НАТО България Росен Плевнелиев лично е поздрвавил Еманюел Макрон за изборната ми победа и е изпратил подарък на г-жа Макрон нов *** XXXXL размер.

148

Анонимен

преди 7 години

Честито на франсетата, Хак да им е, задето не ни даваха дълго време визи за Франция след като ги отстранихме през ноември 1993-та да не играят на Световното през '94 в САЩ!

147

Анонимен

преди 7 години

Всичко ще е французойка над 50 години която се тресе от хиперсексуалност в климактериума и я обливат топло-студени вълни са гласували за него. Бабата беше доста умен ход, Франция, както всяка нация в ЕС е застраряваща нация, момъкът добре се беще ориентирал и спечели.