90

Край

преди 7 години

Не мога да разбера наистина ли има толкова празноглави българи или некой му плащат да седи пред компа и да хвърля тоалетни отпадъци по Слави и Референдума.

89

факт

преди 7 години

Слави като е такъв патриот защо фирмата му е регистрирана в американска офшорка? Много просто - крие данъци. Милиони при това. Няма нищо по-гадно от това един милионер да се прави на народен човек. Ако данъчните напарвят една сериозна проверка, Слави влиза в затвора!

88

ЗаМажоритарнаСистема

преди 7 години

- добре, но кога най-после и патриотите ще застанат пред парламента, за да искат от своите избраници да прокарат закони, слагащи край на дискриминацията на етническите българи и на достойните човеци, изработили пълен трудов стаж?Други сайтове вече пуснаха информация относно "сърцераздирателното" изказване на министър Б.Петков - "огромна" сума е нужна за повишаване на минималните трудови пенсии, 90 до 100 милиона лева.Но премълчава какво ще се даде за помощи на *** лентяи- три милиарда!

87

Анонимен

преди 7 години

до 98 Бау, к'ви реклами, бе.... Той не отива заради никоя телевизия- те самите му се навират в лицето с микрофони. Толкова сте предубеден че нямам думи. Я му изгледай 3-те появи пред парламента и кажи кое е режисирано спрямо медиите? Той много ясно че знае, че ще го снимат 100 телевизиии...от всичките викаш да вземе процжент ли? Не ме занимавай с простотиите си, бе!

86

Бау

преди 7 години

До 101Нещата са 'малко' по-различни от тези години тогава. Не знае какво става СЕГА. Само страничен наблюдател е от много много години.

85

Анонимен

преди 7 години

Славуца да не се прави на интересен . Да заседне пред НС в работен ден, а не във време, в коего там няма никой!И да повика на помощ 2,5 мил. избиратели дето го подкрепиха. Но предида се перчи да разбере най-после, че референдумът му не е валиден. Дали 12 хиляди или само 12 гласа , все тая. Невалиден е! И съдът постанови това!

84

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93Защо Слави не плюе олигарсите, които пият кръвта на България ?!е как да плюе мафията, като тя му плаща!?аз продължавам да се учудвам, колко гьон сурат трябва да си, за да посмееш да говориш "от името на народа", при положение, че отдавна не си част от него?!абе той едно коте не е отгледал, взел да говори "от името на народа" !какъв морал трябва да имаш, колко трябва да ти е изпит мозъка, за да го правиш ?

83

Анонимен

преди 7 години

Бау, Дългия ли не знае какво е да си беден? А защо продаваше мартеници в подлеза на ЦУМ едно време? Бау, дългия знае 2 и 200 затова е над нещата!

82

Бау

преди 7 години

Не може един милионер да е гласа на народа. Просто е нелепо този човек да говори колко сме зле след като никога не го е усещал. Има някаква цел, която като я постигне ще стане още по-богат.

81

Край

преди 7 години

Според противниците на Референдума той е в интерес на Герб, на БСП и ДПС едновременно. А също и Слави е чалгар. Нищо че без него нямаше да сте чули "Йовано Йованке", "Болен ми лежи Миле Попйорданов", "Назад назад моме Калино", "Темна ли е мъгла паднала", и още десетки български народни песни. Слави се вгради в историята. Ми вие? С ядене на агнешко не става.

80

Бау

преди 7 години

Героя на народа. Героя, който ще пуска реклами и народа ще гледа. Толкова е наивен българина, че е страшно :(

79

Анонимен

преди 7 години

Слави не е БСП или ГЕРБ. Той е свързан с много богати хора, които са свързани с други още по-богати, а накрая на върха на ПИРАМИДАТА са ИЛЮМИНАТИ-САТАНИСТИ , директно подчинени на САТАНА И АНТИХРИСТ.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СЛАВЧО, ГЕРГОВ, ТИКВУН, ЦВЪЧКО, ГРОБАДЖИИ.БСП изхвърлиха Гергов милионера.Бъдете умни. По-добре гладни, но не трябва да позволяваме на сатаната да управлява БГ

78

Доган

преди 7 години

Хайде Славуца да се прибира, че трябва да топли манджата и да пере!

77

Гг

преди 7 години

Сл***ви е известен. Манипулират го много зли сили. Тое е глуп***во момче и не разбира, че правейки едно добро може да навлече стотици други злини.От край време Сл***вчо е спрял да мисли. Аха да започне и в скута му слагат пари и жени.Сл***ви, запътил си се към ада. А, и гладния на сития не вярва.Переш мръсни пари и изпълняваш поръчки с подли планове. Нашия Свят е създаден, за да изучаваме хора като теб и около теб. По нищо не се отличаваш от ТИКВАТА И ЦВЪЧКО-10-те апартамента.СКОРО ЩЕ ТЕ ПРЕМ

76

Анонимен

преди 7 години

Истината знаете ли каква е? Че сме се превърнали не само в апатично стадо,но и в апатично- докачливо маллоумно стадо. Щом някой реши да променя статуквото на жалкия ни *** животец ,който водим и ние веднага му скачаме.Овце, заслужавате си съдбата!Толкова за вас!

75

Анонимен

преди 7 години

Слави плюе като получи нареждане от Гергов и Доган .Затова му плащат олигарсите.Защо Слави не плюе олигарсите, които пият кръвта на България ?!

74

Край

преди 7 години

Па то по-честни пари от тия на Слави и Бербатов нема. Кво драскате с гнусните си ръчички. Слави пълни стадион за един час. Вие панелни плъхове за толко не можете да изпиете найлонова бутилка евтина бира пред блока.

73

Истината

преди 7 години

Единствено ГЕРБ подкрепиха Референдума в предния Парламент.БСП, ДПС гласуваха с - НЕ.Защо тогава Слави пак плюе?!Сегашния парламент току-що почва работа!Нима Референдума е Проблем N1 за оцеляването на страната ?!Слави е много лош, платена фръцла на руските интереси!

72

край

преди 7 години

Слави братко - ти искаш СПРАВЕДЛИВОСТ и честна игра - народа иска кебапчета и бира. Теб те нарочиха за чалгар ама ти изпя десетки народни песни и осъвремени българския фолклор - ти влезе в историята ама народа си иска Тони Стораро с песента "най висока летва". Слави брат мисля като теб но на народа си ни вярвам. Днеска всички са на агнешко и бира па и работа нема - доволни са.

71

Анонимен

преди 7 години

до 83 Уахахахаха...скъп апартамент имал Дългия в Порт Палас дългия защото е приятел с Гергов? Ти нормален ли си бе? Тоя има милиони и може да има апартамент и на Хаваите и на карибите...не заради Гергов.