183

Анонимен

преди 7 години

То за това хората са казали че прoст човек не трябва да управлява държава. Лошото е че и той и още по-голямото зло Хилъри са такива. Там и магаре да си изберат все тая

182

подготвен

преди 7 години

давай Тръмп мачкай комунистическите гадове

181

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха! Днес КНДР са обявили, че ще изстрелват всяка седмица по една ракета. Значи имат достатъчно, пък и на парада са показали истински оръжия, а не макети, както някой си мисли.

180

бай петко

преди 7 години

значи САЩ може да правят военни учения по границите на КНДРно КНДР няма право да се въоръжава ако го направи то значи те заплашват...по твоята логика кои са Израел че разполагат с ядрено оръжие?и кои са С. Арабия че нападнаха Йемен? много избирателно си избираме заплахите...

179

Анонимен

преди 7 години

Защото нямаш право да тестваш адрени и балестични ракети бе смешен. Да не си училище? Това е светът има правила? Вие 3 клас ли сте да го разберете? Ако почне всеки да гърми и мята ядрени ракети? И ме пита даже ... ти акъл нямаш ли да мислиш?

178

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп,ще върне могъществото на Сащ само ако удари Северна Корея,Турция,Иран,Китай и Индия по възможно най-бруталният начин!

177

да

преди 7 години

Абе китайците най-умни излязоха, взеха най-доброто от двата свята- комунизма и капитализма. Както в природата се търси баланса примерно огън-вода, или на колко мъже отговярят еди колко си жени , винаги е едно и също отношението и никой не може да го обясни как става, както и природата търси баланса при животните и хранителна верига и успява (освен когато се намесим ние хората) виждаме че винаги има БАЛАНС. За това Китай успяват защото намират баланса и взимат доброто от 2те страни, а не като нас

176

bolbov

преди 7 години

Вулгарно изцапана до ушите с невинна кръв Америка нравоучител на държава която просто иска да бъде свободна и да запази живота на своите граждани.Срам за Америка! Кураж за Корея!

175

Анонимен

преди 7 години

Израел като използва срещу хора ядрено оръжие а не прави опити защо не е нападната още и защо света им търпи безчинствата. Северна Корея не са ударили никой нито с ракета нито с ядрен заряд. Израел удари няколко пъти в Сирия

174

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 201Тълкуванията на и д ио ти не са интересни,схващаш ли?

173

Парабелум

преди 7 години

Светът се е побъркал. Кажете ми поне една причина, защо Дончо няма да посегне на Дебелчо, пък аз ще ви кажа 10 напротив.

172

Анонимен

преди 7 години

Ще се месят,когато държава подкрепяната от Русия и Китай се меси в света със заплахи и ядрени опити?Ю Корея стреля ли балистични ракети или Япония? Кои са северна Корея че ще правят каквото искат? Ти кой си да казваш на НАТО как да действа?

171

Само минавам

преди 7 години

Абе Самсунг научиха ли се най после как да направят телефон който не се се самозапалва?

170

Анонимен

преди 7 години

Който има атомна бомба, никой не го закача! Чичо Дони да си опича русия перчем, че жълтите човечета имат бомби достигащи Калифорния.

169

Анонимен

преди 7 години

Грницата минава по 38 паралел, докъдето можаха да избягат американците от милионната китайска армия, въоръжена само със 200000 карабини. Не ми се мисли сега, какво ще се случи на краварите, от съвременната китайска армия.

168

Анонимен

преди 7 години

До 194Малко си бавноразвиващ. Войната е между русия и САЩ в Корея. ЮК на САЩ и СК на русия. Американците спечелиха като успяха да отскубнат ЮК от лапите на русия и комунизма

167

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея - новият Виетнам за янките. Ще ги връщат в ковчези, а оцелелите ще са полудели с пост-травматичен-стресов-синдром.

166

Анонимен

преди 7 години

Донълд Дък да внимава че торпедо приближава.

165

Анонимен

преди 7 години

Американците са злопаметни. Явно не са си научили урока. То последните 20 години им преподаваха камилари , талибани и какви ли не други и пак не зацепват че не трябва да се мешат на хората в живота.

164

Анонимен

преди 7 години

Няма да посмеят хамериканците, споко! Северна Корея не е Сирия, нито Афганистан!