147

Я гледай

преди 7 години

До Българин 127 Спреш ли да влизаш в сайта , спирам и аз.Да му мисли сайта какво ще прави без нас.Дали па нямя да фалира?Хи, хи ,ии.

146

Анонимен

преди 7 години

Роската е много опасен тип. Някой спомни ли си как се разделиха публично с Маргарита Попова? На нея буквално й се ревеше от него. Така се държи човек не който е прецакан с нещо в службата, а който е отвратен и омерзен от личността на колегата си и е видял много неприятни неща по време на съвместната им работа. Като трудови качества бившият президент може да е много в час, но като човек той има сериозни недостатъци. Дано да помисли върху това, докато работи във фондацията си или каквото е там.

145

Prav e

преди 7 години

Rosen Plevnenliev e nai dobria prezident koito sme imali.izkliuchvam izkazvaneto protiv Rusia.no.kato cialo da

144

Коч байрям

преди 7 години

Мижитурка!

143

Анонимен

преди 7 години

Почетох, почетох коментарите и си мисля или ние сме изключително *** народ или този форум е бъкан от *** !

142

Прецедентът Радев

преди 7 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България ще се окаже един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора си мислят, че света се върти около тях.

141

Анонимен

преди 7 години

Ако Господ беше българин никога нямаше да позволи кремълски парашутист за Президент на България.

140

Анонимен

преди 7 години

Гьонсуратлъка си е запазена марка на гербавите,барабар с вожда и назначеното му пуделче за президент.Това нещо едва не обяви война на Русия и добре,че го махнаха,за да не станем за резил.Ако имаше поне малко достойнство,щеше да се скрие,за да го забравим по-скоро,а не да се изцепва с неадекватните си умоизлияния с повод и без повод.

139

Личен пример

преди 7 години

Обединителят Плевнелиев обедини нацията и се роди... ДОСТ.

138

Ne zabravqm

преди 7 години

До ПомняI sega da ne zabravish da si iblijesh prastite.Ha-ha

137

Отговор

преди 7 години

До Иван Тодоров 124 Това което си написал за жената на Плевнелиев важи с пълна сила и за жената на Путин Лариса . И тя го напусна като разбра че е луд за връзване.

136

Анонимен

преди 7 години

Тепърва започват гафовете на Радев, ама дано поне не ги прави извън България.

135

Анонимен

преди 7 години

жалко нищожество, на което никой не обръща внимание...

134

Анонимен

преди 7 години

Много се радвам, че Плувнелиев продължава да оказва мощно терапевтично въздействие върху безродниците и предателите на Родината! Продължавай в същият дyй Росене!

133

??

преди 7 години

Той трябвало да интегрира? Тези дето твоят гуру принуди, от глад и мизерия, да напуснат страната? Те си бяха интегрирани, но вие скачачите по площадите за "прекрасен" живот, за еврпейски ценности и всякакви други бълвочи, ги прокудихте. Ти, който "НЕ" разделяше нацията, какво направи, за да ги интегрираш? Отностно гласуването. Категорично смятам, че на живеещите в чужбина трябва да им се забрани да гласуват. Тези хора са се откъснали от родното и са на светлинни години от случващото се тук.

132

долу ГЕРБ

преди 7 години

Има ли право смешникът да говори за схеми ... когато както Васил Иванов каза депутат от ГЕРБ получава от кума си обществена поръчка за нищо, а жената на кума е счетоводителка при съответния депутат "кой кум, кой сват", кой на депутата брат, живеещ на семейни начела с шефка от НОВА тв, разпъва медиен чадър над депутата, който е чичо на децата и, но никакъв не и бил на нея щото с брат му не били подписали в общината .... смрад, корупция и още нещо ...

131

Анонимен

преди 7 години

Колко е жалко да бъдеш Р.Плевнелиев !

130

Анонимен

преди 7 години

Радев когато говори стои като истукан и се ограничава само с многократно повтаряни клишета, а когато чете - срича като *** от трудови войски.

129

как вървят офшорките

преди 7 години

Роска, спри с празните лафове за разделянето на нацията, а кажи, как вървят офшорките в Кипър?

128

Анонимен

преди 7 години

Плевня, прав си, че на Радев не му отива да разделя нацията и точно поради това той обедини 60% от нея. А ти и твоите смешници не успяхте да съберете и 2%. По-точно мерило от цифрите няма, а ти, който умееш да правиш пари, би следвало да можеш да събереш 2 + 2.