21

Анонимен

преди 7 години

До SchutzstaffelТи постоянно обиждаш сънародниците си, ако все още ни смяташ за такива, а не се мислиш за германец. Но всъщност по този начин избиваш комплексите си. *** на психоаналитик или се върни в България, иначе съвсем ще изпушиш.

20

Анонимен

преди 7 години

Не само в храните е така.Шампоана който използвам в Германия е по-разреден и по скъп от тук

19

Анонимен

преди 7 години

Е, поне по това си личи колко добре ни приема ЕС. Затова трябва да му бием дузпата на този скапан съюз. Хора , втора ръка....

18

АЗИАТСКИТЕ ТРОЛОВЕ

преди 7 години

Това което пише в статия е вярно. И всичко го знаем, защото не може примерно един Мерцедес , правен в Германия и продаван в БГ да е по -евтин тука, отколкото в Германия.Но....това не значи, че при Путин е добре. ВСИЧКИ РУДНАЦИ КОИТО ИДВАТ В БГ, ЯДАТ НАША ХРАНА И САМО ТОВА ПОВТАРЯТ, ЧЕ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕМ КОЛКО Е ПО-ДОБРЕ У НАС, ОТКОЛКОТО ТЯХНАТА, МОСКОВСКА ХРАНА. ОСВЕН ТОВА ТОЧНО ЕС НАЛАГА СТАНДАРТИ, ДОКАТО БГ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЗНАЕМ.....

17

Schutzstaffel

преди 7 години

Никъде вече не можеш да намериш български хляб. Който си го изял до половината докато стигнеш до вкъщи.

16

nkavrakov

преди 7 години

Ха ха ..ами както се казва Добър ден.Чак сега ли го открихте.Даже това го има и в учебниците по маркетинг.Компаниите разглеждат хората от различните държави като пазари с различна степен на стандарт и платежоспособност и от там се определя качеството на продукцията.В България нали се сещате за какво иде реч.За тех сме като Африка и със всичко е така от дъвките до колите и смартфоните.

15

до 14

преди 7 години

Само да припомня , че по времето на Брежнев и банани нямаше за хората, освен за партагеносе....пардено---на НОВА ГОДИНА СЕ РЕДЯХМЕ НА СПЕЦИАЛНИ МАГАЗИНИ, КЪДЕТО С ЛАКТИ И ЗЪБИ ВСЕКИ СЕ НАДЯВАШЕ ДАНО 1 КГ БАНАНИ ДА ЗАНЕСЕ НА ДЕЦАТА СИ.....

14

Анонимен

преди 7 години

Рак,инсулти и инфаркти морат българите на средна възраст!!Обаче това е само от пиенето и пушенето според наще продажници,от всякакъв род!!Храната стреса и безпаричието *** хич не са виновни!! :-)

13

Schutzstaffel

преди 7 години

Това което ви го продават във българскияте клонове на немската бакалия лидл. Няма нищо общо със немската такава. И тук е верига за бедняци. Виновен е Владимир Путин. Хахаха. Заровиха ви във мизерия но имате банани. Аз обаче банани не обичам.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако един продукт е с различни качества на две различни места, то това не е същия продукт и не би трябвало да се продава под същото име. Сега ако съм на Унгарците, ще им кажа да сменят имената на всички такива продукти, или да си ги прибират, тъй като това е подвеждаща реклама. А за нашите политици, опаковано л-но да им дадат, ще дъвчат пред камерите и ще кажат че нищо му нямало.

11

Вълнаро

преди 7 години

Осъзнавате ли колко голям процент от болестите и ранната смъртност се дължат на ***, които ядем? Особено внимавайте с колбасите! Смлени рога, копита, човки, кожи, соя, кокали, ароматизатори и пълно с корсенванти. Всеки може, при желание, да си намери източник на домашни продукти. Тровят ни, и то официално и по европейски.

10

Кока кола

преди 7 години

Пример - кока колата в БГ се произвежда със фруктозен сироп а в Гърция -със захар. И вкусът е различен.

9

Анонимен

преди 7 години

Убедително настояваме за започване на мащабна проверка на всички продукти, продавани в България.

8

бай Петко

преди 7 години

Светна ли ви най-после? А само това ли е, ами побелялото небе след почти всеки полет на граждански и други самолети, с часове висят отровите и след дъжд всичко в земята ни и после...Не е ли време президента Радев, не само като президент, да постави и този въпрос пред т.н. обединена Европа? "Патриоти" опомнете се !!!

7

ЗАГРИЖЕН

преди 7 години

И храната на лидера на ГРОБ не е здравословна,много се е ошишкал и до изборите ще го докара до 150 кг!

6

сега разбрах

преди 7 години

"Тогава Еврокомисията посочи, че обвиненията са безпочвени, тъй като мултинационалните компании са свободни да адаптират продукция за различните пазари." Значи на мултинационалните компании е разрешено да ни тровят и заблуждават официално, стига на всеки *** да сложат лъскава опаковка с марката си? И това било адаптиране на продукция...

5

Анонимен

преди 7 години

добре, че са Полша и Унгария, у беге всички политици мълчат, що ли, за нас мислят, ние им плащаме заплати те да ни защитават

4

онбашията

преди 7 години

сега кво ще ревем за дискриминация като някви жалки феминистки или бсдм активисти ли? нутела да продават каквото си искат, но определено на пазара плодовете и зеленчуците са точно наопаки, в българия са по-добри от германия примерно. другото което ми прави впечатление последните години е че родните сокове станаха по-добри от западните, а преди 10 години бяха доста по-зле.

3

Анонимен

преди 7 години

Да например един течен прах за пране в Германия в техният най-евтиния квартален хипермаркет***"""пере идеално,тук същата марка прах за пране в същият магазин нищо не пере!!!!!!!!!Просто не са сложили съставката,която е определяща за да има перилен ефект,ама нали е за България,те там са Гербери и само се съгласяват с всичко,така ,че само да плащат и кротуват!

2

Анонимен

преди 7 години

то така е и с лекарствата, и с бебешките млека, инак голяма толерантност, а всъщност са абсолютни лицемери