25

на ЕлкА в П.....А

преди 7 години

А когато ги изгониха по време на Възродителен Процес 1989 години никой не се интересува колко Автобуса на ден са излезли от България , дали са били 6 или 10 Автобуса на Ден

24

Анонимен

преди 7 години

Като гледам много български турци сме се събрали тук.Браво, братя. Много сме, силни сме.Нека не се поддаваме на провокациите на Симеонов и Каракачанов.Не всички българи са злобни и комплексирани като тях - първият джудже, вторият дебел домус.Има и нормални българи, наши братя и те са повече от комунистическите доносници Симеонов и Каракачанов.

23

ии

преди 7 години

Нямам нищо против да гласуват въпроса ми е колко пари са дали/похарчили в България последните 30 години?Ако не са дали една стотинка в българската икономика защо те да определят за какво ние да си харичм бюджета?

22

реалист

преди 7 години

Нашите патриоти застанат за няколко часа на границата и мислят, че правят нещо. Автобусите влизат вечерта.

21

алфа мъжкаря

преди 7 години

българина е като един мyхльо - всеки го бие. Представям си в Гърция или в Сърбия да ходят да гласуват турци - ще ги запалят още на границата.

20

Анонимен

преди 7 години

Абе като гледам по турските филми в какви условия живеят хората, колко са им уредени кварталите, какви коли карат и какво обзавеждане и стандарт на живот имат, то ние в европейска Бойкова българия можем само да мечтаем да ги стигнем след около 20 години.Е, ако вървят назад де.

19

Кико

преди 7 години

Те ти булка Спасовден! От сега го виждам, ония, кривоглавия мюсюлманин- Лютви Местан как *** като порязана cвиня от парламента за още джамии, телевизии на турски, вестници на турски, образование на турски, турски учебници...и съответно турска автономия! А през цялото това дреме зад него ще е Ердоган с милионите! България си отива, братя! Сценария с Турска Република е подреден и платен!

18

Сандо

преди 7 години

има скес търизъм, има стоматологичен туризъм, ние взехме та измислихме и тузизъм за гласуванеда отворят секция на Малидивите, за седмица почивка и аз гласувам за които плаща!

17

каймак АМ

преди 7 години

По турските медии вече съобщиха за проблеми от българската страна на границата. ....Колона от тирове .....поради бавене на документите и недопускане на турски журналисти поради "недостатъчни мерки за сигурност"......да вярваме ли ?

16

Анонимен

преди 7 години

От сътрудничеството с 6-тата икономика в света - Република Турция, България може само да спечели, така че отасяйте се с повече уважение към тия хора, изгонени навремето от комунистите.Дошли са за уикенда да видят близките си и да гласуват. Какво лошо има, че им плащат превоза. Това не са богати хора, а обикновени работници.На вас ако ви платят автобуса да си отидете до село да видите родителите си в събота и неделя, няма ли да го направите.

15

Всезнайко

преди 7 години

Много моля, да оставите хората да си пътуват свободно.Само, ако има правова норма, която да ги спира да не се допускат.Другото е помпане на ненавист.

14

ист

преди 7 години

Гледам луксозните автобуси идващи от Турция, произведени в Турция, и ги сравнявам с нашите трошки. Без коментар.

13

Анонимен

преди 7 години

Това не са турци, а българи прокудени от бащите на доносниците Каракачанов и Симеонов, на които осевн имената бяха отнети и прават им да гласуват.Затова Ахмед Доган на времето беше принуден да основе Движението за права и свободи, а генерал Борисов върна правото им по Конституция да гласуват.

12

,,

преди 7 години

До АнонименИмат право на глас. Гласуват си. Ама да ги наричаш маннгали, не си прав. Маннгалите всеки ден са в страната и ще гласуват, но няма да идат никъде. Най-много да ти влезнат в къщата и да те окрадат, а държавата да ти събере данъци и да им плати, щото се плодят като животни

11

patriotar

преди 7 години

Как така влизат автобуси,нали има патриотична блокада на границата,или тя беше само да ни снимат телевизиите преди изборите.

10

Додекаези

преди 7 години

Първо ще искат езика им за втори официален и после автономия на Кърджали. Ясни са като бял ден. И Чечня иска и се бори за независимост, ама има да чакат. Русия не е Бг. Ще ги мачка докато свят светува.

9

Бай Иван

преди 7 години

Патриотите рипат ли рипат. Ама защо поне един не излезе, и не заяви че ако влязат в парламента ще променят закона за гласуване от чужбина ?А.., може би щото половината от патриотите отидоха в ДПС и ДОСТ, и не се знае дали и на тези няма да им се наложи.

8

Додекаези

преди 7 години

Турците направо се гаврят с нас! И докога така?

7

Анонимен

преди 7 години

Докато Турция превзима Южна България, българските консулства в САЩ и западна Европа спят и сънуват...В Детроит защо няма отворена секция след като на президентските избори имаще достатачно гласуващи хора??????????????????????????????????????ПРЕДАТЕЛИ СА КОНСУЛИТЕ В ЧИКАГО

6

1453

преди 7 години

Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани. Никой не може да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си