7

Анонимен

преди 7 години

Във огромна заблуда си за евтината работна ръка.Във цяла западна Европа всеки имигрант взима толкова колкото и местните ЗАЩОТО НИКОЙ АМА НИКОЙ РУСКИ *** НЯМА ДА СИ РИСКУВА БИЗНЕСА ЗАРАД НЯКОЯ ДРИПА.Бачкаш,получаваш и си плащаш ДАНЪЦИТЕ

6

rastenka

преди 7 години

Malki semeini diskussii v Makedonia.

5

Анонимен

преди 7 години

Натам отивали работите...От 25 години е ясно, че Македония е изкуствена държава. И че този момент (виизирам вчерашните събития) ще настъпи. Даже в Тетово преди години имаше и въоръжен сблъсък.Сега ще видим кой как се е подготвил за патакламата.

4

Анонимен

преди 7 години

Лелеее много експерти много нещо ЕС брои парите от кражбите и заменките защо да се забъркват в тая криза ще ви излязат с 2-3 клишета за демокрация и ценности нека албанците си вземат и Ниш тъй е демократично нали тъй, но когато Путин вземе Крим тогава е лошо нали тъй бе евролиберастки ***.

3

Анонимен

преди 7 години

ми верно е, докато хората умират ес илиза с декларации .. нищо чудно мюсюлманска албания да свърже територия с мюсюлманска турция и да разцепи балканите на 2. На там отиват работите ми се струва на мен, гърчулята пара нямат, ние пък съвсем.

2

Анонимен

преди 7 години

Слаби Балкански държави и евтина работна ръка са добре дошли за дъртата немска крава, какво спасение чакате от ЕС бе. hали те помагаха за дестабилизация на Балканите и създаване на косовска държава, защо вие не искате сега Бавария да стане Албанска част, а ? Искайте е нека аланците се насочат към Бавария каква работа имат насам.

1

Анонимен

преди 7 години

Бог да пази Православните ни братя.