9

Бай Иван

преди 7 години

Общо взето трябва икономика, не аутосрсинг, а ИКОНОМИКА. Младите дори и да завършат няма къде да се обучат. Не може български фирми да пласират продукция в ЕС на европейски цени, а да дават български заплати. Не може в България средната заплата да е 800 лв ( и да не стига за нищо), а на 1000 км. от тук да взимаш 2-3К евро и да си позволиш нормален живот. Не може в България да си лекар, инженер, учител и да те унижават, а в Англия да бършеш за*ници и да те уважават повече. Така не става.

8

Анонимен

преди 7 години

Геноцит от собствената си държава. Учудихме света. Докато тези които разполагат със сила и средства не забележат,че нещо не е наред,така ще е. Лошото е,че може вече да е късно.

7

Анонимен

преди 7 години

2 000 000 роми има в България как кой ще работи

6

Анонимен

преди 7 години

Как да учим и да работим като лампите в тунелите ни избиват?

5

Анонимен

преди 7 години

Има кой - нали целта беше да се поосвободи територия - @мунджи колкото искаш.

4

Анонимен

преди 7 години

Депутатите да станат 7 милиона. Всеки ще получава по 3 бона на месец. Няма да има нужда някой да работи. Всеки гражданин - депутат.

3

Ую

преди 7 години

Е как кой, ромите естествено! :) Е га ти и въпроса. Ми те са работливи, и за двете филийки от другата статия, с лютеницата , са готови да бачкат...вие какво, нещо не ви се вярва ли? А министър ще е онзи хубавец от ДРОМ, на труда и социалната политика... онзи с далаверите който още е на свобода! За министър го гласят ехеее, какво знаете вие! :)

2

Анонимен

преди 7 години

izhoda e eliminiraite komunistite i otrochetata im, koito ot mnooooogo god. vlastvat i zatrivat vsichko hubavo po pytia si.

1

Много е Просто

преди 7 години

Като вдигнат заплатите до нормални европейски болшинството, които избягаха да работят на запад ще се върнат и ще изчезне недостига на работна ръка.Просто и логично, но някой има интерес това да не се случва!