19

Анонимен

преди 7 години

Доколкото съм запознат, никъде в разбивката на разходите по санирането няма перо за конструктивно укрепване на сградата. Тоест, нагло ни лъжат че едното просто лепене на стиропор укрепва сградата. И някой обърна ли внимание на очакванията за финансови икономии? Излиза че за 16 години инвестицията се възвръща. Това ми се струва доста дълъг срок. Лъжа е и че е безплатно. Въобще цялата шайка обирджии са за затвора.

18

бачо

преди 7 години

Една проста сметка:за един 60кв.м. апартамент санирането е към 1200лв. това вкл. ако терасата ти е остъклена/затворена/,това е фибрана и мрежата и мазилката и корирката отгоре.Дограмата ако се смени е към 1200лв. по 300-350лв на стая пак зависи и от стъклопакета.До тук станаха близо 2500лв. сега имаме и общи части на входа,покрив,дограми на стълбищата и мазетата...сложете още 2500лв.=5000лв на апартамент излиза сметката господа,а не 17000лв.Значи цените са 3 пъти завишени остатъка е ограбен-660х

17

Чефа

преди 7 години

Че ви цакам доде мърдате, матрял!

16

Анонимен

преди 7 години

Много нагъл грабеж директно от държавната хазна!

15

Анонимен

преди 7 години

Едно ферари с цвят червен! Едно за теб, едно за мен!Благодарим ти Бабуин!

14

Анонимен

преди 7 години

Долу ГЕРБ!!! САМО ДПС!!!

13

Анонимен

преди 7 години

4 пъти по-ниско качество = на 4 пъти по-висока цена!? Нагло!

12

Охранителят-София

преди 7 години

Е пак ни мамят и грабят! Без конструктивна намеса утре ще паднат панелките с шаранията и фибрана на земята! Правил съм изолация и покрив на панелният си апартамент и знам в какво състояние е бетона ! Ужас, за тези хиляди левове ,да не се обърне внимание на конструкцията! Пладнешки обирджий- визирам дейноста им!

11

Анонимен

преди 7 години

Да си санират З а т в о р а!

10

user

преди 7 години

Сега всички българи трябва да благодарим на другаря Борисов. Време е някой този път да влезе в едни санирани институции.

9

Българина

преди 7 години

Защо с моите данъци, които са по високи защото живея в къща, ще се плаща санирането на комшията безплатно! Ами нека в следашите 20 данъка да му е двоен, за да могат да се санират и други жилищс през годините. Герб са мафия

8

Анонимен

преди 7 години

Писна ми от измами на най-високо ниво. Ако това е истина считам. че трябва да има обвинение срещу Лиляна Павлова. Кой нормален ще си наеме фирма на тази цена. И ако държавата, поради някаква причина не плати парите, какво ще стане, ако хората не могат да си платят цената? Много недостатъци се установиха досега, а знайно е, че всичко минаваше през Борисов. Защо той още няма обвинение за нищо? Явно Цацаров не се справя с длъжността си, което е белег, че трябва да бъде махнат.

7

БАЙ Иван

преди 7 години

До Анонимен 3Какво да се размърда Цацата,че те ГЕРБ го назначиха на тази длъжност!

6

Анонимен

преди 7 години

Само специални фирми мигат да санират по обществените програми. Не се чудете, че е до 3-4 пъти по-скъпо. Преди и с фотоволтаиците бе така: Двойна-тройна цена, докато никой не можеше за си смени статута на земята, а когато това вече беше възможно, не си струваше инвестицията. Така че скоро очаквайте цените за саниране да паднат значително и чак тогава ще може нормална фирма да вземе такава поръчка

5

1234

преди 7 години

Аххаааааа уж беше безплатно а сега да разбираме ,че е платено от данъкоплатците!!Милиони дадени за стиропор а утре няма пари 5-10-30к лева залечение на някое болно детенце!!!!Съд за групиривката ГЕРБ!

4

Анонимен

преди 7 години

Усвояват хората.

3

Анонимен

преди 7 години

Цацарооов!!! Герберастите гребат с големия черпак директно от бюджета, размърдай се!

2

Анонимен

преди 7 години

Комисионът е чудесен. За пластмасова дограма, стиропор и мазилка - златно ляга!

1

НАС

преди 7 години

ТИЯ ДА НЕ ГИ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИТЕ?! ТОЛКОВА СТРУВАТ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ , КАКВО Е ТОВА САНИРАНЕ?!