104

Анонимен

преди 7 години

До 161 Свои соболезнования засунь себе в одно место!!! Не нужны они не кому в России. Ты лучше узнай что творят твои братья пиндосы в Масуле...перед тем как кого-то обвинять. Когда к вам наведается ваш союзник по НАТО Эрдоган о России даже не вспоминайте...

103

Ангел

преди 7 години

В света има не Двоен а Троен стандарт!! .Ето че за 2 жертви в Лондон се страда повече от 14 жертви в Русия .За Хиляди жертви из Африка и Азия пък само се споменава в някой сайт и често дори тези новини не намират място в Новините това е тройния стандарт.Ние имаме късмета да сме в двойния стандарт .Ако се случи нещо тук поне ще получим съболезнователна телеграма.

102

Анонимен

преди 7 години

Руските престъпници на всичкото отгоре искат и съчуствие. За какво да им съчустваме? За десетките хиляди избити от руските бандити в Украйна и Сирия? За ***, за дестките унищожени болници и училища? За превърнатия в руини Алепо, за зарина хвърлен върху сирийските деца? За това ли трябва да им съчустваме и да се съболезноваваме с тях? Хайде няма нужда да съчустваме на този престъпен народ.

101

Анонимен

преди 7 години

До 155 Это точно ты сказал!!! Этих союзников лице Армии и Флота России предостаточно. Мы как нибудь протянем! Ещ один союзник у России появился это ВКС.

100

Анонимен

преди 7 години

Французите оцветиха Айфеловата кула от солидарност с Петербург. И не само те. Дори украинците поднасяха цвета пред руското посолство в Киев. Само *** разправя врели некипели от други реалости. Както винаги де.

99

един там

преди 7 години

До Атакист,Аз пък защото ти казвам, че Русия има приятели и се надява на такива! Не виждали, че слагам кавички? Как пък реши и че съм искал да замина на запад! Май не четеш точно какво пиша и какъв смисъл влагам в написаното! накрая може и да се разберем!

98

до АТАКИСТА

преди 7 години

Хайде заминавай да миеш краката на Путин и да ги целуваш твоя си работа, ама защо предлагаш това на другите прибирай се вече в Карлуково.

97

До АТАКИСТ

преди 7 години

Русия има два приятеля: военноморския флот и армията. Те са достатъчни.

96

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТВиж сега другата статия дето е Тръмп ще унищожим ИД и ще защитим цивилизацията. В същото време Путин анексира острови дано намериш разликите. Не сме против Русия но твърдо против Путин да не говорим, че тоя мазник е един корумпиран олигарх, а народа му тъне в мизерия.

95

ГДР

преди 7 години

Докато фашистката управа на бившия западен Берлин се направи на безчувствена към жертвите на терора в Санкт Петербург, истинските демократи в Дрезден осветиха Културпаласт с цветовете на руския трибагреник. В бившето ГДР все още се намират истински хора.

94

Анонимен

преди 7 години

Очевидно за света едни са хора,а други-не.Жалко за света.След като допуснаха такива неща да се случват,сега прилагат двойни стандарти.

93

един там

преди 7 години

До Атакист,Пак се ровиш далеч в историята! За какъв добър спомен ми говориш не ми е ясно! Какви ти са данните и представите за 90-те години на миналия 20век в Русия, след разпада на СССР? Наясно ли си, че в края на 90-те, 10-ки милиони руснаци живееха в нищета, на много работници заплати не се изплащаха с месеци, а отделни региони бяха тръгнали към независимост от центарлната власт? Това, обаче изобщо не пречеше на западняците да си трупат пачката от добива на руски нефт и газ!

92

Анонимен

преди 7 години

Привет всем! Мы своих погибших сами оплачем и похороним.Ваши лицемерные осуждения этого теракта России не нужны.У нас на этой планете куда больше друзей чем вам кажется. ЕС и СШП это далеко не весь Мир.И ваши одолжения оставьте при себе. Смотрите у себя под носом лучше,у вас ещ многое впереди.Россия идт своим путм и не на кого не оглядывается. Мнение голубых не в почте у Россиян.

91

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТАбе стига си квичал помогнаха и толкова.. въпреки, че воюваха със Япония във същото време. Aко не бяха пращали самолети към Русия какво щеше да стане искаш ли да ти кажа САЩ винаги са защитавали правотo само някои не можахте да го разберете, всe виждате некакви конспирации и ивънземни.

90

до 142

преди 7 години

А защо индианците воюваха със американците, ти защо не идеш да живеещ във някоя пещера абе много сте интерестни някои хора.

89

Анонимен

преди 7 години

Америка е права винаги, а колко невинни хора са загинали само , за да може американеца да кара коли с разход като танк за жълти стотинки......не е истина. Избиха индианците , сега избиват подобни в другите континенти.......

88

за 135

преди 7 години

Хйде не се напъвай толкова рашките, не са видели нищо лошо от краварите по време на никоя война, но все виждат някакви заплахи и все им се искат студени войни. Даже ако си спомням правилно по време на ВСВ краварите им помагаха със самолети и танкове.

87

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Нормално е цивилизованите държави да бъдат съпричастни към проблемите които има някоя от тях...Агресорите като Рассия обаче да очакват съчувствие единствено от венецуелския Мъдуро и другаря Ким от Сев Корея

86

А. Христов

преди 7 години

Двойният лицемерен стандарт на запада не изненадва никой, който ги познава дори малко!!! Нас в БГ, трябва още по малко да ни изненадва!!

85

един там

преди 7 години

До Атакист,Ти или си някой младок, или си ги "проспал" тези години! Айде да вземеш да спестиш обидите! Имаш ли изобщо и най-малка представа каква беше тогава ситуацията в Русия? Не омаловажавам значението на ВСВ, но искам да наблегна, че руснаците имат и по-пресен спомен за "доброто" отношение на западняците спрямо тях!