99

Анонимен

преди 7 години

Украйна не е член нито на ЕС нито на НАТО. Никой няма да се бие за нея. Трябва сама да се бие за земята си. Светът може само да накаже русия за нарушението на междунсродните закони,която и тя е подписала. И те го направиха чрез Санкции. Това е.Всяка държава,която дружи с русия да знае какво си слага в гащите.

98

Ха Ха

преди 7 години

Европейската империя , ще върне ли окупираните територии ? Или сами ще трябва да си ги освобождаваме ?

97

Далновиден

преди 7 години

Крим,санкции....Тия неща ще си вървят със затихващи функции,докато накрая се забрави за какво е бил скандала.Щом не можаха да съборят Русия за тия 3 години,когато и беше най-трудно,едва ли ще стане въобще някога.А Тръмп е много наясно с това,но няма как да каже нещо друго-ще го спукат от критики!А и Украйна явно не му е приоритет,едва ли иска да го занимават с глупости.

96

Анонимен

преди 7 години

Че това е непрекъсната практика политици и посланици да се срещат.Какъв е проблема?

95

Крим

преди 7 години

И САЩ ще върнат Калифорния на Мексико.Ама друг път.

94

Кремъл

преди 7 години

Да очаква. Може. Скапаняците от Вашингтон вече нищо друго не може да предприемат. Крим е руски вече три години, а те само подскачат като мамуни. Да подскачат и да очакват Русия да го върне, няма лошо.

93

Анонимен

преди 7 години

Кажете сега руфосили, още ли е добър чичко Тръмп?

92

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от Русия 10Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-...........ей, нещо си се объркал!!!!! "Цивилизация"!!!!ИЗОСТАВАШ! Даже кончита вурст си се връща в "изходно положение", т.е "мъжко отроче" (хи-хи-хи....), а ти още "напъваш" към този бардак! КЪДЕ СЕГА Е ЦИВИЛИЗАЦИЯТА? В парижките гета, пълни с имигранти??? Дето громят всичко на пътя си! Че там вече си е Ориента! Абе, вие сте изперкали....

91

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай, к'ва стана тя?Нали Тръмп уж приятел с Путин?Мен обаче сериозно ме е страх че тоя *** ще разпали някоя глобална война...

90

Анонимен

преди 7 години

113Мн руски филми гледаш хахахаха Моли се вермахта да не се изнервя, че два пъти сме виждали....идват САЩ да помагат на полу умрялата ***.

89

Анонимен

преди 7 години

Да нападаш братска държава и да се хвалиш...е невиждан срам!

88

Анонимен

преди 7 години

Краваругите ще го гледат Крим през крив макарон. Да зареждат флотата на НАТО в Черно море с памперси, защото сега когато Крим е руски всички натовски кораби могат да бъдат унищожен буквално за минути, на всички координатите им се следят в реално време и само натискане на копче е достатъчно. Само се напъваха и охарчиха за Украйна, Путин с един блестящ ход им разпра задниците, сега да пият една студена вода. И да се надяват, да се надява Тръмп колкото си иска - ха ха хаааа.

87

Анонимен

преди 7 години

Да, ще ни я върне заедно с цяла Турция.

86

Щирлиц

преди 7 години

Мдаа,и аз очаквам Турция да ни върне одринска Тракия..

85

анонимен

преди 7 години

С Дончо руснаците ще имат много проблеми.

84

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКА ПУТЛЕРОВА РУСИЯ ОТНОВО Е В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ !!!!!1ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА РУСНАЦИТЕ ГИ Е ГНУС ВЕЧЕ ОТ САМИТЕ ТЯХ И В ЧУЖБИНА НЕ СМЕЯТ ДЗА КАЗВАТ, ЧЕ СА ТАКИВА ЗА ДА НЕ ГИ ЗАКЛЕЙМЯТ ВЕДНАГА , ЧЕ СА НАПЪЛНО ПРОПАДНАЛИ И ОПОЗОРЕНИ!

83

Анонимен

преди 7 години

Доньо, напразни са ти очакванията. Ще бъдеш много разочарован.

82

Анонимен

преди 7 години

Сергей Лавров запозна западните партньори с плана на Русия за Украйна, като обясни на Запада безпереспективността на "проекта Украйна", и намекна, че най-разумният изход е Западът да се оттегли от играта и да върне Украйна там, където е нейното историческо място, тоест, в зоната на влияние на Русия. Лавров заплаши, че в противен случай Русия няма да предприема абсолютно нищо и е готова да изчака и да се върне пак към този разговор след няколко години.

81

Анонимен

преди 7 години

Най-хубавото тепърва предстои. Дългогодишните вашингтонски тролери едва сега започват да осъзнават защо подкрепяме Тръмп- защото е луд и ще преобърне САЩ с краката нагоре. :D Той отдавна е с вързани ръце по отношение на Русия, щетите предстоят но за САЩ. :D :D

80

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.