53

Венера

преди 7 години

Разбира ги нинова нещата със сребърниците и предателството.от костово време има опит,но пък не се смущава точно тя да коментира..то бива бива но това е супер нахално!!!!дано хората да четат,слушат и гледат!!!!!бойко и бил предложил.не е за коментар.не би го направил ако има срещу себе сериозен политик,който уважава и от който има респект.а иначе и на двамата много им се иска но не им стиска!!

52

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Боли ли загубата от ГЕРБ? Хахахахахахаха.

51

мдаа

преди 7 години

Ръководството на лидерската партия Герб си изпълнява поръчението да предадат властта на БСП -Първо президентската , после и парламентарната , но БСП не успяха да направят мнозинство въпреки рамото от Герб. Сега ги пускат по терлици във властта ,ама Корнелчето се прави на ощипана девственица-уж не разбира играта. Тя партията Герб за това е лидерска -да прави каквото и каже Тато

50

дада

преди 7 години

ОП вървяха по тънък лед. И пропаднаха под леда. Ако знаех, че ще се коалират с ГЕРБ нямаше да гласувам за тях. Още поне 5 човека покрай мен гласуваха за тях. На следващите избори ОП ще отидат при реформаторите. От дълги години грасувам за една от трите формации на ОП, но сега вече ще се преориентирам. Ще гласувам за онези, дето се отказаха от субсидията. Търся честност и онези от Възраждане като че ли могат да я дадат.

49

Анонимен

преди 7 години

Превапцан милионер куманист претърпява катарзис и почва да плямпа за смирение, пост и по навик - за сребърници.

48

Анонимен

преди 7 години

Не са се продали за 30 сребърника а за милиони. Не ги подценявай патриотите. Те знаят как да се продават. Това им е първото и последното влизане в управлението. Ще напуснат политиката богати. На наш гръб.

47

socialen

преди 7 години

Неграмотните Борисов и Цветанов много ги е страх, защото няма да имат при Президента Генерал Радев "управленския" комфорт, както при Плевнелиев.

46

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Вечните другари от БСП и ДПС скоро няма да докопат властта. Все ГЕРБ ги спъва по пътя им за властта и те все мечтаят за победа, власт и пари. Все не успяват да се върнат да крадат. Откакто дойде ГЕРБ сметките им се объркаха.

45

socialen

преди 7 години

Неграмотните Борисов, Цветанов и тумбата им неграмотници ПП ГЕРП нямат морал. Г-жа Нинова е много права. Борисов и Цветанов много ги е страх, че па няма да изкарат Мандата.

44

Колев

преди 7 години

ЛЪЖЕ,АМА ОТ СЪРЦЕ И ДУША ЛЪЖЕ ЖЕНИЦАТА!

43

смехурко:))))))

преди 7 години

До Василев защо ревете сега пилотчик е на власт и премиер назначен от БСП

42

Анонимен

преди 7 години

До ИстиСъгласен - да го пита тя Борисов от КТБ колко гушна.И като се срещат всяка седмица с Цацаров каква я гласят.

41

М, да ...

преди 7 години

Преди няколко дни лично ББ предлага председателски пост на Нинова и като тя отказва/избягва капана който явно и бяха подготвили от ГЕРБ/ се започва едно гневене /псуене/ по набелязаната "жертва"! Нинова би трябвало да е доволна, че герб влязоха в собствения си капан /ортаци с ОП, "Инат", а за капак са поддържани и от ДПС/! :))пп. обстрелват Нинова / не БСП/, но какво прикриват ?

40

Анонимен

преди 7 години

До СвеБорисов и срам. Две несъвместими неща.Тоя майка си погреба преждевременно, само и само нещастен сирак да се изкара.

39

смехурко:))))))

преди 7 години

До АнонименМного сте жалък и ограничен.За разлика от такива като теб и родителите ти близали гъзовете на патиини секретари и кметовете .Аз се гордея с рода си .Не съм близал нито съм се подмазвалоще по време оно

38

Све

преди 7 години

Долу да се чете 92 години, не че точните години са най-важните в случая

37

Исти

преди 7 години

Минова,кажи на пенсионерите колко милиона взе от Лукановите куфарчета!

36

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрав си - хитрец е Боката. Предложи и нещо, което не е негово (Председател на НС), после - Що отказа.Ама е и малко шубелия - щом продължава да се спича от Нинова.

35

Све

преди 7 години

Другарката Нинова точно навръх 98 години от убийството на ген. Константин Георгиев и в навечерието на годишнината от най-кървавия атентат в модерната история на континентална Европа, дело на болшевики - родоотстъпници и платени слуги на колонизаторите, тръгнала да громи на тема предателства и сребърници... Ей, тва комунистите грам срам нямат...

34

Ганчо

преди 7 години

Истината е една. Безпринципна коалиция с кратък живот. Едните за да се на гушкат защото са гладни, а другите за да до попълнят авоарите си. Какво обещаваха, какво се получи. Има една крилата фраза - Ще ви оправим живота но във друго време и на друго място. Или по-добър живот но ама друг път. Най- шантавото е, че върнаха военното обучени, кои родител ще си пусне детето??? Тези могат да върнат и военната повинност за да събират пари. Маже да върнат и трудови войски. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ.